Любовен хороскоп за 15.08.2021 неделя
Астрология

Любовен хороскоп за 15.08.2021 неделя

Овен

 

Ще се насладите на топлите и влажни пари, които партньорът ви ще хвърли във връзката ви … изтощителни, но опияняващи. Времето е подходящо за страст, възползвайте се от това.

 

Телец

 

Днес ще продължите да търсите тази сигурност във връзката ви, която трябва да ви даде път да планирате повече неща за в бъдещето. Уморени сте от непрестанни бягства – ваши и на партньора ви – затова този път ще се опитате да промените отношението си.

 

Близнаци

 

Ще получите неприятното усещане, че вашият партньор се опитва да увеличи влиянието си върху вас … очевидно отказвате да влезете в тази игра. Това обаче може да се окаже добро решение с оглед развитието на връзката.

 

Рак

 

Пълни сте със сладка еуфория. Тези във връзка ще могат спокойно да се насладят на ситуацията. Несемейните ще могат да променят положително стратегията си при излизането на първа среща.

 

Лъв

 

Твоята финес снема напрежението от партньора ти. Можете да подобрите емоционалния климат, като му разкажете по-открито своите вкусове, предпочитания и мнение за много неща. Съсредоточете се върху общите ви дейности.

 

Дева

 

Вие непреодолимо ще искате да се откроите и да подчертаете своята спонтанност. Нито вие, нито вашият партньор ще имате основание да съжалявате.

 

Везни

 

Ще е необходима дискусия между вас и партньора ви. Отворете сърцето си и страхът ви ще се превърне във вълнение. Не бъдете толкова строги към себе си, днес ще е необходимо да преместите някои бариери, които сами сте сложили.

 

Скорпион

 

Външните обстоятелства ви подтикват да излезете от скромността си. Прекалена ревност, страх от изоставяне … Защо да стигате до такива крайности, за да покажете кой сте?

 

Стрелец

 

Ще научите много повече за партньора си и ще развиете интимността си. Това е подходящ момент за нови срещи. Изразете ентусиазма си и говорете и за себе си!

 

Козирог

 

Изведете на преден план отново една среща, която сте планирали да се случи. Днешният ден идеално се вписва в настоящия ви живот. Време е да приложите на практика емоционалното ви обновление, което дълго време чакахте.

 

Водолей

 

Ще се отървете от грешките и недоразуменията, като се вслушате в партньора си. Сингъл Водолеят ще има възможност да преосмисли една ситуация от миналото, която му е изиграла лоша шега. Бъдете открити в общуването, това ще ви изведе на преден план.

 

Риби

 

Любовта е в центъра на вашето мислене; оцветена с мистика, романтика и идеализъм. Време е да свържете връзките между мечтите и реалността. Съсредоточете се върху неща, които не сте мислели за важни, но са играли съществена роля във вашите минали неуспехи.

Tagged , , , , ,
на горе