любовен хороскоп за 18 април 2023

Любовен хороскоп за 17 април 2023

Любовен хороскоп за днес: Основната тенденция на този ден е да се обичате повече от вчерашния ден, което обещава да повлияе върху състоянието на любовните ви отношения. Както е казал Сервантес: “Любовта носи очила, през които медта прилича на злато, бедността – като богатство, а капките огън – като перли.”

Любовен хороскоп за 17 април 2023

Любовен хороскоп за 17 април 2023 Икебана: Японското изкуство за аранжиране на цветя

infomax-logo-50-15-HW Лена Бориславова и Мирослав Иванов оповестиха публично: Да, чакаме бебе

Една Душа в две тела или какво е усещането да срещнеш другата част от себе си, да срещнеш любовта

Дневен хороскоп за 17 април 2023

Дневен любовен хороскоп за зодия Овен

Овен 21 март – 19 април

Днес, според любовен хороскоп за 17 април 2023, личният живот на Овен може да влезе в противоречие с работните му задължения. Нищо не може да се направи – тук е трудно да се разчита на компромис, което означава, че ще трябва да изберете. Ако Овенът успее да измести работата (или някои други неотложни дела) на заден план, то в любовните отношения днес той може да разчита на хармония и взаимно разбирателство. Е, ако не, значи не му е дошло времето.
Дневен любовен хороскоп за зодия Телец

Телец 20 април – 20 май

Днес денят обещава на Телеца успех на любовния фронт – но само ако спре да се притеснява дали е достатъчно добър за любимия човек. Разбира се, скромността краси човека, но това не важи за комплекса за малоценност! Телецът трябва да бъде по-уверен, да обича себе си – и той определено ще се влюби в този, към когото сърцето му не е безразлично. Е, отивайки на среща днес, за да не бъде нервен, Телецът може да отдели поне 10 минути за медитация.
Дневен любовен хороскоп за зодия Близнаци

Близнаци 21 май – 21 юни

Днес звездите съветват Близнаците да обърнат внимание на разликата между фантазията и реалния живот. Да се опитат в отношенията си с любим човек, поне днес, да правят ясна разлика между едното и другото! Може би мечтанието пречи на Близнаците да видят някои важни подробности или да предприемат необходимите стъпки? Близнаците трябва да слязат на земята, това ще им позволи да постигнат реални (а не измислени) резултати в любовните взаимоотношения.
Дневен любовен хороскоп за зодия Рак

Рак 22 юни – 22 юли

Днес, според любовен хороскоп за 17 април 2023, звездите съветват Раците да поемат инициативата в любовта в свои ръце. Можете смело и спокойно да вървите напред без страх! И накрая, нека вашият избраник разбере, че наистина не сте безразлични към него. Това обаче изобщо не означава, че днес Ракът трябва да се откаже от скромността си или още повече от добрата си самооценка. В крайна сметка изобщо не е необходимо да признавате чувствата си директно – усмивка, многозначителен поглед или тънък намек е напълно достатъчен.
Дневен любовен хороскоп за зодия Лъв

Лъв 23 юли – 22 август

Някой може да се опита да наруши комфортните ви отношения с партньора. Не позволявайте на никого да ви прекъсва. Ако не сте семейни, а сте на социално събитие или в ситуация, в която някой ви намира за много привлекателни, не се стеснявайте да се опознаете. Инвестирайте време в това. Вашите лични умения ще изиграят много важна роля в любовта. Независимо дали търсите нова любов или сте уморени от настоящата си любов, трябва да се справите с нещата.
Дневен любовен хороскоп за зодия Дева

Дева 23 август – 22 септем.

Днес, когато става въпрос за любов, Девите трябва да разхлабят контрола над ситуацията и да се вслушат в интуицията си. Звездите предричат, че макар да се опитвате логично да управлявате развитието на една връзка, нейният потенциал е ограничен от строги граници и зависи от това как вие самите ги поставяте. Ако днес отпуснете юздите и се доверите на шестото си чувство, когато става въпрос за любов, пред вас ще се открият нови възможности, за които досега не сте подозирали.
Дневен любовен хороскоп за зодия Везни

Везни 23 септем. – 23 октом.

Днес в общуването с любимия човек звездите съветват Везните да действат бързо, както ситуацията налага. Дори и обикновено да предпочитат да изчакат и да бъдат внимателни във всичко, свързано с отношенията и чувствата, днес обстоятелствата от време на време ще тласкат Везните в гърба. Не се съпротивлявайте на това, трябва да сте по-смели. Ако Везните дълго време не са решили да изяснят някакъв въпрос с партньора си, трябва да го направят – резултатът може да ги изненада приятно.
Дневен любовен хороскоп за зодия Скорпион

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Днес Скорпионът е в състояние да хвърли всичките си сили в борбата с битовизмите и навиците. Ако скуката започне да се прокрадва в отношенията му с любим човек, трябва да помислите какво би могъл Скорпионът да промени в съвместния си живот към по-добро днес. Може би само малко липсва? Романтика, нови преживявания, пътуване? Текущото спиране е само временна фаза. По силите на Скорпиона е да се погрижи той и любимият човек да продължат да се радват на живота заедно.
Дневен любовен хороскоп за зодия Стрелец

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Днес поговорката „по дрехите те посрещат, по думи те изпращат“ ще бъде по-актуална от всякога за влюбения Стрелец. Представителите на противоположния пол със сигурност ще са склонни да ви преценяват най-вече по външния ви вид. В същото време дрес кодът днес е високо самочувствие, елегантност и сдържан шик. Ако отивате на романтичен лов, вечерната рокля или скъпият костюм ще бъдат знак за вашия успех.
Дневен любовен хороскоп за зодия Козирог

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Днес звездите призовават Козирога да обърне внимание на връзките, които по някаква причина не са се получили за него. Може би беше неуспешна среща. Или среща, след която приятел никога не се е обадил. Или може би говорим за любим човек, с когото Козирогът се е разделил? Във всеки случай, ако след като се провали, той би искал да върне този човек в живота си, днес има смисъл да му напомни за себе си. Не се страхувайте да поемате рискове! Може би той чувства същото като вас, но се страхува да направи първата крачка?
Дневен любовен хороскоп за зодия Водолей

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Проявете максимална привързаност към партньора си днес. Нежните докосвания, целувките и привързаността са в основата на една нормална връзка. Ако нямате партньор, своевременно се освободете от минали емоционални проблеми. Ще видите света в съвсем нова светлина. Прекарвайте повече време със себе си. Ако имате проблеми във връзката, съсредоточете се върху това да не ги игнорирате. Това е време за внимание и промяна.
Дневен любовен хороскоп за зодия Риби

Риби 19 февр. – 20 март

Днес звездите съветват Рибите да се огледат – може би най-накрая ще забележат този, който тайно въздиша по тях. Най-вероятно те отдавна усещат за съществуването на таен обожател и това направи живота им по-интересен и по-ярък. Все пак едно е да се гадае, а друго е да се знае. Днес Рибите трябва да направят малко детективско любовно разследване и имат шанс да стигнат до дъното на истината.
Последни новини
Астрология

Любовен хороскоп за 17 април 2023

на горе