ЛЮБОВЕН хороскоп за 17 септември 2022 (събота)

любовен хороскоп за 18 септември 2022
Астрология

ЛЮБОВЕН хороскоп за 17 септември 2022 (събота)

Любовен хороскоп за 17 септември 2022: На любовният фронт днес се задава буря от страсти и емоции, като силата й може да варира от невинна закачка до огнена страст. Денят буквално ще провокира взискателно любопитство и ако се изкушите да дадете воля на това усещане, взаимните претенции не могат да бъдат избегнати. За да не се случи това, помислете – наистина ли трябва да знаете абсолютно всичко за партньора си? В крайна сметка, когато ни се струва, че не трябва да знаем за другия „от-до“, значи е така.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ДНЕВЕН хороскоп за 17 септември 2022 (събота)

Пет зодии ще срещнат ЛЮБОВТА си преди края на 2022 г

Оставете тревогите и несигурността настрана и разберете какво са ви подготвили звездите от любовния хороскоп за 17 септември 2022

Какво ги очаква днес Овните в любовта

любовен хороскоп за 17 септември 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Овенът днес не се срамува да задава въпроси „директно от кухнята“: неговата прямота може да обиди, но само онези, които имат какво да крият. Вашата половинка не иска да даде отговор на неудобен въпрос? Наистина ли това ще бъде повод да помислите сериозно за връзката ви! Днес, 17 септември, е като лакмусов тест – ще помогне да се идентифицират разногласията, които са се натрупали между вас. Любовният хороскоп не обещава, че денят ще е лек, но „проверката“ е необходима мярка!

Любовен хороскоп за 17 септември 2022 г. Телец

любовен хороскоп за 17 септември 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Днес Телецът ще иска да покаже твърдост и решителност в отношенията си с любимия човек, може би – да постави ясни правила или да докаже своята правота. Ако целта си заслужава, не се съпротивлявайте на този импулс, но имайте предвид: прекомерният натиск и нетърпеливост в този ден могат много лесно да доведат до конфликт. Затова, ако е необходимо, настоявайте за своето – но в същото време бъдете нежни и дипломатични.

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 17 септември 2022 (събота)
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Днес, 17 септември, Близнаците ще искат да стигнат до небесата. Толкова упорито ще питат половинката, че дори самата Вселена: какво могат да очакват от една връзка, как да намерят любовта, къде е скрит ключът към сърцето на интересуващия се човек… Склонни към философстване и лека меланхолия в този ден, Близнаците днес едва ли ще успеят да получат отговор, който да ги устройва, но определено ще успеят да натоварят любимия човек с манията си. Любовният хороскоп приканва Близнаците да успокоят бурният си нрав и да се върнат към темата в друг ден, когато настроението им е по-положително.

Ето какво да очакват Раците в любовта, според хороскопа за днес

любовен хороскоп за 17 септември 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Днес, 17.09.2022, всичко ще бъде по план и това е денят, в който трябва да се концентрирате върху изпълнението на текущите дела, а не да градите грандиозни (но все пак абстрактни) планове за бъдещето. Може би партньорът на Рака ще успее да насочи енергията си в правилната посока и ще помогне да погледнем на ситуацията по-реалистично. Но е желателно, да организирате съвместно излизане, романтична среща или домашна вечеря на свещи и рози.

Какво да очакват днес Лъвовете в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 17 септември 2022 (събота)
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Днес и в следващите дни основната дума в любовта за Лъва трябва да бъде „компромис“! Разбира се, той не сте длъжни винаги да отстъпвате на любимия си човек, възможно е да поспорите малко, относно как да прекарате уикенда. Ако, обаче, забележите, че партньорът ви е приел нещо твърде близо до сърцето си, не бива да го дразните и да му играете по нервите, днес не е най-добрият ден за това. Много добра опция ще бъде, ако намерите взаимен компромисен вариант.

Любовен хороскоп за 17 септември 2022 г. за зодия Дева

ЛЮБОВЕН хороскоп за 17 септември 2022 (събота)
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Днес Девата може да се изкуши да спори и това няма да се отрази добре на общуването й с любимия. Едва ли тя ще успее да скрие от половинката си факта, че не е в спокоен дух. Въпреки това, за да избегнете недоразуменията, си струва да споделите мислите и чувствата си с любимия човек: толкова е важно той да знае, че Девата се дразни от обстоятелствата, а не от него!

Ето какво се съветват звездите в любовта за зодия Везни

ЛЮБОВЕН хороскоп за 17 септември 2022 (събота)
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Звездите вещаят за Везните, че в този ден е по-добре да не парадират с чувствата си и да не проявяват инициатива в любовта. При избора на място за среща е по-добре да се даде предпочитание на познатите условия, да се избягват претъпкани места със силни шумни забавления. Най-вероятно партньорът ще сподели това ваше предпочитание.

Ето какво да очакват Скорпионите в любовта, според хороскопа за днес

ЛЮБОВЕН хороскоп за 17 септември 2022 (събота)
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Днес звездите предразполагат Скорпионите към множество любовни идеи, но предполагат, че сега не трябва да бързат, с каквато и да е инициатива. Настоящият момент е по-подходящ за емоционално обогатяване на романа или прекратяване на този етап и преминаване към ниво на осъзнатост в отношенията.

Какво ги очаква днес Стрелците в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 17 септември 2022 (събота)
♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Мотото на денят: „Не се страхувайте от разнообразието!“ Звездите карат Стрелците буквално да бягат от ежедневието, правейки най-необичайните, „луди“ неща. Например, да боядисат косата си или да облекат в ярки дрехи. Ако очаквате романтични запознанства и любов в този ден, трябва да помните, че днес е денят на експериментите, което означава, че срещата може да се проведе на най-неочаквани места.

Любовен хороскоп 17 септември 2022 г. Козирог

ЛЮБОВЕН хороскоп за 17 септември 2022 (събота)
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Козирогът има рядката възможност да говори с любимия си откровено, от сърце. Той трябва смело да изрази всичко, което отдавна е искал, това, което е таил в сърцето или това, което просто би искал да сподели! Звездите обещават, че днес подобен разговор може не само да премахне тежестта от раменете на Козирога, но и да помогне за решаването на някои любовни проблеми. След като ги изрече на глас, Козирогът ще разбере, че всички проблеми са разрешими.

Какво вещаят звездите на Водолеите за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 17 септември 2022 (събота)
♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Може би завистливо лице ще се намеси в романтичната ви връзка, това ще е човек от противоположния пол. Неговите думи и действия могат да предизвикат конфликт между двама влюбени. След това дълго и бурно ще подреждате нещата, докато утихнат страстите. По-късно ще разберете, че просто сте били провокирани. Трябва да се успокоите и да се опитате да прекарате вечерта в приятелска и доверчива атмосфера.

Ето какво се съветват звездите за любовният живот на Рибите

любовен хороскоп за 17 септември 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Ако нещо не ви устройва в семейните отношения, работете заедно с партньора си, за да промените ситуацията в правилната посока. Ако заедно се интересувате, не само от укрепването на вашия съюз, но и от внасянето на новост във връзката, тогава всичко ще се окаже добре в живота ви. В този ден късметът със сигурност ще се обърне към вас.

Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе