Любовен хороскоп за ноември 2023-общ за всички зодии

Любовен хороскоп за 16 юли 2023

Какво ви очаква в любовта, според любовен хороскоп за 16 юли? Трудно е, когато нашите романтични реалности не отговарят на нашите представи. Вероятно ще трябва да намерим начин да се справим, когато някой специален не оправдае очакванията ни. Може дори да започнем да поставяме под въпрос любовните чувства, когато  Венера погрешно разбере далечния Нептун. Според любовен хороскоп, гмуркането в нашите емоции може да е пътят през тази буря. На практика проектираме страховете си върху ситуацията. Не трябва да отричаме чувствата си, но не трябва и да им позволяваме само те да управляват кораба на живота ни.

15 знака, които показват, че обичате себе си

Любовен хороскоп за 16 юли 2023 Как да премахнете горещината от вашия дом

Дневен любовен хороскоп за зодия Овен

Овен 21 март – 19 април

Овен: Днес има голяма вероятност да попаднете в „буря“. Независимо дали отивате на среща или ще се срещнете с интригуващ непознат навън, химията ще предизвика бурна емоционална реакция. Ако започнат да прехвърчат искри, ще можете без усилие да изразите себе си, дотолкова, че може да разкриете някоя неудобна информация. Не забравяйте да се усмихвате, Овни – всеки обича доброто чувство за хумор.

Дневен любовен хороскоп за зодия Телец

Телец 20 април – 20 май

Телец: Възможно е да имате горещи планове за някого в момента и да сте по-склонни да действате настоятелно. Необходима е смелост в сърдечните дела и днес вие я имате. Внимавайте обаче, тъй като прекалено ревностната Венера ще бъде пометена от илюзиите на Нептун. Може да се впуснете твърде далеч и да изключите любимия си в процеса. Не е време за грандиозни жестове. Споделете и покажете чувствата си по по-прост, но прагматичен начин.

Дневен любовен хороскоп за зодия Близнаци

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Ще се чувствате като у дома си, когато изразявате себе си пред любимия си днес. Въпреки това, внимавайте да не направите объркващ коментар, който наистина да ви спъне, тъй като желаната Венера опиянява опияняващия Нептун. Не позволявайте на несигурността или съмнението ви да се задържат – по-добре е да поискате яснота веднага. Комуникацията може да бъде най-сложната част от всяка връзка. За щастие сега сте оборудвани с правилните инструменти за справяне с всякакви неудобни и непредвидени ситуации. Предприемете мек подход, защото ако партньорът ви започне да се отбранява, няма да получите желаното.

Дневен любовен хороскоп за зодия Рак

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Разликата в гледните точки добавя пикантност към връзката ви. Независимо дали сте флиртували с някой или сте били лоялни на партньора си от години, личните ви убеждения може да се проявят в разговор. Твърде лесно е да се изплашите, ако не са в съответствие с тези на любимата ви душа, особено когато Венера разсейва мъглявия Нептун. Вашите противоположни нагласи биха могли да насърчат известен растеж на любовния фронт. Разликите са също толкова важни, колкото и приликите – имате нужда от здравословна комбинация от двете в една балансирана любовна връзка.

Дневен любовен хороскоп за зодия Лъв

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Вие сте много търсен, Лео! Може да е трудно да балансирате романтичния и социалния сектор в живота си. Днес е само един от онези дни, в който всяка иска частица от вас е блестяща светлина. Тъй като планетата на любовта Венера се смесва с неуловимия Нептун, може да се наложи да изберете на кого да подарите тази светлина. Това няма да е особено трудно, за тези, които се чувстват като на меден месец със сродната си душа. Вие най-добре знаете правилния ход.

Дневен любовен хороскоп за зодия Дева

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Облечете най-доброто си облекло, защото е време да излезете в града и да се срещнете с новия си партньор. Ако сте необвързани, има голям шанс да привлечете любовно внимание от някого днес. Нещата може да вървят изключително добре, докато Венера не получи смесени сигнали от странния Нептун. Вашият партньор може да започне да проявява някакво странно поведение. Вместо да бъдете отблъснати, може да сте заинтригувани. Обичате да разбивате кодове, Деви, и точно сега бъдете готови да отделите време и усилия, за да четете между редовете.

Дневен любовен хороскоп за зодия Везни

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Може да се чувствате особено сигурни и развълнувани относно посоката на романтична връзка, докато любимият ви е толкова потаен. Тъй като Венера се смесва с богатия на въображение Нептун, това може да ви насърчи към мечта, която е в съответствие с вашето бъдеще. Вместо да се концентрирате само в крайната цел, трябва да се насладите на процеса на откриване. Научаването на нови неща за вашия любим човек е това, което прави връзките привлекателни. Обединяването на вашите визии може да бъде красиво, така че не пропускайте тази стъпка!

Дневен любовен хороскоп за зодия Скорпион

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Вашият любим човек може да ви постави идеално на пиедестал сега. Въпреки че, заслужавате да се отнасяте с вас като с кралски особи, може да има момент, в който всичко да се обърка. Докато Венера кореспондира с Нептун, може да изглеждате взискателни или твърде настоятелни. Прекрасно е да се грижите за някого, но само ако това се случва и в двете посоки. Не забравяйте да изразите признателността си към партньора или любящия си ухажор и върнете услугата, когато му дойде времето.

Дневен любовен хороскоп за зодия Стрелец

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Да опознаеш някого е прекрасно, но и леко напрегнато приключение. Разрушаването на стените ви и позволяването им да проникнат в сърцето ви може да бъде плашещ процес. Нещата може да са вървели привидно добре, докато Венера не получи смесени съобщения от опияняващия Нептун днес. Може да направите голяма сделка от малки различия или да се спънете от несигурността си. Когато става въпрос за любов, сърцето е командният център, така че водете оттам.

Дневен любовен хороскоп за зодия Козирог

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Може да виждате все повече и повече в специалния за вас човек. Докато сърцето ви се чувства сякаш иска да пее, може да възникнат някои страхове около интимността. В този ден може да ви се иска, да избягате в друга посока. Вашата студена като камък външност често се поставя на челно място, за да защити сърцето ви. Този момент е да се научите да се доверявате, както на себе си, така и на другите. Не затваряйте вратата за това, което може да бъде процъфтяваща романтика, само защото в главата ви ехтят въпроси – какво, как, защо, ами ако и т.н.

Дневен любовен хороскоп за зодия Водолей

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Може да се занимавате с работата си, без да знаете, че назрява някакво романтично напрежение. Ако наскоро сте започнали да излизате с някого, може да подавате смесени сигнали, без да го осъзнавате. Ако е привързан, вашият партньор може да иска да знае защо сте толкова дистанцирани напоследък. Докато идеалистичната Венера се опитва да намери средно положение с неясен Нептун, може да се почувства, че всичко идва от друго поле. Единственият начин да се върнете в играта е да се появите по искрен начин. Не крийте чувствата си, Водолеи.

Дневен любовен хороскоп за зодия Риби

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Може да започнете да се чудите, дали до днес сте носили розови очила в настоящата си романтична ситуация. Може да е ясно, че версията, която имате за някого в главата си, не съвпада с това кой е той в действителност. Тъй като планетата на любовта Венера не разбира вашия идеалистичен владетел Нептун, това лесно може да ви доведе до екзистенциална криза. Може би наистина трябва да спрете с очакванията си, но не позволявайте на тази грешка да ви попречи да се носите на крилете на любовта.

Последни новини
Астрология

Любовен хороскоп за 16 юли 2023

на горе