ЛЮБОВЕН хороскоп за 10.12.21
Астрология

ЛЮБОВЕН хороскоп за 10.12.21

Любовен хороскоп за всички зодии: Това е ден на бурни емоции! Днес темпераментът обещава да бъде най-добрият. Възползвайте се от това, като дадете свобода на положителните чувства, но трябва да внимавате с негативните. Не си устройвайте напрежение с любимия човек. И внимавайте с думите си: днес има риск няколко случайни думи да доведат до напълно ненужни недоразумения.

ОВЕН

Любовен хороскоп за зодия Овен: Днес Овните ще бъдат загрижени, поради сериозното поведение от страна на своя любим човек, който може да се опита да наложи мнението си или да ги принуди да действат по начин, който му е удобен. Е, днес Овенът не е готов да прави чак такива компромиси, камо ли да отстъпва покорно. В бъдеще това ще избегне много проблеми в отношенията.

ТЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за зодия Телец: Днес Телецът трябва да направи нещо хубаво за себе си. Крайно време е! В противен случай той просто ще шофира сам. Дали пък не ви се струва, че напоследък имате твърде много задължения към другите и твърде малко към самите себе си? Време е да промените това: отпуснете се, посветете този ден на почивка с любимия човек. Ако днес вниманието ви отвлечено от работата, има смисъл да си вземете почивен ден.

БЛИЗНАЦИ

Любовен хороскоп за зодия Близнаци: Днешният ден обещава на Близнаците баланс и хармония в чувствата при общуване с любимия човек. Има всички възможности партньорът ви да се почувства на върха на блаженството, а вие от своя страна да получите най-приятните усещания от това! Независимо, че напоследък не всичко във връзката е било гладко или просто не сте имали достатъчно време един за друг с партньора си, днес е празник на нежността, романтиката и любовта.

РАК

Любовен хороскоп за зодия Рак: Днес Ракът трябва да се опита да намери общ език с любимия си човек. Звездите предполагат, че в момента имат различен поглед върху любовните отношения: Ракът е достатъчно сериозен, за разлика от половинката си. За да стигнете до общо заключение, днес трябва да говорите от сърце. Ракът трябва да каже на любимия си за чувствата си, но не забравяйте да обсъдите с него чисто земните, материални аспекти на връзката ви.

ЛЪВ

Любовен хороскоп за зодия Лъв: Днес и в следващите дни основната дума в любовта за Лъва трябва да бъде „компромис“! Разбира се, той не сте длъжни винаги да отстъпвате на любимия си човек, възможно е да поспорите малко, относно как да прекарате уикенда. Ако, обаче, забележите, че партньорът ви е приел нещо твърде близо до сърцето си, не бива да го дразните и да му играете по нервите, днес не е най-добрият ден за това. Много добра опция ще бъде, ако намерите взаимен компромисен вариант.

ДЕВА

Любовен хороскоп за зодия Дева: Днес Девата може да се изкуши да спори и това няма да се отрази добре на общуването й с любимия. Едва ли тя ще успее да скрие от половинката си факта, че не е в спокоен дух. Въпреки това, за да избегнете недоразуменията, си струва да споделите мислите и чувствата си с любимия човек: толкова е важно той да знае, че Девата се дразни от обстоятелствата, а не от него!

ВЕЗНИ

Любовен хороскоп за зодия Везни: Днес звездите призовават Везните да слушат какво ги съветват познати и приятели. Смята се, че взаимоотношенията и чувствата са областта, в която трябва да се доверите само на сърцето си. Ако се чувствате в безизходица или не знаете как да се процедирате по-нататък, днес можете да вземете предвид опита на онези, които са съгласни да го споделят. Може би ще имате късмет и ще ви бъдат дадени добри съвети.

СКОРПИОН

Любовен хороскоп за зодия Скорпион: Днес звездите обещават на влюбеният Скорпион доста необичаен и загадъчен ден. В един момент може да ви се стори, че битката ви за сърцето на любимия човек е загубена. Все пак е твърде рано да се отказвате – Скорпионът трябва да се подготви за факта, че днес ситуацията може да се промени коренно във всеки един момент. Всичко хубаво тепърва предстои.

СТРЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за зодия Стрелец: Днес и в следващите дни звездите съветват влюбените Стрелци да не пришпорват събитията. Дори и да знаете точно какво да правите и да се впуснете в битка, засега е по-добре да овладеете пламенността си или още по-добре – да спрете. Днес с натиска си Стрелецът може да изплаши човека, когото обича. Не бива да давате воля на силните си чувства, има риск да получите точно обратния резултат.

КОЗИРОГ

Любовен хороскоп за зодия Козирог: Днес по любовните въпроси е време Козирогът да признае нещо важно за себе си. Струва ли си да криете истинските си чувства от себе си, особено след като рано или късно те все пак ще станат очевидни – както за вас, така и за другите? Така че най-доброто, което можете да направите, е да посветите днешния ден на самоусъвършенстване и анализ.

ВОДОЛЕЙ

Любовен хороскоп за зодия Водолей: Днес звездите съветват Водолеите да споделят най-дълбоките си фантазии с любимия човек. Това ще бъде особено полезно, ако връзката ви сега преминава през период на стагнация. Когато нямате какво да губите, време е да спечелите! Днес Водолеят трябва да разбере какво иска партньорът му в най-смелите му мечти и в замяна да сподели желанията си. Това ще помогне, както за преодоляване на кризата, така и за вдъхване на страст и чувственост във връзката.

РИБИ

Любовен хороскоп за зодия Риби: Днес е много подходящ ден, в който да помислите за перспективите във връзката. Имате ли бъдеще? Или вече сте стигнали до задънена улица за дълго време, без да се забелязвате? Ако днес си отговорите честно на тези въпроси, ще ви стане ясно как да процедирате. Освен това практиката показва: можете да намерите изход от почти всяка безизходица, особено когато става въпрос за чувства. Основното нещо е да не криете главата си в пясъка от натрупаните проблеми, а да се опитате да ги разрешите.

Tagged , , , , , , , , ,
на горе