любовен хороскоп

Любовен хороскоп за 12 октомври 2023 г.

Какво ви очаква в любовта, според любовен хороскоп за 12 октомври 2023 г. Днес е денят, в който във всички въпроси на любовта и взаимоотношенията си струва да следвате традиционните пътища. Независимо, дали става дума за запознанство, романтично настроение, организиране на среща или предложение за съвместно съжителство – оставете съмненията за по-късно, като дадете предпочитание на това, което ви подсказва интуицията.

Ръководство за любов в зряла възраст

infomax-logo-50-15-HW Боян Биолчев: Червено море, разказ

Дневен любовен хороскоп за зодия Овен

Овен 21 март – 19 април

Овен: Днес по пътя на Овена към единението с любимия човек могат да възникнат малки препятствия, които при желание той може да преодолее с елегантна лекота. Вечерта на Овена обещава да бъде вълнуваща: чаша хубаво вино и кутия шоколадови бонбони, могат да бъдат добър избор. При необвързаните представители на знака нещата няма да бъдат съвсем така: всичките им опити да направят ново романтично запознанство или да напуснат приятелската зона днес, ще останат за следващ ден.

Дневен любовен хороскоп за зодия Телец

Телец 20 април – 20 май

Телец: Днес Телецът може да има усещането за желание за промяна. В такива моменти най-важното е да осъзнаете какво наистина искате, какво ви липсва и какво като цяло очаквате от любовта. Въпросите не са толкова прости, защото всеки човек има нужда от нещо различно от една връзка. Може би Телецът има нужда от повече разходки с избраника си, може би от вълнуващи приключения и пътувания, а може би му липсват спокойните, топли прегръдки?

Дневен любовен хороскоп за зодия Близнаци

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Днес Близнаците са архитектите на собственото си щастие: само от тях зависи дали този ден ще бъде изпълнен с ярки емоции или ще мине като един от многото в поредицата сиво ежедневие. За да върви всичко по най-добрия сценарий, звездите съветват Близнаците днес да не се страхуват да действат: да признаят любовта си, да поканят на среща, да си купят билет за романтично турне… Е, струва си да вземете решение: днешният хороскоп обещава късмет в любовните начинания, така че дерзайте!

Дневен любовен хороскоп за зодия Рак

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Днес има голяма вероятност да се наложи да дадете вашата силна и безусловна морална на любимата ви сродна душа. В тази връзка хороскопът препоръчва днес на Рака да се вслушва в собствените си чувства и да не се поддава на провокации, защото е възможно някой да подкопае доверието ви в сродната ви душа. Напълно възможно е в действията на „доброжелателя“ да няма лоши намерения, но бъдете внимателни. Днес Ракът трябва да помни, че е напълно способен самостоятелно да оцени думите и действията на любимия човек.

Дневен любовен хороскоп за зодия Лъв

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Днес някой от вашите приятели или роднини може да поиска да играе ролята на Купидон: вероятно те ще искат да ви представят на подходящо парти, според мнението на благодетеля. Освен това изходът от срещата може да се окаже много интересен. И Лъв, който е във връзка, в този ден може да бъде въвлечен в дискусия за своята сродна душа: не позволявайте на мненията на другите да влияят на връзката с любимия човек, никой не го познава по-добре от вас. Хороскопът препоръчва на всички, родени под тази зодия днес, да се вслушват в чуждите съвети, но с едно наум.

Дневен любовен хороскоп за зодия Дева

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Днес Девата ще има нужда от умение за дипломатичност – качество, което е полезно в отношенията. Ако напоследък Девата е била притеснена от нещо в поведението на любимия човек, в този ден тя трябва да промени мащаба на собствените си мисли и да помисли: какво може да се случи с нашите отношения след месец? И след година? Ако в дългосрочен план връзката носи повече радост, тогава Девата се справя страхотно в любовните дела! Друг е въпросът, ако има твърде много несъответствия… Но дори и в този случай хороскопът съветва Девата днес да се откаже от прибързаните решения.

Дневен любовен хороскоп за зодия Везни

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Днес Везните може да изпитват отчаяна жажда за приключения. В това състояние ще им бъде трудно да седят на едно място. И всичко би било наред, но работните въпроси и неясни отношения с любим човек най-вероятно ще им попречат да се втурнат някъде в далечината. А в нещо като приключение определено се нуждаете от съмишленик. Хороскопът приканва Везните да покажат малко търпение днес: ще дойде време за приключения, но в този ден те просто трябва да се справят с всички належащи въпроси на място, без да ги отлагат за далечно „по-късно“.

Дневен любовен хороскоп за зодия Скорпион

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Днес звездите на хороскопа съветват Скорпиона да прекара време с любимия някъде сред природата, далеч от всички. Или просто се оттеглете у дома, запалете свещи, сгответе вечеря и напълно се посветете един на друг. Няма защо да се срамувате от емоциите и чувствата си, защото днес е денят, в който можете да се отпуснете и да се отворите максимално един към друг. Ако Скорпионът е в романтично търсене, тогава днес, за да се радва на успех с противоположния пол, той просто трябва да бъде себе си!

Дневен любовен хороскоп за зодия Стрелец

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Ако наскоро Стрелецът е имал проблеми в любовните отношения, то днес той има шанс да промени всичко. Според хороскопа именно в този ден Стрелецът може да срещне съдбата си, да премахне недоразуменията или да подобри отношенията с любимия човек. Както всички хора, понякога Стрелецът може да покаже срамежливост, но не и днес! В този ден, за да постигне успех, той трябва повече от всякога да прояви постоянство, да бъде решителен, настоятелен и откровен в любовните отношения!

Дневен любовен хороскоп за зодия Козирог

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Използвайте този ден, за да се съсредоточите върху това, което сте надраснали и да прегърнете новото. Любовта не трябва да ви изморява, а трябва да ви дава сили, кураж, енергия, страст и отдаденост във всяко начинание. Звездите ви съветват да оставите зад гърба си това, което не е предназначено за вас и да се насочите към това, което е божествено ваше.

Дневен любовен хороскоп за зодия Водолей

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: За да бъде чут и добре разбран от любимия човек, днес Водолеят трябва да говори възможно най-откровено и винаги със свои думи. Спрете да общувате с изтъркани фрази, цитати от социалните мрежи, не прикривайте чувствата си с мисли на други хора – и ще видите невероятни резултати! Хороскопът обещава: действайки импровизирано днес, Водолеят ще успее да достигне до живите емоции на другата си половина и може би да разреши дългогодишен проблем в двойката. Водолеите трябва да се подготвят за труден, но ползотворен разговор през този ден. Не се страхувайте от искрени, задушевни разговори!

Дневен любовен хороскоп за зодия Риби

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Днес е време да се изправите срещу всичко, което сте отлагали или избягвали. Въпреки, че е неудобно, това е ключът към привличането и създаването на дългосрочна любов. Колкото повече избягвате истината за себе си или за вашите взаимоотношения, толкова по-дълго отлагате съдбата си и най-красивите части от живота. Колкото и да е трудно, най-добре е да го направите сега, за да можете да приветствате повече от това, което искате.

Последни новини
Астрология

Любовен хороскоп за 12 октомври 2023 г.

на горе