Любовен хороскоп за 17.10.2021 неделя
Астрология

Любовен хороскоп за 17.10.2021 неделя

Овен

Емоционалният ви инстинкт прави интуицията ви надеждна. Събуждането на сетивата ви помага да разберете по-добре партньора си, това е подходящият момент да се задълбочите в неговите намерения и също така да решите каква е вашата мотивация.

 

Телец

Вашата привързаност привлича удоволствията на партньора ви. Страстната и спокойна атмосфера, която ви заобикаля, е на път да затвърди връзката ви. Нека сърцето ви говори с пълна свобода.

 

Близнаци

Потиснатите желания могат да ви направят мълчаливи, което ще попречи на положителните подходи. Не оставайте затворени, излезте и оставете непродуктивните съмнения след себе си.

 

Рак

Възползвайте се от повечето добри неща в живота днес. Това ви позволява да укрепите интимните отношения в мир и хармония. Ако сте необвързани, ще можете да сбъднете част от мечтите си!

Любовен хороскоп за 17.10.2021 неделя

Лъв

Емоционалното ви осъзнаване днес ще ви помогне да създадете чиста страст. Вместо това няма бъде по-малко лесно да се стабилизират нещата, ако сте имали пререкания с партньора си. Трябва да отделите повече време, за да задълбочите визията си преди всичко друго.

 

Дева

Има някои проблеми в любовния живот, с които ще трябва да се сблъскате. Ако искате да преодолеете страховете си или да улесните партньора си, можете да започнете да се фокусирате върху това още днес.

 

Везни

Любим човек ще ви помогне да подчертаете грешката си в сантименталното поле. Вземете този въпрос сериозно и обърнете повече внимание на гледната точка на партньора си.

 

Скорпион

Винаги склонността ви към любов носи страстта в любовния ви живот … Нещата са на път да бъдат леки и безгрижни, дошъл е моментът да се възползвате максимално от тях – не чакайте!

Любовен хороскоп за 17.10.2021 неделя

Стрелец

Вашето мислене, което е на ниво днес, ще ви спаси от грешка. Около вас има някои нездравословни изкушения, които не бива да подценявате … Съсредоточете се върху истинските си емоционални нужди.

 

Козирог

Правят ви се отстъпки, за да поддържате хармония във връзката ви. Време е да разрешите вътрешните проблеми, които пречат на живота ви заедно. Предстоят нови срещи.

 

Водолей

Слънцето от на знака Везни, ви помага да бъдете в перфектна хармония с вашия  партньор. Ако, от друга страна, търсите сродна душа, тази неделя е идеална за гмуркане в много обещаващи срещи.

 

Риби

Топлината на семейните привързаности е лекът за всяка настояща кавга с партньора. Ако сте необвързани, ще блестите с магнетичен чар, от съществено значение за покана към тези, които ви интересуват.

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , ,
на горе