любовен хороскоп
Астрология

Любовен хороскоп за 13.09.2021 понеделник

Овен

 

Очаква се връщане към мира и спокойствието. Вие сте по-склонни да слушате основните си идеали, като се утвърждавате без колебание там, където вашият партньор се интересува, по начин, който ви приляга най-добре.

 

Телец

 

Чувствате нужда да оценявате нещата, да се съсредоточите върху идеалите си. Ще възобновите любовта си по здравословен начин и в най-добрите условия.

 

Близнаци

 

Не търсете усложнения там, където няма такива. Трябва да се успокоите, иначе това ви кара да питате твърде много, а с това притеснявате партньора си. Вашият реализъм ще ви накара да избегнете ненужни конфликти.

Любовен хороскоп за 13.09.2021 понеделник

Рак

 

Инстинктът ви няма да ви предаде … Не се колебайте, следвайте интуицията си и пътя, който вече сте поели. Вашият партньор ще ви подкрепи. Необвързаните, ще владеете изкуството и начина да съблазнявате днес!

 

Лъв

 

Любовта идва в неочаквани форми и обстоятелства днес. Би било жалко да избягате, освен ако нямате връзка, в този случай, можете да откриете неочакваното заедно, по различен начин, което ще повиши любовния потенциал на връзката ви.

 

Дева

 

Дойде време за изясняване. Ще имате умението и сръчността да разберете истината за някои от вашите съмнения и ще имате по-добро разбиране на случките, които са затруднявали напредването на връзката ви. Опитайте се да говорите открито.

 

Везни

 

Инстинктивно ще защитите партньора си. Не го приемайте прекалено сериозно, от вас зависи да намерите границите, в които той/тя ще може да се осъзнае. Сингъл Везните ще продължат с горделивата си позиция на независимост.

Любовен хороскоп за 13.09.2021 понеделник

Скорпион

 

Няма нужда днес да влизате в излишна романтика. Понеделник е уморителен ден за всички, така че просто оставете нещата да се случват. Можете накрая на дена да споделите приятен разговор, който да ви донесе увереност, че разчитате един на друг.

 

Стрелец

 

Появяват се неприятни мисли, че партньорът ви не е достатъчно отворен към вас, а това поражда и съмнения. Вместо това се опитайте да запазите спокойствие и да говорите. Бъдете отворени за разговор и за решения, които да покажат поне вашата искрена позиция!

 

Козирог

 

Нарастващите ви сили на съблазнители ще надуят егото ви. Това няма да е много приятно за Козирозите във връзка. За необвързаните, не оставяйте сами днес. Използвайте това усещане като шанс да се отпуснете и да развихрите страстните си инстинкти.

 

Водолей

 

Говорете и разсъждавайте с любимия човек, защото това ще е добре за връзката. Ако можете да бъдете по-спокойни, ще можете да хвърлите светлина върху нещата по правилния начин.

 

Риба

 

Ще търсите емоционална и романтична сигурност във вашите отношения. Време е да планирате конструктивен разговор с партньора си, особено по отношение на жилищни проекти.

Tagged , , , , , , , , , ,
на горе