любовен хороскоп
Астрология

Любовен хороскоп за 17.08.2021 петък

Овен

 

Готови сте да се започнете спор, без да обиждате мнението на другия. Това ще ви представи в добра светлина пред партньора ви или ще ви отвори вратата за нова любов. Светът на любовните авантюри винаги е бил сложен за вас, и днес ще се докаже отново.

 

 

Телец

 

 

Интензивността на емоциите ви пречи да разсъждавате и не можете да вземете правилните решения за връзката. Отложете големите дискусии за по-късно. Ако сте сингъл, този петък е по-добре да останете такива.

 

 

Близнаци

 

 

Качеството на любовния ви живот ще се подобри, пробуждайки страст, която ще ви изведе на открито … Би било добре да имате смелостта да кажете точно това, което искате и то не с половин уста! Вие сте надарени с разбиране, използвайте го!

 

 

Рак

 

 

Вашата толерантност ще бъде най-голямата ви сила днес. Новите срещи ще бъдат изключително положителни, стига да си кажете, че днес ще действате по различен начин от обикновено.

 

Любовен хороскоп за 17.08.2021 петък

Лъв

 

 

Колебанията ви и тенденцията да бъдете неясни са риск да отчуждите някой, към когото сте много привързани. Изразете се ясно, преди да създадете съмнения. Ако сте във връзка, може да не се мяркате много пред партньора си днес.

 

 

Дева

 

 

Нещата се успокояват все повече и повече във връзката ви. Венера ви носи стабилност и ще ви позволи да направите равносметка от вашата гледна точка и тази на вашия партньор. Дайте си начин да правите разлика между мечтите и реалността.

 

 

Везни

 

 

Споделяте чувствата си по-свободно и във взаимоотношенията с партньора сте по-добре. Съсредоточете се върху спонтанността и съучастието си, без да гледате напред в бъдещето. Приятелите ви дават ценни съвети, чуйте ги, те имат поглед към връзката.

Любовен хороскоп за 17.08.2021 петък

 

Скорпион

 

 

Увереността ви в себе си се увеличава и ви помага да преодолеете препятствията, които сте срещали преди това. Не давайте обещания, които не могат да бъдат изпълнени, особено на първа среща. Консолидирайте връзката си, ако имате такава в момента.

 

 

Стрелец

 

 

Използвайте този ден във ваша полза, за да започнете дискусии с партньора си. Дори най-трънливите проблеми ще изглеждат по-лесни за разрешаване на тихо местенце. На първа среща не показвайте, че се дразните от това, което ви заобикаля.

 

 

Козирог

 

 

Имате чувството, че нямате достатъчно контрол върху връзката си или посоката на любовния си живот. Не е достатъчно да продължите напред, има какво да научите от случващото се.

 

 

Водолей

 

 

Ще можете да намерите правилните думи, за да постигнете целите си … Добър момент е да очаровате другите и да укрепите съществуващите връзки. Просто бъдете естествени до края на деня!

 

 

Риби

 

 

Вие лесно ще можете да разберете най-дълбоките мотиви на партньора си за решенията му в последно време. Ако сте необвързани, ще получите ясен знак, къде нещата се объркаха миналия месец.

Tagged , , , , , , , , , ,
на горе