Дневен хороскоп за 11.10.2021 понеделник
Астрология

Дневен хороскоп за 11.10.2021 понеделник

Овен

Седмицата започва с Юпитер, който е истинският донор на силна физическата енергия, човешката топлина, отлични способности за вземане на решения.  „Обединяване“ е мотото на този ден на работното място.  На лице е необходимостта от споразумения с колегите и организиране на планове за бъдещето, които ще се окажат удобни за всички.

 

Телец

Понеделникът предлага познатата ангажираност. Ще възникнат възли, които след това ще бъдат развързани без затруднения. Особено в семейството ще бъдат наложени размисли, които ще имат за цел да осветят проблеми, които са оставени в забвение. Ако не друго, то поне сте в отлична физическа форма.

 

Близнаци

Марс в приятелския знак Везни запалва еуфорията ви.      Внимавайте да не се излагате твърде много в социалната и любовната сфера.  Вие ще разполагате с бързина и чувство за хумор, с които ще сведете до минимум проблемите и ще доведете до бързо решение в работна среда.

 

Рак

Щастлив понеделник за вас! Влизате в хармоничен поток в ежедневието, съставен от малки и постоянни удовлетворения. Вдишайте атмосфера на мир в семейството, необходимо и достатъчно условие за придобиване на вашето вътрешно спокойствие.

Дневен хороскоп за 11.10.2021 понеделник

Седмичен хороскоп от 11.10.2021 до 17.10.2021 

Лъв

Нови взаимоотношения, нови приятелства в решителна и общителна атмосфера, както ви се харесва най-много. Добре разположените Слънце и Луна спряно вашия знак е истинският дар, който ще даде добър резултат на вашите инициативи. Редом с това, търпеливо изпълнявате работни ангажименти, които ви държат под известен натиск в офиса.

 

Дева

С толкова много планети, които ви подкрепят, ще изживеете деня с нагласа за вземане на важни решения. Луната, Нептун и Венера ви правят перфекционисти и в определени моменти дори придирчиви, така че всичко да върви както сте установили. Т Това обаче не винаги среща одобрението на другите: така че научете се как да оценявате различните позиции и да ги приемате с толерантност.

 

Везни

Планетарните движения, които привличат променлива фаза, се редуват с други пасажи, които са твърдо на ваша страна. Венера е положителна от знака на Стрелец, ваш добър приятел в зодиакалната последователност, като по този начин ви позволява да разрешавате семейни проблеми и въпроси от много интимен характер.

 

Скорпион

Луната е от полза за вашия знак и този ден потвърждава как тази есен всяка ваша инициатива е благословена с късмет. Просто трябва да изберете правилната за вас. Професионалните ви амбиции се увеличават благодарение на много благоприятно настроени  към вас планети.

Дневен хороскоп за 11.10.2021 понеделник

Късметче за 11.10.2021 понеделник 

Стрелец

Слънцето във вашия приятел Везни ви зарежда с жизнена енергия. Може да се чувствате в отлична психофизическа форма и ще имате много стрели, които да изстреляте от лъка си! Дойде време да бъдете смели, да предприемете важни инициативи или да утвърдите уменията и ролята си в офиса.

 

Козирог

Почти всички планети играят във вашия отбор. Ако ви предстои да започнете бизнес, който е планиран от известно време, този момент ще бъде наистина идеален.  Хармонията между приятели, роднини и други спътници днес е особено благоприятна. Що се отнася до физическата форма, есенният сезон с приятната си прохлада ви кара да се отдадете на любимите си страсти, като дълги разходки, особено рано сутрин.

 

Водолей

Нептун стимулира ума ви към интуиция и предвидливост, особено ако сте родени през третата декада. Не бъркайте скоростта с прибързването. Трябва да помислите повече и да претеглите всичко, преди да стартирате проекта си.

 

Риба

Средата на есента променя въздуха и ви отвежда към бавно, прогресивно, но сигурно подобрение. Плутон и Нептун са вашите козове и ви дават жизненост и умствена яснота, адаптивност към настоящето и творчество. Съвършенството е рядко постижимо на този свят. Запазете усмивката си и останете ведри с колегите си.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , ,
на горе