Любовен хороскоп за 11.11.2021 четвъртък
Астрология

Любовен хороскоп за 11.11.2021 четвъртък

 

Днес любовният хороскоп гласи: Звездите ще ви зареждат с чувственост и влияние на емоциите над логиката, докато здравият прагматизъм остава с вас. С други думи, този ден е създаден, за да получите максимална полза и удоволствие, преди всичко за себе си – дори в любовните афери. „Търсим любовта на другите, за да имаме друга причина да обичаме себе си“ – този подход, без да се злоупотребява, обещава много приятни моменти днес. Само не го превръщайте във ваше верую до края на дните ви.

 

ОВЕН

Днес, на вълшебната дата (11.11), любовният хороскоп за зодия Овен вещае: Ако, напоследък, Овенът се опитва да устои на нечий натиск, възможно е днес упорит фен да успее да превземе сърцето му! На този ден Овенът е повече от всякога близо до развяване на бялото знаме. Романтичното настроение увеличава шансовете да се влюби окончателно и безвъзвратно и затова, ако не иска да загуби главата си, по-добре е да остане заключен вкъщи, като изключи и телефона си! Хороскопът издава, че по въпроси, свързани с личния живот, Овенът днес ще се ръководи изключително от емоциите – аргументите на разума са напълно игнорирани.

 

ТЕЛЕЦ

Днес, на вълшебната дата (11.11), любовният хороскоп за зодия Телец вещае: Телецът може да изпадне в любовна треска. Ако има някакви трудности между него и неговата сродна душа, Телецът ще бъде хвърлен или в жарта, или в леда, той може да не е в състояние да разсъждава разумно по каквито и да било въпроси, свързани с отношенията с любимия човек. Изживявайки страстите на Шекспир, Телецът рискува да се държи неадекватно и дори да прави глупости, за които много скоро ще съжалява. Хороскопът уверява: днешният ден може да бъде тест за силата на чувствата на Телеца. Запомнете, където е тънко, първо там се къса!

 

БЛИЗНАЦИ

Днес, на вълшебната дата (11.11), любовният хороскоп за зодия Близнаци вещае: Хороскопът на Близнаците за днес показва появата на някаква външна опасност, която застрашава връзката им с любовта на животът им. Някакъв вид „добър съветник“ може да наруши хармонията на вашия съюз. Хороскопът предлага да не слушате клюки и да не спекулирате. По-добре е да попитате сродната си душа директно за всичко, ако имате въпроси или съмнения към нея. В този ден Близнаците са изключително наблюдателни и подозрителни и ако не разберат всичко докрай, може да развихрят фантазията си и да измислят какво ли не.

 

РАК

Днес, на вълшебната дата (11.11), любовният хороскоп за зодия Рак вещае: Днес е време Ракът да се разкрие пред света: не се страхувайте да бъдете ярки и изразителни – сега това е вашето основно оръжие за спечелване на сърца! Не оставайте в собствената си сянка, покажете най-доброто, на което сте способни и определено ще бъдете оценени! Любовният хороскоп уверява: днес Ракът може да поиска това, на което никога не се е надявал преди. Така че вземете най-смелите си мечти от горните рафтове – тяхното време е дошло!

 

ЛЪВ

Днес, на вълшебната дата (11.11), любовният хороскоп за зодия Лъв вещае: Днес Царят се интересува много повече от истински прояви на любов, отколкото да говори за нея с красиви жестове. Обичаш ли? Иди да вземеш шоколад. Нещо подобно… Лъвът очаква помощ от своята любяща половинка, докато днес самият той може да забрави, че любимия човек има нужда от същата грижа. Освен това хороскопът уверява, че Лъвът в този ден може да се превърне в капризен човек, безкрайно изискващ нещо, настоятелно ровейки с лапи. Но това със сигурност не е вярно. Нали, Лео?

 

ДЕВА

Днес, на вълшебната дата (11.11), любовният хороскоп за зодия Дева вещае: Ако само в личния живот на Девата има някаква алтернатива, например двама кандидати за нейното сърце или изправена пред дилемата „да прекратиш взаимоотношенията или да останеш в тази връзка“. Днес представителят на този знак на Зодиака може просто да се разкъса от размисли… Девата не е в състояние да реши дилемите си и затова хороскопът предлага „помислете за това утре“, но засега се наслаждавайте на любовната магия, дори и несигурна. Това отвлича вниманието от работата, разбира се, но има за какво да говорите с приятелите си!

 

ВЕЗНИ

Днес, на вълшебната дата (11.11), любовният хороскоп за зодия Везни вещае: Този ден е добър за флирт и други страстни сладости: днес Везните са очарователни и уникални, ето защо е време да отидете на лов за сърца. Самотен ли си или търсиш сродна душа? Не прекарвайте вечерта у дома – съдбата определено няма да ви намери там. Намерихте ли този, който търсехте отдавна? Хороскопът кани Везните да освежат емоциите и да отделят максимално време за общуване с любимия човек. Днес си говорете всичко, освен за проблеми, правете всичко друго, но не и бизнес и ще можете да почувствате същата сила на емоциите, както в първия ден от запознанството ви!

 

СКОРПИОН

Днес, на вълшебната дата (11.11), любовният хороскоп за зодия Скорпион вещае: Днешният Скорпи, ли? Неустоим? О, да! Харизматичен? Повече от секси? До краен предел! Остава само да се намери публика, пред която да блесне по възможно най-добрия начин, а сред ентусиазираните зрители сигурно ще се намери и такава, която ще погледне на Скорпиона със специален (сладострастен) поглед. Любовният хороскоп предлага да изхвърлите скромността и неувереността от себе си: действайте смело и може би малко арогантно. Никой няма да ви вини за това днес!

 

СТРЕЛЕЦ

Днес, на вълшебната дата (11.11), любовният хороскоп за зодия Стрелец вещае: Здравият разум подсказва, че Стрелецът трябва да се спре малко, но емоциите го тласкат към безразсъдство. Под влиянието на планетите днес има ускоряване на неволните реакции и затова Стрелецът ще бъде импулсивен в действията си и твърде честен в общуването: както се казва, това, което е на ума, е и на езика. Хороскопът казва, че такава искреност може да причини повече вреда, отколкото полза днес. Той неволно може да обиди любимия човек със своята директност.

 

КОЗИРОГ

Днес, на вълшебната дата (11.11), любовният хороскоп за зодия Козирог вещае: Утре фантазията на Козирога може да се развихри много сериозно, но най-интересното е, че всички най-смели мечти (е, може би не всички) може да се сбъднат, само ако Козирогът има смелостта да се опита. Хороскопът насърчава: рискувайте! Никога не знаете! Не се страхувайте да звучите смешно или налудничаво – всяка глупост в името на любовта е романтика! Ако днес в графика на Козирога има достатъчно време за любимия човек, денят обещава да бъде изпълнен с положителни преживявания!

 

ВОДОЛЕЙ

Днес, на вълшебната дата (11.11), любовният хороскоп за зодия Водолей вещае: Утре спомените на Водолея може да станат по-реални от истинския му живот. Хороскопът предупреждава: събитията от миналото в този ден ще се опитат да повлияят на бъдещето ви и от вас зависи да решите, дали да го позволите. Всички сме отдадени: на някого, или на нещо. Важно е да се откажете от лоялността към този, който ви е предал. Запомнете това правило. Точно днес, то може да ви е от полза. Емоционално Водолеят е изключително уязвим и ако не се опита да защити сърцето си, може да се нарани сериозно.

 

РИБИ

Днес, на вълшебната дата (11.11), любовният хороскоп за зодия Риби вещае: На шега или сериозно, Рибите днес могат напълно да се потопят в любовната игра. Те толкова искат да се потопят в океан от романтика, че са готови да отговорят на обаждането на човек, който харесват, или да флиртуват, дори ако ситуацията не е съвсем подходяща. В този ден Рибите са изключително емоционални, време е да отидете на среща! Хороскопът обещава късмет в любовните отношения: ако мечтаят да спечелят нечие сърце, днес ще имат страхотен момент да съблазнят обекта от сънищата и мечтите.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , ,
на горе