Любовен хороскоп за 18.08.2021 сряда
Астрология

Любовен хороскоп за 18.08.2021 сряда

Овен

Любовта навлиза във вашите мисли, обагрена е с мистика, романтика и идеали от минали времена. Време е да изградите по-стабилна връзка между идеята ви за любов и това, което ви дава вашия партньор.

Телец

Не знаете откъде да започнете, това ви прави трескави и уязвими. Вашият партньор преминава през фаза на растеж по отношение на утвърждаването си във връзката. Не се притеснявайте за това развитие. Ако останете истински, всичко ще бъде във ваша полза.

Близнаци

Страхотен ден да изразите чувствата си и да ги вложите във връзката си. Признайте, че имате нужда, забравете бронята си и се отдайте на партньора си. За сингъл Близнаците, някога май прекалено много са вдигнали летвата.

Рак

Чувствате нужда да направите равносметка и да се съсредоточите върху идеалите си. Щепоискате по-здравословна основа от партньора си и по-добри условия… доколкото в любовта може да има условия.

Лъв

Вашият партньор ще ви насърчи в това, в което имате нужда. Неговото доверие и признание са истински и очевидни. Бъдете и вие честни и безрезервни.

Дева

Емоционално ще бъдете по-уязвими и затова ще виждате всичко черно или бяло. Отхвърлете съмненията си и оставете нещата да напредват с естествените си темпове.

Везни

Ще почувствате голяма нужда да намерите интимна обстановка. Не натискайте, ако чувствате, че инстинктите ви са в противоречие с действията ви. Бъдете себе си, за да избегнете всякакви недоразумения.

Скорпион

Астралните тенденции се вписват в противоречива рамка на ума. Измерете ефекта от това, което казвате, преди да се окажете в конфликт с хората около вас, ще съжалявате. По-добре се опитайте да разберете себе си и тогава общувайте с партньора.

Стрелец

Любовта е като божествено вдъхновение… Ще се почувствате истински вдъхновени да предадете топлината на чувствата на партньора си. Ако сте сингъл, очакват ви много горещи срещи!

Козирог

Ще спечелите точки пред партньора си днес, като му осигурите безопасност и сигурност. Вашият чар също ще бликне. За сингъл Козирога, спокойствието ще ви донесе повече успехи!

Водолей

Интензивността на емоциите ви пречи да разсъждавате логически. Отложете важни решения за връзката ви за по-късно и се възползвайте максимално от настоящето.
Риби

Вашето желание за стабилност ви прави по-малко възприемчиви към забавления с партньора. Можете да преодолеете този фактор, като оставите нещата да се развиват естествено.

Tagged , , , , ,
на горе