ЛЮБОВЕН хороскоп за 10 септември 2022 (събота)

пътят към мечтите
Астрология

ЛЮБОВЕН хороскоп за 10 септември 2022 (събота)

Любовен хороскоп за 10 септември 2022: Днес късметът в любовните отношения ще бъде на страната на онези, които знаят точно какво искат от своя избраник, от живота и от връзките! Хороскопът ви съветва през този ден да не сте срамежливи – следвайте желанията и емоциите си. Слушайте сърцето и интуицията, които ще бъдат на макс, не заглушавайте гласа на сърцето си – днес вашите мечти и фантазии са готови да се сбъднат, дайте им път! Е, и хубав бонус от деня – лекота и увеличен късмет. Късметът и възгледите на противоположния пол буквално ще бъдат привлечени от тези, които гледат положително на света.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ДНЕВЕН хороскоп за 10 септември 2022 (събота)

Страхотен уикенд за 5 зодии

За пръв път, през 2022 по-високи данъчни облекчения за деца, които могат да се ползват авансово през годината

МОЛИТВА към Св. пророк Захария и праведна Елисавета

ВИЗУАЛЕН ТЕСТ: Изберете вълшебен часовник и разберете какво ще се промени за вас тази есен

ЛЕСНА ЗАКУСКА ❤“МЪРЗЕЛИВА“ БАНИЦА ❤

Оставете тревогите и несигурността настрана и разберете какво са ви подготвили звездите от любовния хороскоп за 10 септември 2022

Какво ги очаква днес Овните в любовта

любовен хороскоп за 10 септември 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Днес, 10 септември, ще имате нужда от подкрепата на любимия човек. За съжаление подкрепата няма да дойде сама: хороскопът препоръчва да потърсите помощ директно и без недомлъвки. По-добре е да се откажете от гордостта си, отколкото да използвате думи със скрит смисъл. Що се отнася до свободните Овни, днес особено остро може да изпитате нуждата от любим човек. Не се изолирайте в това състояние, разведрете се в компанията на приятели. Причината не е важна, основното е да напуснете очертанията на стените – днес имате добър шанс за романтично запознанство!

Любовен хороскоп за 10 септември 2022 г. Телец

любовен хороскоп за 10 септември 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Днес имате шанс да се окажете под истинския обстрел на Амур: погрижете се за сърцето си, ако вече е взето, и свалете бронежилетката си, ако сте готови да се влюбите! Хороскопът твърди, че чувството, възникнало на този ден, може да остане с вас дълги години. Освен това, днес ще се отличавате с особена чувственост. Жената Телец може цял ден да има мокри очи от нежност, красива на този свят, включително красиви представители на силния пол, а мъжът Телец ще следи момичетата около себе си с особено внимание и интерес.

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 10 септември 2022 (събота)
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Днес може да почувствате нужда от ободряване, а звездите ви съветват, че най-лесният начин е да обновите гардероба си. Понякога, дори незначителен аксесоар може значително да промени външния вид и следователно състоянието на душата, защото вътрешното и външното са силно свързани. Не се страхувайте от промените! Независимо, дали става въпрос за дрехи, нова кола, днешните актуализации ще бъдат забелязани и оценени от представителите на противоположния пол. Според хороскопа, в този ден ще бъдете особено привлекателни и ще си осигурите заряд от добро настроение за дълго време. Толкова е хубаво всичко това!

Ето какво да очакват Раците в любовта, според хороскопа за днес

любовен хороскоп за 10 септември 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Денят е страхотен за любовна офанзива! Днес ще можете да плените сърцето на обекта на обожание, буквално нахлувайки в неговия (или нейния) живот като истинска буря от емоции! Хороскопът ви препоръчва да загърбите страховете си и да се впуснете, като в този случай имате шанс тази вечер да пиете шампанско заедно с обекта на вашите въздишки. Жените Раци в този ден не трябва да се страхуват да поемат инициативата, а мъжете могат да си позволят някои луди постъпки, основното е да бъдат в името на любовта.

Какво да очакват днес Лъвовете в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 10 септември 2022 (събота)
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Днес, 10 септември, звездите решиха малко да се пошегуват с вас, Лъвове. Ще ви подхвърлят детективска история, вместо опияняваща страст. Но това не трябва да ви разстройва. В този ден вие ще се потопите в света на пъзелите и тайните с удоволствие, решавайки загадки със страст. Насладете се на този ден, като играете ролята на опитен детектив. „Разследвайте“ мотивите и действията на човекът, който ви интересува, разучавайки тайната предистория на действията и събитията. В крайна сметка обаче, все пак ще трябва да решите чии аргументи са по-важни – тези на разумът, или тези на сърцето?

Любовен хороскоп за 10 септември 2022 г. за зодия Дева

ЛЮБОВЕН хороскоп за 10 септември 2022 (събота)
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Днес е страхотен ден за вас в любовта! Тези, чието сърце не е свободно, ще се насладят на идилична връзка със своята сродна душа. Това е ден на взаимни отстъпки, тихо щастие и размисли за общо бъдеще. Ще бъде лесно и приятно да фантазирате и мечтаете заедно с любимия човек. Освен това, днешните мечти, колкото и фантастични да изглеждат на вас и любимия ви, в крайна сметка могат да се превърнат в доста реалистични планове. Хороскопът ви уверява, че никакви трудности на деня не могат да засенчат радостите от общуването с партньора. Наслаждавайте се за тези моменти!

Ето какво се съветват звездите в любовта за зодия Везни

ЛЮБОВЕН хороскоп за 10 септември 2022 (събота)
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Везни, колкото и да ви се иска днес, да докажете правотата си и да затвърдите независимостта на преценката, днес ще трябва да търсите компромиси и дори да отстъпите на места. В противен случай, хороскопът предупреждава: безобидна словесна престрелка в този ден може да доведе до продължителна разправия, от която и двамата ще страдате излишно. Вместо да ругаете, опитайте да направите нещо различно – прегърнете любимия човек и му кажете колко много го обичате. Днес можете да постигнете много повече с нежни думи, отколкото с яростни доказателства за вашата правота и невинност.

Ето какво да очакват Скорпионите в любовта, според хороскопа за днес

ЛЮБОВЕН хороскоп за 10 септември 2022 (събота)
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Днес денят ще ви предразположи към искреност в общуването с противоположния пол, а това може да направи чудеса! Наистина, защо условности и заобикалки, след като един изразителен поглед очи в очи може да каже повече от хиляда думи? Освен това, подобна тактика в този ден ще бъде най-успешна, както за вас, които вече сте изградили силни връзки, така и за тези, които просто търсят своята любов. Позволете на човека, който харесвате, да разбере истинските ви желания и чувства; свалете всички маски, отстранете бронежилетката от сърцето си – и резултатът ще надмине всичките ви очаквания!

Какво ги очаква днес Стрелците в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 10 септември 2022 (събота)
♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Днес, 10 септември, особено вечерта е чудесно време да изпитате неустоимия ви чар! Необвързаните ще имат превъзходни шансове да си привлекат човек, който харесват, или да очароват красиво момиче. Що се отнася до Стрелеца във връзка, той ще може да убеди своя избраник във всичко, разчитайки не на логиката, а само на собствения си чар. Сладка усмивка и приятен комплимент – и вашият любим вече е готов да се поддаде на всичките ви увещания, независимо дали се отнасят до романтични планове за вечерта, ремонт в дома или пътуване.

Любовен хороскоп за 10 септември 2022 г. Козирог

ЛЮБОВЕН хороскоп за 10 септември 2022 (събота)
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Днес ще трябва да се потрудите, ако искате да свалите напрежението в общуването с любимия човек и да се отървете от пропуските. Звездите от хороскопа съветват днес да обмислите добре думите, действията си и, ако е необходимо, да общувате с избраника/цата за проблемите, назрели във връзката ви. Ако успеете да проявите достатъчно дипломатичност, то днес вие и вашият избраник имате шанс да разплетете цял гордиев възел от проблеми – денят ви предразполага към размисъл, анализ и намиране на изход и от най-тежката ситуация.

Какво вещаят звездите на Водолеите за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 10 септември 2022 (събота)
♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Звездите на любовта ви съветват да не слагате каруцата пред коня, относно любовните ви отношения. Всичко ще бъде наред. А това е денят, в който трябва да се концентрирате върху изпълнението на текущите дела, а не да изграждате грандиозни (но засега абстрактни) планове за бъдещето. Може би вашият партньор ще успее да насочи енергията си в правилната посока и да помогне да се погледне по-реалистично на ситуацията. Но е желателно в този ден да се заемете сериозно и да организирате съвместно посещение на културно събитие, романтична среща или вечерна баня със свещи и розови листенца.

Ето какво се съветват звездите за любовният живот на Рибите

любовен хороскоп за 10 септември 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Днес Рибите трябва да слушат сърцето си и няма да сгрешат! Ако наскоро не сте успели да разрешите някакъв проблем, свързан с връзката, в този ден интуицията ще ви каже какво да правите най-добре. Любовният хороскоп ви уверява: днес съдбата ще ви даде улики, които определено трябва да последвате! Чувствате ли се добре с някой, който дори не сте смятали за партньор? Може би това е вашата съдбовна половинка! Нищо ли не чувствате, докато целувате любимият човек? Нима това се е превърнало, просто в навик? Време е да сложите край на тази рутина и да разнообразите връзката.

Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе