Любовен хороскоп за 11.10.2021 понеделник
Астрология

Любовен хороскоп за 11.10.2021 понеделник

Овен

Ще можете да се справите с чувствителността на партньора си въпреки нетърпението, което изпитвате. Новите срещи при необвързаните изглежда са благоприятни и във въздуха витае усещане за любовни наслади.

 

Телец

Вашият партньор ще бъде примерът за това как да се развива връзката ви днес. Желателно е да направите някои отстъпки, без да се притеснявате, това също е във ваш интерес. Ако сте неженени, една нова среща ще има смисъл.

 

Близнаци

Вашият любим човек ви моли за по-интензивна емоционална и духовна близост. Ще покажете какво можете да направите за партньора си с решителност и повече самочувствие. Сингъл Близнаците трябва да се възползват от дните, в които са по-отворени за общуване.

 

Рак

Възнамерявате да се сближите с партньора си и да общувате добре. С решителен дух отговаряте на нуждите му. Уран и Нептун ви карат да си сътрудничите конкретно, за да накарате разбирането на двойката да се споделя все повече и повече, и да ви стимулира към решения и действия за съвместния живот.

Любовен хороскоп за 11.10.2021 понеделник

Дневен хороскоп за 11.10.2021 понеделник

Лъв

Изпълнени сте с нов оптимизъм и насочвате енергията си към подобряване на интимните отношения, работите за постигане на по-голямо и споделено ниво на удовлетвореност. Необвързаните Лъвове имат шанс да поканят търсения човек на среща.

 

Дева

Не се приемайте твърде сериозно, спрете да бъдете мелодраматични и се опитайте да живеете спокоен живот с партньора си точно в този ден. Несъзнателно искате да поемете контрола във връзката, но той не се оставя да бъде така лесно хванат в капан.

 

Везни

Вашият любовен живот става все по-хармоничен в дългосрочен план и сега е моментът да упорствате, ако сте във връзка. Ако сте неженени, една неочаквана среща ще сложи край на вътрешните ви съмнения, че нещо не ви върви в свалките.

 

Скорпион

Задъхани в личните си инициативи, може да пренебрегнете малко въпросите на сърцето, сякаш няма да усещате реалните нужди на партньора си. С Луната в благоприятно положение, искрата на любовна страст ще ви помогне да възстановите загубените позиции много бързо.

Любовен хороскоп за 11.10.2021 понеделник

Късметче за 11.10.2021 понеделник 

Стрелец

Решени сте да се възползвате максимално от живота днес и ще бъдете пример за подражание за хората около вас. Вие сте лъчезарни и искрени. Нека това остане незабелязано за външни хора, които може да завидят на силната ви връзка с партньора.

 

Козирог

Възползвайте се от вълшебния момент, който октомврийското небе ви е подготвило, за да укрепите връзката си. Вълнуващ момент на страст за необвързани, които търсят нови приключения.

 

Водолей

Телефонно обаждане или съобщение вдигат морала и препятствията изчезват от емоционалната сфера. Ще можете да дадете воля на своите импулси и да поканите желания човек на среща.

 

Риби

Ден с повишена еротичната температура, която създава красива физическа хармония в двойката. Вие сте в най-добрата си форма, но предвид вашия характер, във всеки случай може да изпитате незначително неудовлетворение. Следете потока от събития, без да се опитвате да им противодействате.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , ,
на горе