любовен хороскоп

Любовен хороскоп за 17 септември 2023

Какво ви очаква в любовта, според любовен хороскоп за 17 септември 2023? Уви, днес ще бъде трудно за влюбените да поддържат мир – най-малката причина може да стане повод за разпалване на страстите. Случва се така, че тенденцията на този ден е повишената емоционалност и затова най-доброто нещо, което можете да направите, е да изразходвате излишните емоции в творчески занимания. Звездите на хороскопа настоятелно съветват днес от всички езици по света, да прилагате езика на тялото!

Как обичат мъжете?

infomax-logo-50-15-HW Мария Илиева от Аполония: Написах „Любов“ и срещнах любовта на живота си

Дневен любовен хороскоп за зодия Овен

Овен 21 март – 19 април

Овен: За Овните, които имат връзка, хороскопът съветва днес да отидат с любимия си човек някъде далеч от градската суматоха, в лоното на природата. Първо, това ще ви позволи да бъдете наистина сами (основното е да се съгласите да оставите телефоните си настрана). Е, второ, днес това е най-романтичната и полезна форма на свободното време. Луната, звездите и огънят – какво може да бъде по-удивително и по-хубаво?

Дневен любовен хороскоп за зодия Телец

Телец 20 април – 20 май

Телец: Любовният хороскоп на Телеца го съветва днес да се слее с половинката си в творчески порив. Направете нещо необичайно заедно! Направете колаж от общи снимки, измислете хитър рафт за съхранение на спортно оборудване, изпечете бисквитки със забавни форми или още по-добре създайте нещо напълно нетипично за вас двамата! Днес е чудесен ден за Телците да видят любим човек от нова страна и да се влюбят отново в него!

Дневен любовен хороскоп за зодия Близнаци

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Днес магьосниците Близнаци ще бъдат особено силни в практическата любовна магия: сладка усмивка, изстрел с очи, фин комплимент – и вашият любим ще направи всичко, което искате! Близнаците обаче могат да изпробват чара си не само върху него: в този ден постигането на желаното с помощта на чар е по-лесно от всякога. Хороскопът предвещава: днес можете дори да влезете във всякакви преговори, въоръжени с обаятелен чар като основен инструмент.

Дневен любовен хороскоп за зодия Рак

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Днес хороскопът предупреждава Рака: в този ден желанието да „стигнете до дъното“ на вашата сродна душа ще се събуди преди вас. Дори до него да живее истински идеал, днес Ракът може да се опита да го свали от пиедестала. За да не обиди любимия си човек, Ракът трябва да прибегне до старо, изпитано средство: огледало. Вижте първо себе си. Но дори и да забравите тази препоръка, вашият избраник ще ви я напомни.

Дневен любовен хороскоп за зодия Лъв

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Хороскопът уверява: за Лъва днес най-нетактичната постъпка в отношенията с любимия ще бъде да следва принципите на универсалната човешка логика. Запомнете: любовта е ирационално чувство, така че е по-добре да слушате сърцето си, дори ако очите, ушите и мозъкът ви казват нещо съвсем различно. Лъв, който търси или е в самото начало на връзката, също трябва да предприеме същото, да забрави за предразсъдъците, да се откаже от високите очаквания – и просто да остави събитията да се развиват, както обикновено.

Дневен любовен хороскоп за зодия Дева

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Днес хороскопът обещава на необвързаните Деви особено успешен ден: има голяма вероятност да срещнете мечтата си! Въпреки, че шансовете да срещнете пълната противоположност на тази мечта и да се влюбите в нея са не по-малки… Е, любовта дава много неочаквани открития и изненади. Между другото, днес Девата може малко да помогне: звездите я съветват да промени ситуацията, да отиде на ново място или компания.

Дневен любовен хороскоп за зодия Везни

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Хороскопът на Везните за днес ги кани да споделят любовта си с целия свят! Помислете за всички, които са ви скъпи, организирайте среща със семейството си, поканете приятели у дома. Ако Везните в момента имат известно напрежение в отношенията си с любимия човек, днешните срещи ще помогнат за установяване на диалог, усещане за общност на интересите и единство на душите.

Дневен любовен хороскоп за зодия Скорпион

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Ако Скорпионът днес ще излиза на среща, хороскопът го съветва да поеме инициативата и да подготви изненада за този, който харесва. От колко време живеете заедно? Тогава тази препоръка е двойно подходяща за вас! Време е да освежите сетивата си. Развеселете любимият човек с нетипично предложение. Днес Скорпионът е просто длъжен да прояви въображение и инициатива, това е важно за поддържане на хармонията в съюза.

Дневен любовен хороскоп за зодия Стрелец

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Любовният хороскоп днес съветва Стрелците да мечтаят, колкото е възможно повече, до най-малките подробности във въображението си: помислете за любимия човек, истински, представете си във всички подробности съвместно бъдеще с него. Днес мислите са по-материални от всякога и подобни мечти в никакъв случай не са напразни, носещи се в облаците, а програмиране на собствената съдба. В този ден хороскопът не съветва Стрелците да мислят за самота или възможност за раздяла – само положителна и оптимистична нагласа!

Дневен любовен хороскоп за зодия Козирог

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Днес цитатът, който подхожда на Козирога като мото на деня, е: „Толкова съм внезапен, толкова противоречив, всичко…“. Мисленето за любовни отношения, любовта като цяло и значението на всички неща може да отвлече вниманието на Козирога от бизнеса през деня. Самият той няма да може да разбере емоциите си, да не говорим за представителите на противоположния пол. Хороскопът призовава към самоконтрол: не позволявайте на потока от мисли и чувства да ви откъсне от реалността. Днес Козирогът под влияние на емоциите може да каже ненужни неща.

Дневен любовен хороскоп за зодия Водолей

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Днес Водолеите ще са в игриво настроение и силно ще желаят да привлекат вниманието на противоположния пол. Ако Водолеят не е обвързан със задължения, хороскопът му дава зелена светлина: облечете най-готините си от ежедневните тоалети и отидете да събирате възхитени погледи! Е, Водолеят, който е във връзка, звездите на хороскопа не съветват да изпробва сегашния си чар върху друг, освен върху любимия човек.

Дневен любовен хороскоп за зодия Риби

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Днес Рибите може да са изправени пред вечната дилема под една или друга форма: „Любов или пари?“ Между тях и техния избраник е готов финансов проблем. Може би вашият любим човек няма да иска да харчи пари за вас или, напротив, ще удари юмрук и ще поиска скъпата му прищявка да бъде незабавно удовлетворена. Както и да е, хороскопът за днес ви препоръчва да отложите решаването на парично-любовния си проблем за друг ден. Опитайте се да се отплатите с целувки.

Последни новини
Астрология

Любовен хороскоп за 17 септември 2023

на горе