Любовен хороскоп за 11.08.2021 сряда
Астрология

Любовен хороскоп за 11.08.2021 сряда

Овен
Устоявате добре на определени влияния. Бъдете смели в отстояването на позицията си, няма да съжалявате. Партньорът ви ще ви заобича още повече заради това. Ако сте сингъл, по ще се въздържите от безразборни срещи.

Телец
Ще се отървете от грешките и недоразуменията, когато послушате партньора си. Ситуация от миналото, която още ви пречи да започнете на чисто, ще бъде разрешена.

Близнаци
Има неща, които трябва да разгледате внимателно в любовния си живот. Ако искате да преодолеете страховете си и да разсеете тези на партньора си, ще можете да го направите днес.

Рак
Ще намерите благоприятни възможности да демонстрирате степента на чувствата си, които ще бъдат посрещнати с признателност. Не бъдете твърде подозрителни, а просто се покажете такива, каквито сте в действителност!

Лъв
Лични разговори с неподходящи хора могат да затормозят любовния ви живот, ако не вземете предпазни мерки. Трябва да направите равносметка, преди да направите нови стъпки във връзката си.

Дева
Вие сте по-емоционални от обикновено. В действителност това смесено поведение ще ви донесе възходи и падения. От вас зависи да проверите тези тенденции с предварително обмисляне.

Везни
Ще постигнете напредък в разбирането на емоциите си или тези на партньора си. Сърцето и разсъжденията ви работят в хармония. Чувствате се добре и мислите за бъдещето.

Скорпион
Някои от вашите проекти ви правят твърде нетърпеливи. Дайте си време да мислите обективно и ще постигнете целите си. Стабилността ще присъства в любовния ви живот.

Стрелец
Някои непремерени изказвания на партньора може да ви ядосат, но компенсаията с храна няма да поправи нещата. Вместо това се опитайте да запазите спокойствие и да говорите. Бъдете отворени към ситуацията!

Козирог
Вашият любовен живот дълго е очаквал този ден … Това е ден, белязан от реализация на сантименталните намерения и пълнота. Безстрашно се придвижвате към идеалите си. Време е да заявите любовта си без фалшива скромност.

Водолей
Венера идва да помири любовния ви живот. Сърцето и тялото стават едно … някои много интензивни удоволствия се виждат. Освобождавате се за повече любов!

Риби
Акцентът е върху вашата половинка. Вашите въпроси са изцяло към него/нея, но в действителност вашите съмнения идват само от вас.

Tagged , , ,
на горе