свръхестествена любов
Астрология

ЛЮБОВЕН хороскоп за 15.01.2022 – Събота

Любовен хороскоп за всички зодии: Днес е чудесен ден да анализирате връзката с половинката ви. Помислете дали е време за сериозен разговор. Ако сте готови за нова стъпка – съвместен живот, брак, раждане на дете – предлагайте да обсъдите тази тема. Хороскопът ви съветва днес да говорите с любимия човек за моменти, които не ви подхождат. В същото време си спомнете призива на Карлсон: „Спокойно, само спокойно!“ Въздържайте се от повишаването на тон.

ДНЕВЕН хороскоп за 15.01.2022 – Събота 

Съвет за 15.01.2022 към всяка зодия 

ОВЕН

Любовен хороскоп за зодия Овен 15 Януари: Неочаквана стрела на огнена любов ще пробие сърцето ви, дори ако вече сте във връзка. Не предприемайте драстични стъпки, не вземайте радикални решения и не изгаряйте мостове зад себе си. Може би увлечението ще премине точно както е дошло, внезапно и неочаквано… или поне си струва чакането, за да разберете дали тази нова любов е взаимна.

ТЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за зодия Телец, 15 Януари: Възползвайте се от възможността да помолите за помощ любимия човек. В днешните отношения се опитайте да останете спокойни по време на спорове. Напрежението може просто да е проява на вашата преумора. Заложете на съвместна почивка. Ако сте необвързани, кой ви каза, че не можете да направите първата стъпка? Но не забравяйте да се придържате към вашите принципи. Не се променяйте, само за да впечатлите някого.

БЛИЗНАЦИ

Любовен хороскоп за зодия Близнаци, 15 Януари: Може да почувствате известно безпокойство, но ако помислите за желанията си, бързо ще преминете към действие. Няма причина да чакате по-подходящ период. Наистина ли е правилно вашето решение в любовта? Не се страхувайте да слушате интуицията си. Слушайте сърцето си, което често ви дава най-добрите съвети в трудни дни. Ако сте необвързани, не се отчайвайте. Сега е моментът да се погрижите за себе си.

РАК

Любовен хороскоп за зодия Рак, 15 Януари: Ако сте във връзка, може да се притеснявате от леко понижение на температурата на чувствата ви. Не се притеснявайте, това е временно. Опитайте се да напомните на скъпия на сърцето ви човек колко много ви обича. Ако сте необвързани, емоционалният ви живот ще се върти около истории без бъдеще, защото дълбоко в себе си не сте готови за дългосрочна връзка точно сега.

ЛЪВ

Любовен хороскоп за зодия Лъв, 15 Януари: Не очаквайте промени в личният ви живот. Партньорът обаче може да ви изненада с хубав подарък. Или може да получите хубаво съобщение от любим човек. Една непредвидена среща има всички шансове да се превърне във връзка, ако се откажете от предразсъдъците си. Открийте нови възможности с някой, на когото обикновено не обръщате внимание. Понякога си струва да изследвате напълно нов път, без да си задавате твърде много въпроси.

ДЕВА

Любовен хороскоп за зодия Дева, 15 Януари: Не позволявайте на другите да проектират своите възгледи, мнения и желания върху животът ви. Партньорът заслужава 100% честност от ваша страна. Ако криете нещо от него, той определено ще разбере за това и впоследствие това няма да се отрази най-добре на отношенията ви. Ако сте необвързани, ще срещнете човек, с когото имате много мили спомени.

ВЕЗНИ

Любовен хороскоп за зодия Везни, 15 Януари: Внимавайте, че в предстоящия период отношенията ви с любимия ще бъдат нарушени. Не влизайте в ненужни спорове. Меркурий, действащ на вашия зодиакален знак, е досаден със своите прояви, което ви кара да се държите малко по детски. Любовният ви хороскоп ви препоръчва да проявявате повече нежност. Ако нямате партньор, внимавайте, някой от вашето обкръжение се интересува от вас.

СКОРПИОН                                          

Любовен хороскоп за зодия Скорпион, 15 Януари: Дори и някой умишлено да ви е дал лош съвет, не забравяйте, че вие ​​сами сте избрали да го следвате. По-добре е да говорите с човека, който ви е обидил. Опитайте се да разберете чувствата на другите хора. Така ще бъдете много по-щастливи. Вашият партньор ще ви изненада приятно с романтична съвместна вечер. Ако сте необвързани, очакват ви новини. Ще срещнете човек, който се интересува от вас от дълго време.

СТРЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за зодия Стрелец, 15 Януари: Ако не забравите миналото, няма да можете да продължите напред. Първата стъпка към щастието е да забравите какво би могло да бъде иначе. Хороскопът ви съветва да се съсредоточите повече върху настоящия момент и подаръците, които съдбата ви дава. За необвързаните понякога рискът е изплащането. Рискувайте и най-накрая поканете обекта на вашето желание на кафе или на вечеря.

КОЗИРОГ

Любовен хороскоп за зодия Козирог 15 Януари: Хороскопът препоръчва да използвате ваше положително качество, особено когато искате да отстоявате мнението си или да повлияете на другите с отношението си. Подарете на партньора си повече любов и целувки днес. Покажете емоциите си, като му приготвите вкусна вечеря, похвалите го или го прегърнете силно. Ако сте сами, прекарвайте повече време със семейството си. Любовта ще дойде с времето.

ВОДОЛЕЙ

Любовен хороскоп за зодия Водолей, 15 Януари: Комплимент, ръка за помощ, милувка, прегръдка или просто добра дума днес ще имат голямо значение. Доверието е в основата на силните взаимоотношения. Ако имате съмнения относно връзката, говорете с партньора си. Оставете обаче и партньорът ви да говори. Думите трябва да идват от дълбините на сърцето ви. Ако все още търсите партньор, може да бъдете изненадани от новите възможности да срещнете точният човек.

РИБИ

Любовен хороскоп за зодия Риби, 15 Януари: Хороскопът за днес препоръчва на Рибите да отделят достатъчно време за сродната си душа, за да се заредят с положителна енергия за следващите дни. Хаотичното действие на планетата Меркурий внася чувство на безпокойство във вашия знак. Параноята не е добра за връзката ви. Най-вероятно подозирате партньора си в това, което той не е виновен. Бъдете внимателни и не действайте без доказателства. Ако нямате партньор, поглезете се и се насладете на комфорта на горещата вана.

Tagged , , , , , , , , , ,
на горе