любовен хороскоп

Любовен хороскоп за 18 октомври 2023 г.

Какво ви очаква в любовта, според любовен хороскоп за 18 октомври 2023 г. Чувствайте се като вълшебни същества! Излезте и се забавлявайте тази вечер! Това ще освежи настроението и сетивата ви и ще освободи мислите ви. Посланието към необвързаните представители на Зодиака е ясно: спрете да чакате и рискувайте за романтика! Венера ще ви дари с обаятелен чар, докато Юпитер ще ви носи късмет!

Мечтаеш за бебе: Само възрастта ли е от значение при безплодие

infomax-logo-50-15-HW Тв водещата Лора Инджова стана булка

 

Дневен любовен хороскоп за зодия Овен

Овен 21 март – 19 април

Овен: В областта на личните романтични отношения ще бъдете много уверени в себе си. Знаете как да впечатлите партньора си, така че не се срамувайте да прилагате знанията и уменията си. Бъдете игриви и се насладете на красивите дни. Но избягвайте всякакви сериозни разговори или връзки в този ден, когато Меркурий е огряван от Слънцето.

Дневен любовен хороскоп за зодия Телец

Телец 20 април – 20 май

Телец: Благоприятните планетарни влияния от Венера и Юпитер могат да ускорят нещата, така че се уверете, че го искате! Когато вървите по улицата, трябва да държите очите си отворени и да възприемате реалността около вас. Никога не знаете кога точно ще попаднете пред интересен човек. И, разбира се, би било жалко, ако не срещнете този човек само, поради вашето разсеяност или неувереност.

Дневен любовен хороскоп за зодия Близнаци

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Пригответе се, промените в любовните отношения на Близнаците може да вземат луд обрат днес! Ще ви бъде трудно да запазите спокойствие. Хороскопът днес предупреждава Близнаците от груби думи и още повече от необмислени действия. Опитайте се да отложите разговорите с избрания от вас за друг ден, по-подходящ за съвместни решения. За да не се поддадат на провокации и да предотвратят спор, днес Близнаците ще трябва да проявят максимално самообладание.

Дневен любовен хороскоп за зодия Рак

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Днес звездите съветват Рака да бъде честен със себе си и с любимия човек. Може би сърцето на Рака е неспокойно, защото крие някаква тайна от партньора си? Това може да е дори най-невинното нещо, но постепенно може да натовари една връзка. Днес е шансът на Рака да направи това толкова необходимо признание. Няма нужда да се страхувате – най-вероятно вашият любим човек вече знае всичко.

Дневен любовен хороскоп за зодия Лъв

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Днес звездите дават възможност на Лео да разбере как да стане лидер на личния си живот, насочвайки го в правилната посока за себе си. Рано или късно рутината навлиза и в най-романтичните връзки, превръщайки ги в навик. Ако Лъвът усети нейното присъствие, трябва да посвети деня на борбата със скуката. Може би той и неговият любим трябва да започнат да се обличат по различен начин? Създаване на нови приятели? Посетете нови места? След като започна промени днес, Лъвът ще се изненада колко малко му трябва, за да се разтърси.

Дневен любовен хороскоп за зодия Дева

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Днес Купидон днес изглежда е решил да осуети всички планове на Девата, които не са свързани с любов! Главата й ще бъде заета да мисли за връзки или мечти за среща, поради което работата или други въпроси могат да пострадат значително. Дори най-отговорната Дева може периодично да се откъсне от случващото се около нея, да се потопи в сладки сънища или горчиви мисли (в зависимост от състоянието на любовните й отношения).

Дневен любовен хороскоп за зодия Везни

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Днес звездите дават на Везните способността да виждат със сърцето. Не е необходимо да питат близките си за техните дела или да питат любимия си за чувствата му: Везните ще могат да разберат всичко без излишни думи. Ако отдавна искат да доведат половинката си до откровен разговор, тогава днес е просто идеалният ден за това: Везните лесно ще разберат, ако любимия човек изведнъж иска да премълчи нещо важно. Хороскопът дава на Везните днес повишена чувственост и романтика.

Дневен любовен хороскоп за зодия Скорпион

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Днес в любовта Скорпионът ще трябва да бъде алтруист! Разбира се, всички искаме да бъдем разбрани, да се адаптираме към нашите нужди и искания, но понякога е добре да проявите внимание и гъвкавост към партньора си. Така че Скорпионът трябва да забрави за това, което иска за днес. По-добре помислете какво би искал любимият му и от сърце му направете романтичната изненада, която заслужава.

Дневен любовен хороскоп за зодия Стрелец

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Днес на Стрелеца може да му хрумне ценна идея, която да сподели с любимия човек. Каквото и да се отнася до това разкритие – къде да отидете на почивка, каква рокля да си купите или за кой ден да насрочите сватба – Стрелецът може да бъде сигурен, че днес партньорът му ще може да приеме идеите му благосклонно и може би дори да сподели неговия ентусиазъм. Така че Стрелецът трябва да улови момента.

Дневен любовен хороскоп за зодия Козирог

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Днес звездите обещават да помогнат на Козирога в изпълнението на грандиозните му планове – но само ако той не ги поеме сам. Както знаете, една глава е добре, но две са по-добре, така че Козирогът трябва да сподели плановете си с любимия човек. Ако днес партньорът е готов да окаже всякаква подкрепа на Козирога, заедно те определено ще постигнат успех.

Дневен любовен хороскоп за зодия Водолей

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Днес Водолеят – независимо на колко години е и от какъв пол е – ще разбере, че е дошло време за решителни действия! Откритието ще го накара да бъде много по-активен от обикновено. Водолеят може да покаже чудеса на общителност, да пуска шеги и остроумия и да си тананика на работното място. Със същата решителност Водолеят може да признае любовта си или да се осмели да направи още една крачка в общуването с противоположния пол. Освен това, в този ден Водолеите ще бъдат особено искрени. Хороскопът казва, че днес това е най-правилната стратегия, защото за всяка връзка искреността е горивото, което кара огъня на любовта да гори.

Дневен любовен хороскоп за зодия Риби

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Ако жената Риби днес е в състояние да се почувства в центъра на вниманието и ще събере пълни шепи комплименти, тогава очакванията на мъжа Риби на любовния фронт може да бъдат нарушени или неизпълнени. Нищо не може да се направи: никъде не се приемат оплаквания срещу звездите, небесните владетели на съдбата, така че днес господата ще трябва да дадат път на дамите. Хороскопът обаче препоръчва на Рибите и от двата пола, от силни емоциите, да не забравят за текущите дела.

Последни новини
Астрология

Любовен хороскоп за 18 октомври 2023 г.

на горе