СЕДМИЧЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП: 10–16 Януари, 2022

СЕДМИЧЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП: 10–16 Януари, 2022
Астрология

СЕДМИЧЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП: 10–16 Януари, 2022

 

ОВЕН

Седмичен любовен хороскоп за зодия Овен, 10-16 Януари, 2022: Влюбеният Овен се нуждае от дискретност в понеделник: той ще даде тон не само за текущата седмица, но и за целия януари. Също толкова важно е да управлявате емоциите си през уикенда. Ако сте уморени от спорове, тази седмица ще ви позволи временно да прехвърлите комуникацията в неутрална позиция – например в обсъждането на новини.

ТЕЛЕЦ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Телец, 10-16 Януари, 2022: В понеделник звездите съветват Телците да проявят някаква конкретна практическа дейност в любовта – например да си съставят план за изпълнение на дългогодишно желание. Не забравяйте за противоречието, което ще трябва да бъде преодоляно по пътя. Четвъртък и петък предоставят нов източник на вдъхновение за запознанства.

БЛИЗНАЦИ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Близнаци, 10-16 Януари, 2022:  В личния живот на Близнаците тази седмица може да бъде белязана от съдбоносен важен етап. Въпреки критичността на момента, има голяма вероятност да се наложи да държите сетивата си под контрола на ума. Приятелските двойки ще поддържат разбирателство. Ако партньорът ви бърза и лавира, не трябва да вършите неговата част от работата във връзката вместо него.

РАК

Седмичен любовен хороскоп за зодия Рак, 10-16 Януари, 2022: Тази седмица Раците не без основание ще бъдат леко притеснени от страна на любимия човек. Неговото поведение може, както да разреши неясна ситуация, така и да я изостри. Важно е партньорите да ценят повече: връзката си или себе си в нея. Понеделник, събота и неделя ще изискат по-голяма концентрация. В четвъртък и петък ще бъдат представени нови нотки на романтика.

ЛЪВ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Лъв, 10-16 Януари, 2022: Тази седмица е значима за личния живот на Лъвовете, ако които ако имат връзка с асистент, колега, шеф или бизнес партньор. Разумното поведение ще помогне да се избегнат ненужни интриги и клюки. При постоянни съюзи думите на партньора ще получат специална тежест, в случайни съюзи е полезно да се вслушате в мнението на колега или приятел.

ДЕВА

Седмичен любовен хороскоп за зодия Дева, 10-16 Януари, 2022:  Девите трябва да бъдат по-внимателни към събитията в понеделник: те не са случайни в личния им живот. Може би това е самият шанс, който са чакали, искайки да затворят страницата или да подновят любовната си връзка. Има риск да направите грешен избор. Може би е необходим нестандартен ход или нетрадиционен сценарий.

ВЕЗНИ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Везни, 10-16 Януари, 2022: Тази седмица звездите дават на влюбените Везни допълнителна опорна точка, която ще им бъде много полезна: ситуацията навлиза в нова фаза и е в състояние да изостри всички противоречия в отношенията. Рационалното мислене, дружелюбието и желанието за преговори ще ви помогнат да изберете правилната линия на поведение.

СКОРПИОН

Седмичен любовен хороскоп за зодия Скорпион, 10-16 Януари, 2022:  За Скорпионите седмицата може да започне с важен и почти мистичен момент. Възможна е забавна среща или нестандартна ситуация, разкриваща истинските преживявания на двамата партньори или разкриваща тайните на миналото им. При всеки обрат на събитията звездите се съветват да запазят самообладание и зрънце интрига.

СТРЕЛЕЦ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Стрелец, 10-16 Януари, 2022: В понеделник съдбата ще даде ясен знак на Стрелците или ще им направи намек, свързан с личния живот – но не всички представители на знака ще бъдат склонни да се вслушат. В резултат на това те ще започнат да се намират в смешни, съмнителни или други извънредни ситуации, които изискват разход на материални или психически ресурси.

КОЗИРОГ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Козирог, 10-16 Януари, 2022: За Козирозите тази седмица започва с важен етап в личният им живот, който може да стане напрегнат или напротив, ключов за тях. Много е вероятно да се изправите пред избор, който се отразява на по-нататъшния ход на връзката. За много Козирози правилният образ ще добави увереност, особено в понеделник, събота и неделя.

ВОДОЛЕЙ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Водолей, 10-16 Януари, 2022: Тази седмица ще насочи мислите на влюбените Водолеи в по-градивна посока, но чувствата им ще останат същите. Може да са заинтригувани от повратен момент в тайния си романс или да се тревожат за нов етап в дълга любовна история. За тях е важно да останат в хармония със себе си и да не пречат на някой да говори.

РИБИ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Риби, 10-16 Януари, 2022: Тази седмица елементи от любовната история на Рибите ще съвпаднат с по-важна промяна в живота им. Възможно е на този фон да възприемат всичко твърде остро – например да приемат естествена носталгия за завръщане и подновяване на чувствата. Рискът да се поддадете на фалшив импулс е по-висок в четвъртък и петък.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе