Как да разберете колко е темпераментен по дата на раждане
Астрология Любов и партньорство

Как да разберете колко е темпераментен по дата на раждане

 

Коя планета влияе върху поведението на мъжете в леглото и какъв потенциал дава в комбинация с различни съзвездия в наталната карта.

 

Всеки от нас знае под какъв знак на зодиака е роден, но астрологията не свършва със знанието кои сме ние – Рак, Водолей или Везни. Много интересни неща могат да се научат от позицията на планетите по време на раждането. Например знакът Слънце в наталната карта показва личностните черти, Луната отразява душевното състояние, Меркурий отговаря за комуникацията, Венера отговаря за любовта и финансите, а планетата Марс е за смелост и воля. Освен това войнствената планета е отговорна и за сексуалния темперамент на мъжа.

Астрологът Тиана Атлас разказа какви тайни на вашия мъж може да откриете от неговата дата на раждане.

Как да определим позицията на планетата Марс

Сега в Интернет има много безплатни услуги, където можете да направите безплатна рождена карта. За да се определи положението на планетата Марс, не е необходимо точното време на раждане. Достатъчно е да въведете датата, месеца и годината на раждане. Основната цел е да се определи в кой знак на зодиака е планетата Марс за един мъж. Именно тази информация ще ви позволи да разберете колко „горещ“ е мъжът, който ви интересува.

 

1. Марс в Овен или Скорпион

Такъв човек върви напред. Той покорява безцеремонно жената, от която се интересува, не се колебае да е първият, който пише или се обажда. В ранна възраст отношенията между представители на такава комбинация от планети често започват в леглото. Те обаче бързо губят интерес към момичето, което успяват бързо да покорят. Много верояртно е дори да няма втора среща.

Във връзките те обичат да фиксират своите избраници и да се шегуват. В компанията, за да заинтересуват жената, която харесват, или да впечатлят тази, с която са излезли, такива мъже ще се постараят да бъдат добри оратори. Например, те ще говорят високо и интересно, за да може дамата му да оцени неговия чар и харизма.

 

В леглото мъжете с Марс в Овен или Скорпион не обичат прелюдиите. Темпераментът на такива мъже е доста горещ.

 

2. Марс в Телец или Везни

За този господин прелюдията е много важна. Понякога част от любовната игра се превръща в необходимост от някакво споразумение, той може предварително да ви опише подробности, да пита какво харесвате и какво не, така че всичко да е взаимно и удобно, не се изненадвайте.

 

Такъв мъж определено ще се грижи, преди да помисли за интимност: сладкиши, цветя, бижута, комплименти, разходки под ръка под луната, вино. Колкото повече ги игнорирате, толкова по-активно те ще търсят обекта на своето желание. В леглото те ще се грижат повече за своята партньорка, отколкото за себе си. Но такива мъже не разбират шегите на сексуални теми, приемайки ги за критика. Те могат лесно да бъдат обидени.

 

3. Марс в Близнаци или Дева

Преди да си легнете с мъж с Марс в Близнаци или Дева, той ще се постарае много за вас. Например, той активно ще помага в къщата или ще ви забавлява с разговори. Бързо събужда привързаност, защото дарбата за убеждаване е доста развита.

Избраният подход рядко се проваля. Със своите талантливи ръце тези господа могат да намерят правилните точки. Освен това те са много внимателни към думите на партньорката си, така че можете да се чувствате свободни да им кажете за вашите желания. Недостатъкът на такива мъже е, че тяхната страст изчезва след известно време. Интимността със същата жена може да се превърне в рутина за него. За да избегнете това, трябва да добавите повече разнообразие в леглото .

 

 

4. Марс в рак

Мъж с Марс в Рак ще ви стопли с чай, одеяло или прегръдки и освен това ще ви нахрани вкусно. Но това ще се случи, когато той се сближи достатъчно с вас. Отначало представителите на тази комбинация от планети изглеждат потайни и студени. Но това не са вродени качества, най-често те се държат така, защото са се изгаряли неведнъж, доверявайки се на жените.

Във връзка те не са против романтиката – те обичат да си вземате душ или вана заедно, а също така ще оценят играта с храна, например с бита сметана.

 

5. Марс в Лъв

Такъв мъж е способен на много щедри подаръци, дори да има проблеми с парите. За да угоди на жената, която обича, той може да похарчи последната си стотинка. В началото на връзката, стига да не живеете заедно, изглежда сладко. Но с течение на времето съвместният живот с такъв щедър, но късоглед човек престава да изглежда романтичен.

В леглото мъж с Марс в Лъв иска да се възхищава на партньорката си, така че няма нужда да изключвате светлината и да се срамувате от тялото си пред него. Ако той е избрал вас, значи наистина харесва всичко. Марс в Лъв е горещ и активен. Точно като прелюдията и любовните игри. Не забравяйте да похвалите избраника си, приятните думи са най-добрата награда за него.

 

6. Марс в Стрелец или Риби

Такъв мъж не е против да излиза с две жени и няма да си помисли, че прави грешки. Но ако сте го омаяли, тогава той ще се отнася с вас като принцеса – като рицар. Мъжете с Марс в Стрелец или Риби са страхотни романтици. В леглото тези мъже са много добри. Но от време на време може да имате усещането, че само вие не сте му достатъчни. Причината за съмнение може да бъде мечтателността и известната откъснатост на този мъж. Тези качества се проявяват, когато връзката стане стабилна.

 

7. Марс в Козирог

Мъжете с Марс в Козирог във връзка мълчат и изглеждат без емоции. Те изпитват специални чувства към жени, които познават отдавна, на които могат да се доверят. Ако имате работни отношения, тогава можете да разчитате на помощта му в кариерното развитие. Темпераментът на такива мъже е среден: работата е по-важна за него от секса. Те не обичат експериментите в леглото, но в процеса се отдават напълно на страстта.

 

8. Марс във Водолей

За такива мъже психическата връзка е много важна. Сексът никога няма да бъде техен приоритет, те го третират като приятен бонус. Представителите на този астрономически съюз са работохолици. Почивката е необичайно състояние за тях, особено ако работата е много вълнуваща. В процес на работа по интересен проект такъв мъж може да откаже интимни ласки.

 

Мъжете с Марс във Водолей рядко разказват на партньорката си за предпочитанията си в леглото – те вярват, че самата жена ще познае какво е добре за него.

 

Tagged , , , , , , , , ,
на горе