ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 14.02.2022 – Понеделник

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 14.02.2022 - Понеделник
Астрология

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 14.02.2022 – Понеделник

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ! БЪДЕТЕ ОПИЯНЕНИ ОТ ВЕЧНАТА И ВЪЛШЕБНА МАГИЯ НА ЛЮБОВТА! ЛЮБОВ И ВИНО! ВИНО И ЛЮБОВ! 

Любовен хороскоп за 14.02.2022-понеделник за всички зодии: Не трябва да слушате никого, освен сърцето си: логиката няма да помогне за решаването на проблеми в любовната връзка, а само ще влоши нещата. В същото време има опасност да се подведете по тъмната страна на личността си. Не ревнувайте, не искайте чужд партньор, не признавайте чувство в името на задоволяването на мимолетна прищявка. За да избегнете това, звездите от хороскопа ви съветват да предпазите любовта си от собствения си цинизъм и най-важното – от изблици на необуздани страсти.

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 14.02.2022 – Понеделник 

СЪВЕТ за 14.02.2022 към всяка зодия 

СЕДМИЧЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП от 14 Февруари до 20 Февруари, 2022 

 СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП от 14 Февруари до 20 Февруари, 2022 

ОВЕН

Любовен хороскоп за зодия Овен, 14 февруари: Ако сте във връзка, значи в близко бъдеще ще почувствате интереса на друг човек. Не позволявайте на никой да ви заблуди. Ще почувствате вълнението на планетата Плутон, която се опитва да си играе с вашите чувства. Бъдете по-уверени в избора си. Ако търсите, не пропускайте възможността да се състезавате за някой, който наистина заслужава вашето внимание. Всичко ще върви, както обикновено. Меркурий, който има силно влияние във вашия знак днес, ще ви помогне да завършите всичко, което все още не сте финализирали.

ТЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за зодия Телец, 14 февруари: Подарете сърцето си днес на партньор, който с право вярва, че не му се посвещавате достатъчно, колкото са вашите неограничени възможности в любовно отношение. Ако нямате партньор, не се пренебрегвайте. Спрете да се тревожите за проблемите около вас и просто се погрижете за себе си и вашите лични нужди. Днес можете спокойно да планирате големи начинания и да не се страхувате от нищо. Звездите ще са във ваша полза и всичко в любовта ви ще бъде наред.

БЛИЗНАЦИ

Любовен хороскоп за зодия Близнаци, 14 февруари: Ако не можете да решите по кой път да поемете във връзката си, трябва да говорите с партньора си. Под влиянието на Венера, обаче, реакцията му може да е по-емоционална от обикновено. Ако нямате партньор, спомнете си време, когато сте давали повече любов, отколкото сте получавали. Насладете се на период на свобода и лекота. Сега е подходящ момент да постигнете успех в любовните отношения. Бъдете внимателни в отношенията със сродната душа. Вкъщи включете всички членове на семейството в домакинската работа.

РАК

Любовен хороскоп за зодия Рак, 14 февруари: Вашият знак е под астрологичното влияние на планетата Юпитер, така че би било по-добре да прекарате повече време с партньора си днес. Той ще оцени вашето внимание. Ще черпите енергията на любовта и разбирателството. И това е, което наистина има значение сега. За свободните Раци ще настъпи период, в който ще могат да се борят за своето щастие. Изпълнете партньорските си задължения навреме. Този ден може да ви донесе неочаквани изненади в любовта, които ще се отразят на настроението ви. Не внасяйте проблеми в личния си живот.

ЛЪВ

Любовен хороскоп за зодия Лъв, 14 февруари: Като се има предвид абсолютно равномерното ви настроение, личният ви живот също няма да се отличава с проблясъци на страст или романтика. Не се очакват срещи, както и задушевни разговори. Въпреки че би си струвало да обърнете малко внимание на партньора си, за да не си помисли, че го пренебрегвате. Свободните представители на знака, трябва да се опознаят някого. Този ден е подходящ, да си уредите среща, не се опитвайте да я запазите в рамките на приятелството, а флиртувайте. Отчасти събеседникът ще се почувства малко неудобно, но вътрешно ще му бъде много приятно.

ДЕВА

Любовен хороскоп за зодия Дева, 14 февруари: Вашите мисли, от време на време, могат да витаят някъде далеч от шума и суматохата на живота. Вие ще бъдете настроени за романтика и лек флирт. Такова настроение може да доведе до любовна авантюра или флирт, където това не е съвсем подходящо: на работа например. Тези от вас, които са във връзка, не трябва да отиват твърде далеч. Игривото ви настроение бързо ще премине, а безплодното зърно надежда в душата на очарователен колега ще остане за дълго време. Хороскопът не ви съветва, да се отдавате на лекомислие. Разсеяността може да повлияе на състоянието на вашите дела и дори да навреди на кариерата ви.

ВЕЗНИ

Любовен хороскоп за зодия Везни, 14 февруари: Опитайте се да разберете по-добре партньора си и неговите нужди. Разбирането е хранителната среда за взаимоотношения, които трябва да се развиват. Може би това, което партньорът ви очаква от вас, не е толкова непостижимо. Съсредоточете се върху общото ви бъдеще и укрепването на връзката ви. Свободните Везни, които се интересуват от някого, трябва да обърнат внимание на отговорността на този човек. Не се страхувайте от промяната, тъй като положителните промени могат да подобрят много неща в любовта. Очаква се добър ден без неприятни изненади.

СКОРПИОН                                          

Любовен хороскоп за зодия Скорпион, 14 февруари: Хороскопът предупреждава Скорпиона за вероятността от сериозен конфликт, породен от любов и пари. Близките ви хора (съпрузи, деца, приятели) могат да участват в откровено изнудване или да ви въведат в разходи с необмислени действия. Вие отчаяно ще се съпротивлявате, но не се знае колко дълго ще продължи това. Това е в областта на финансовия риск. Е, не трябва да плащате за любов, защото тя не се купува с пари! Има само един начин да се успокоите: роднините ще ви бъдат искрено благодарни, ако възможно най-бързо намерите този начин.

СТРЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за зодия Стрелец, 14 февруари: Вашето минало може да ви преследва днес. Често ще се чудите какво трябва да имате или бихте могли да направите по различен начин. Има ли още място за промяна? Астрологичното влияние на планетата Плутон усложнява чувствата ви, така че ще се съмнявате повече. Вълнуващо приключение очаква необвързаните от вас. Дори можете да се поглезите. Ако сте изтощени от търсене на сродна душа, направете си почивка. Това е добър ден да забавите темпото и може би тя сама ще ви открие.

КОЗИРОГ

Любовен хороскоп за зодия Козирог, 14 февруари: Отношенията могат да бъдат напрегнати, защото вие сте твърде взискателни към своята сродна душа и дори да твърдите, че сте готови, да се примирите с всичките й странности и капризи, вероятно лъжете себе си. Всъщност, може би се надявате партньорът ви да се подобри и искате това да се случи възможно най-скоро. Промените в поведението и характера обаче изискват не една седмица, а понякога месеци. И това ви кара, да започнете, да се съмнявате. Свободните от знака могат лесно да съблазнят събеседника.

ВОДОЛЕЙ

Любовен хороскоп за зодия Водолей, 14 февруари: Днес трябва да поговорите сериозно с партньора си. Няма за какво да се притеснявате, просто е време да помислите за сериозни стъпки, включително закупуване на съвместен имот. Ето защо, трябва да предложите на сродната си душа не най-забавното решение. За да спестите пари по-бързо, ще трябва да „затегнете коланите“, да се откажете от пищните празници и скъпите подаръци. Необходимо е и двете страни да се съгласят с такъв план, за да се избегнат конфликти. Що се отнася до свободните, днес няма да ви се иска, да изразходвате енергията си за нови познанства.

РИБИ

Любовен хороскоп за зодия Риби, 14 февруари: Днес няма да имате думата в отношенията с любимия човек. Той ще доминира над вас и ще ви накара да почувствате, че нищо не зависи от вас. Време е да се направи нещо по въпроса. Ако нямате партньор, знайте, че има наистина много места, където можете да срещнете точния човек. Днес някой може да ви обвини, че сте твърде скрупулен по отношение на чувствата ви. Въпреки това, не се тревожете за това. Няма нищо лошо в това да се грижите и за себе си.

Tagged , , , , , , , , , , , ,
на горе