ЛЮБОВЕН хороскоп за 14 август 2022 (неделя)

любовен хороскоп за октомври 2022
Астрология

ЛЮБОВЕН хороскоп за 14 август 2022 (неделя)

Любовен хороскоп за 14 август 2022: Повишената емоционалност, присъща на този ден, отваря портите за романтични подвизи. За семейните или свободните двойки това ще бъде необходимото масло в огъня, за да стопи негодуванието, да разпали страстта и да напомни за минали чувства. Основното правило е да не използвате иронични шеги и провокации, в противен случай всички усилия ще се окажат напразни.     

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ДНЕВЕН хороскоп за 14 август 2022 (неделя)

Зеолит – минералът чудо, здраве от природата

Мелник, където автентичността и магията се сливат в едно

Коя зодия се целува най-дълго и сладострастно?

Царска торта – най-вкусната торта!

Какво ще ни поднесат звездите, според днешният любовен хороскоп за 14 август 2022

Какво ги очаква днес Овните в любовта

любовен хороскоп за 14 август 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Любовната прогноза за Овена е просто прекрасна, но за да се сбъдне, той трябва да подреди нещата в делата си. Може би е имало някакви търкания или недоразумения между Овните и любимия му човек, които трябва да бъдат поправени. Ако е така, тогава какво да очаквате? Някой трябва да направи първата крачка, нали? Звездите съветват Овена да направи щедър подарък на любимата си душа, който ще я накара да забрави за обидите и ще зарадва и двамата, например комплект луксозно копринено бельо.

Любовен хороскоп за 14 август 2022 г. Телец

любовен хороскоп за 14 август 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Днес звездите съветват Телците да погледнат на себе си през очите на любимия. Защо той не вярва напълно в искреността на комплиментите на избраника? Дали, един Телец смята, че наистина не отговаря на толкова високи критерии? Достатъчно е да погледне себе си през очите на този, който го обича, и отговорът ще му стане ясен. Всичко, което наистина му липсва, е самочувствие и малко повече увереност. Ако другите се възхищават на добродетелите на Телеца, тогава той трябва да се гордее със себе си!

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 14 август 2022 (неделя)
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Днес, 14 август, в любовните дела Близнаците ги очакват противоречия, когато умът и сърцето ще бъдат извън синхрон. Логиката ще им говори едно, а интуицията и чувствата – съвсем друго, водейки истинска борба в душата на Близнаците! За да не се втурват от една крайност в друга, Близнаците ще се нуждаят от външна помощ. Можете да се обърнете към някого за съвет, но е по-добре първо сами да си изясните чувствата и да се успокоите, настройвайки се на хармонична вълна.

Ето какво да очакват Раците в любовта, според хороскопа за днес

любовен хороскоп за 14 август 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Днес, ако Ракът иска да привлече вниманието на човека, който харесва, най-добрата тактика е леко да се прави, че не го забелязва. Е, или поне да демонстрира своята независимост и разнообразие от интереси. Нека не си въобразява, че Ракът мисли за него по цял ден! В този ден Ракът ще има много неща за вършене, но ще има и много фенове (почитатели)… Недостатъците на този подход са възможната ревност на избраника. Плюсове – Незабравима среща вечерта.

Какво да очакват днес Лъвовете в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 14 август 2022 (неделя)
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Любимият/любимата на Лъвът може изведнъж да поеме инициативата в свои ръце и да направи нещо, което Лео никога не е очаквал от него! Може би ще предложи среща на необичайно място, ще го запознае със странните си приятели, с хобито си или с нещо друго от света, от който Царят преди е бил далеч, като от Луната. Няма нужда да му се съпротивлявате: прекрасно е. Тази обмяна на емоции и преживявания ще ви сближи, обновява чувствата и помага на връзката да се развива. Ще имате възможност да направите положителни промени в живота си, ако не седите със скръстени ръце.

Любовен хороскоп за 14 август 2022 г. за зодия Дева

ЛЮБОВЕН хороскоп за 14 август 2022 (неделя)
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

В този ден Девата ще се сблъска с проблема в изграждането на отношения с потенциал за развитие. Тя и нейният любим човек ще са склонни да се притискат един друг, опитвайки се да налагат своите решения или мисли. Това може да бъде истинско изпитание за вашите нерви. За да избегне разрастване на конфликта, Девата трябва честно да си отговори на въпроса: „Какво се случва?“ Иска ли твърде много нейният избраник? Или самата Дева реагира твърде емоционално? Ако въпросът е само в исканията на партньора, още в днес трябва да говорите с него откровено и от сърце.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Ето какво се съветват звездите в любовта за зодия Везни

ЛЮБОВЕН хороскоп за 14 август 2022 (неделя)
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Днес, 14 август, Везните ще са повече от всякога склонни да се съмняват във всичко. Особено – в любовните им отношения, които в началото изглеждаха толкова примамливи, а сега, изглежда, не оправдават напълно възложените им надежди. Въпреки това, е твърде рано да се правят заключения, камо ли да се предприемат някакви конкретни стъпки. „Разрошеността“ на чувствата на Везните е само „подправка“ към настроението и разположението на звездите. Тяхното виждане за ситуацията може драстично да се промени.

Ето какво да очакват Скорпионите в любовта, според хороскопа за днес

ЛЮБОВЕН хороскоп за 14 август 2022 (неделя)
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Днес влюбеният Скорпион ще бъде в настроение за дребни търкания с любимия човек. Може би, още от сутринта, той ще се тревожи за някакъв въпрос и ще направи всичко, за да изясни ситуацията докрай. Единственото неприятно нещо е, че в похвалния си стремеж да стигне до сърцевината на въпроса, той може да прояви твърдост и дори жестокост. Днес, стремейки се към истината, той е в състояние да продължи напред, без да забелязва, че в същото време наранява чувствата на избраника си.

Какво ги очаква днес Стрелците в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 14 август 2022 (неделя)
♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Днес, 14 август, Стрелецът ще се отличава с повишената си емоционалност! Но за да не доведе това до конфликти с близките, звездите съветват да насочите мощната си енергия в спокоен канал. Обръщайте внимание на всичко красиво, което е наоколо. През втората половина на деня, следвайки красотата във всичките й форми, било то цъфнало цвете в градината, красива поезия или красив човек от противоположния пол, Стрелецът, като Алиса от приказката, има шанс да стигне до Страната на чудесата и да завърже интересни запознанства там.

Любовен хороскоп за 14 август 2022 г. Козирог

ЛЮБОВЕН хороскоп за 14 август 2022 (неделя)
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Днес звездите призовават Козирогът да се впусне в интроспекция, като вземе за пример минали връзки. Той трябва да се опита да отговори на въпроса какво се е объркало в тях и в кой момент? Какво е направил правилно и какво (ако имаше такава възможност) би искал да промени в действията си? След това Козирогът трябва да се върне в настоящите дни: връзката му с любимия човек не прилича ли на онази минала ситуация? Ако има прилика, тогава може да си изводи как да продължи.

Какво вещаят звездите на Водолеите за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 14 август 2022 (неделя)
♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

В личният си живот, Водолеят трябва да преосмисли понятието, наречено „навик“ или поне да го погледне от друг ъгъл. Струва ли ви се, Водолеи, че в отношенията с любимия човек има по-малко страст? Че всичко отдавна е влязло в дълбоки коловози? В обикновения живот, обаче има повече делнични дни, отколкото празници. Необходимо е да проявявате въображение и инициатива ден след ден, така че животът – без значение дали е обикновен или личен – да изглежда свеж и пъстър за Водолея.

Ето какво се съветват звездите за любовният живот на Рибите

любовен хороскоп за 14 август 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

За днес звездите съветват Рибите, да покажат максимална естественост, искреност и простота в отношенията с любимия човек. Колко често искате да изглеждате по-добри, отколкото сте в очите на някой, за когото ви е грижа? Неделя е отличен и страхотен ден за Рибите да свалят картонената корона на Идеалната принцеса (или принц), разкривайки истинското им лице. Те трябва да покажат на любимият си човек кои са в обикновения живот, да говорят с него приятелски, от сърце. Рано или късно все пак трябва да направите това, само трябва отворите сърцето си. Бъдете сигурни, че в замяна ще получите искреност и разбиране от сродната душа.

Tagged , , , , , , , , , , , , , , ,
на горе