любовен хороскоп

Любовен хороскоп за 15 септември 2023

Какво ви очаква в любовта, според любовен хороскоп за 15 септември 2023? Приятна особеност на този ден е засилването желание за интимност, като тя ще бъде най-ярко изразена сред хората, които знаят точно какво искат. Всички останали обаче днес ще имат особен блясък в очите. За влюбените звездите предвещават вълшебна романтична нощ.

4 зодии, чиито очи говорят на душата ви

infomax-logo-50-15-HW Тейлър Суифт е големият победител на видео музикалните награди на MTV

Дневен любовен хороскоп за зодия Овен

Овен 21 март – 19 април

Овен: Днес звездите обещават на Овните страхотен ден за любов и романтика! Не се страхувайте да изразите всички чувства, които са в сърцето ви. Овенът умее да живее, да дава воля на чувствата си, да бъде непредсказуем и ярък – той дори може да дразни любимия човек, като на първа среща. Ако Овенът все още е необвързан, днес е чудесен ден да впечатли нов познат от противоположния пол, като проведете сесия по съблазняване на най-високо ниво.

Дневен любовен хороскоп за зодия Телец

Телец 20 април – 20 май

Телец: Днес Телецът ще трябва да поработи върху разтоварването на напрежението в общуването с любимия човек. Може би се страхува, че връзката ще отиде твърде далеч, или просто е уморен и се чувства не на място. За да разряди ситуацията, Телецът трябва да се опита днес да говори само по теми, които са от голям интерес за неговия избраник. Оставете разговора да привлече цялото внимание на любимия човек – това ще му помогне да се отпусне и да превключи към положителното.

Дневен любовен хороскоп за зодия Близнаци

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Днес звездите обещават на Близнаци (ако са сами и в търсене на любов) възможност за романтична среща с интересен човек. Това може да е необичаен, необикновен човек, напълно различен от хората, които ги заобикалят и с които Близнаците са свикнали да общуват. Може би този човек ще се облича провокативно или ще има странни възгледи за живота, но с него Близнаците ще бъдат забавни и интересни – поне за известно време.

Дневен любовен хороскоп за зодия Рак

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Днес зад студената и непристъпна външност на Рака се крият най-бурните чувства! Основното нещо е да не оставяте емоциите си напълно да излязат извън контрол, в противен случай те могат да доведат до необмислени действия, за които по-късно ще съжалявате дълго време. Въпреки това малко лудории в отношенията с противоположния пол и в любовните игри днес не би навредила на Рака. Все пак не трябва да забравяме, че всичко е добро в умерени количества.

Дневен любовен хороскоп за зодия Лъв

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Днес влюбеният Лъв най-накрая ще може да види първите плодове на усилията си! Може би наскоро вече започна да му се струва, че всичко е напразно и целта е непостижима. Лъвът обаче е действал в правилната посока и днес, ако е внимателен, ще може да види напредък в отношенията си с любимия човек. Основното нещо е да не се отказвате, да действате и задачата, която Лео си е поставил, ще зависи от него.

Дневен любовен хороскоп за зодия Дева

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Днес атмосферата около Девата ще бъде буквално наелектризирана от емоции! Очите й са способни да хвърлят светкавици и в зависимост от обстоятелствата могат да бъдат светкавици на гняв или светкавици на любов. За да не изплаши всичките си фенове, Девата трябва да се опита да обуздае силните си импулси. В този случай днес никой не може да устои на съблазнителните й прелести!

Дневен любовен хороскоп за зодия Везни

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Днес Везните, ставайки от леглото, едва ли дори могат да си представят какво е способен да им подготви този ден! Това обаче е дори за по-добро – в крайна сметка какво може да бъде по-скучно, ако всичко е планирано предварително и всеки ден е неразличим от следващия? И така, за разнообразие, съдбата е подготвила изненади за Везните днес, които ще връхлетят в живота им, когато най-малко очакват. Може би любовта ще ги прониже като светкавица. Или може би самите Везни ще искат да променят нещо в себе си или в отношенията си.

Дневен любовен хороскоп за зодия Скорпион

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Днес на Скорпиона ще му бъде трудно да се въздържи от сърдечна критика към любимия човек. Струва ли си обаче да се прави? Неговият партньор едва ли ще успее да покаже чудеса на дипломацията, за да потуши възникващия конфликт. Така че, ако Скорпионът не е готов да посвети романтичната си вечер днес, за да подреди нещата, трябва да се опита да внимава изявленията си. И дори зад жестове и мимики.

Дневен любовен хороскоп за зодия Стрелец

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Днес е трудно да се очаква последователност и предвидимост от Стрелците! Мотото на деня: „Не се страхувайте от разнообразието!“ Звездите принуждават Стрелците буквално да бягат от ежедневието, правейки най-необичайните, „луди“ неща. Например, боядисайте косата си или пробвайте дрехи във фантастични цветове. Ако Стрелецът очаква от този ден романтични запознанства и любов, той трябва да помни, че днес е ден на експерименти, което означава, че среща може да се случи на най-неочаквани места – особено там, където най-малко очаква.

Дневен любовен хороскоп за зодия Козирог

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Днес, в отношенията с любимия човек, Козирогът няма да е способен на деликатност и може да каже много ненужни неща. Не трябва да очаквате, че това ще бъде прието с разбиране: дума по дума – и Козирогът и партньорът му рискуват да бъдат въвлечени в конфликт. За да не предприеме стъпки, за които и двамата по-късно ще съжаляват, Козирогът трябва да се контролира или още по-добре да даде инициативата на своя избраник. Желанието му да контролира ситуацията днес няма да доведе до нищо добро.

Дневен любовен хороскоп за зодия Водолей

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Днес звездите насърчават Водолеите да се опитат да разберат любовните си отношения и да разберат накъде водят. Ако чувства, че той и любимият му човек са на кръстопът, днес той трябва да поговори честно за това, като заедно реши накъде да продължи. Изключителната откровеност с партньора ще помогне на Водолея да намери правилното решение. Основното нещо е да не се плъзгате във взаимни обвинения.

Дневен любовен хороскоп за зодия Риби

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Днес Рибите трябва да бъдат по-внимателни с чувствата си – както своите, така и тези на другите. Не забравяйте: да играете на любов е като да си играете с огъня – можете много да се опарите! Не трябва обаче да слагате маска на безразличие (особено след като Рибите едва ли ще успеят). Така че, единственият изход днес е да стигнете до компромис.

Последни новини
Астрология

Любовен хороскоп за 15 септември 2023

на горе