Вкусът на аристократите: пет цвята, предпочитани от уважаващите себе си жени

Вкусът на аристократите: пет цвята, предпочитани от уважаващите себе си жени
Мода

Вкусът на аристократите: пет цвята, предпочитани от уважаващите себе си жени

 

 

Смята се, че аристокрацията е такава прослойка на обществото, която се отличава с редица черти. Самият термин идва от Древна Гърция, „аристос“ – буквално означаващо „отличниците, най -добрите“ от всички.

Ние, хората на нашето време, сме уверени, че аристократите имат изискани маниери, реагират правилно на ситуации и проявяват сдържаност във всичко, включително в облеклото. Но аристокрацията не се наследява и изобщо не е необходимо да имате синя кръв, за да изглеждате като дама от висшето общество. Важно е само да изберете универсални нюанси и да ги комбинирате правилно. Научете повече от материала ни.

 

 

 

Бяло, бежово и всички нюанси между тях

Аристократите не само пият шампанско, но също така предпочитат неговите нюанси в дрехите си. От хрупкаво бяло до бежово, изберете този, който е идеален за вашата кожа. Най -добре е да заложите на междинни нюанси в гардероба и за да не изглеждат твърде скучни, ги допълнете с бижута.

Широките панталони с висока талия, рокли без ръкави, горнищата от тъкани от светли нюанси се препоръчват да бъдат допълнени със златни бижута. Два тънки пръстена, часовник и тънка верижка са достатъчни, за да се появите пред другите под формата на принцеса.

 

Вкусът на аристократите: пет цвята, предпочитани от уважаващите себе си жени

 

Тъмносиньо

Това е може би най -официалният, плътен и отчасти дори „тежък“ цвят. Дори мъжете не пренебрегват силата му. За важни бизнес преговори и публични изяви господата често поръчват костюми от този цвят.

 

Що се отнася до дамите, те могат да съчетаят тъмносиньото с бели и сиви елементи на гардероба. Класическата версия е син костюм с бяла риза от шифон. Или сини свободни панталони с бяла памучна блуза с широки ръкави.

Но най -женственото облекло на аристократите, разбира се, е рокля с дълбоко деколте, корсет и голи рамене. Между другото, можете да изберете подходящ морски топ и да го носите с поли с различна дължина, прости панталони или с ултрамодерни помпозни дънки.

 

Вкусът на аристократите: пет цвята, предпочитани от уважаващите себе си жени

 

Розово

 

Някои съвременни дами мразят този цвят, считайки го за твърде наивен. Въпреки това Кейт Мидълтън, Елизабет Втора и Мерилин Монро с охота се обличат в розово. Основното тук е да изберете правилния нюанс, в противен случай ще постигнете обратния ефект.

 

Така че, ако кожата ви е тъмна, изберете по -дълбоки, „по -мръсни“ нюанси. Ако се характеризирате с аристократична бледност, тогава дайте предпочитание на светлите „ефирни“ нюанси на този капризен цвят.

По отношение на кройка и стил можете да експериментирате колкото искате. Женствена рокля или костюм с панталон ще ви стоят страхотно, ако сте избрали правилно нюансите.

 

Всички нюанси на зеленото

 

Зеленото е символ на величие. Поне самите аристократи мислят така. Изборът на нюанси е огромен. Ако например смарагдът е твърде интензивен за вас, можете да изберете светло зелено или каки – тези нюанси перфектно подчертават цвета на очите.

 

Най -важното правило на истинските аристократи е, че тонът трябва да е сложен. Какво означава това? Цветът на облеклото ви трябва да отразява смесването на два или повече прости цвята – например жълт и зелен. Обичайният цвят на магданоз в гардероба на аристократите просто отсъства!

 

Черно

 

Този цвят се счита за класически, тъй като може да се използва за създаване на всяко изображение. Избирайки правилния стил на обличане, костюм, пола или панталон, ще изглеждате зашеметяващо. Черното не може да се развали с ярка чанта, буйни къдрици или дори неонови обувки. Този цвят ще спести и дори ще облагороди всеки недостатък във вашето изображение.

 

Ако допълните тоалета си с черни перли, тогава ще се превърнете в истински управляващ човек: солиден, сдържан и умерено луксозен. Не забравяйте златното правило: ако изберете мини рокля или пола в черно, не забравяйте да носите черни прозрачни чорапогащи. Това ще ви накара да изглеждате много привлекателни и в никакъв случай вулгарни.

 

Вкусът на аристократите: пет цвята, предпочитани от уважаващите себе си жени

 

Всяка жена може да се превърне в истинска аристократка. За да направите това, достатъчно е да можете да изберете правилните цветове на дрехите и да не забравяте, че сдържаността придава лукс. Когато избирате елементи от гардероба, не забравяйте препоръките на стилистите, които знаят тайните как визуално да свалите няколко години с помощта на дрехите.

Tagged ,
на горе