как знаците на зодиака разпознават сродната си душа
Астрология

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 09.03.2022 – сряда

Любовен хороскоп за 09.03.2022-сряда: На любовния фронт се очертава буря от емоции, а силата на бурята може да варира от невинни закачки до разпалена страст. Денят буквално ще предизвика сериозно любопитство, а ако дадете воля на това чувство, недоразумението и взаимните претенции няма как да бъдат избегнати. За да не се случи това, помислете – трябва ли да знаете абсолютно всичко за партньора си? В крайна сметка, когато ни се заслужава, не е задължително, че трябва да познавате другия „отвътре и отвън“.

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 09.03.2022 – сряда 

СЪВЕТ за 09.03.2022 към всяка зодия 

ОВЕН

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 09.03.2022 - сряда
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Любовен хороскоп за зодия Овен, 9 март: Днес ще бъдете малко тъжни – нещо много нетипично за вас, и странни: дори присъствието на любимия човек до вас няма да ви зарадва, изненада и забавлява, както обикновено се случва. Опитайте се да се настроите на неговата положителна вълна: може би така и вие ще се почувствате позитивно.

ТЕЛЕЦ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 09.03.2022 - сряда
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Любовен хороскоп за зодия Телец, 9 март: Днес вашият любим човек ще се покаже от неочаквана за вас страна и ще трябва да преосмислите отношението си към него. Резултатите от новата гледна точка, могат да бъдат най-непредвидими, така че за всеки случай бъдете подготвени за всякакъв възможен изход, от каквато и да е ситуация.

БЛИЗНАЦИ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 09.03.2022 - сряда
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Любовен хороскоп за зодия Близнаци, 9 март: Вятърът на промяната чука по прозорците ви! Отворете ги и го пуснете или го оставете навън – зависи единствено от вас. И вашият любим, разбира се, също. Промяната обещава да бъде непредвидима и вълнуваща, не се знае, до каква степен на възвишение ще останете изненадани. Така че, продължете на свой собствен риск. Доверете се на интуицията си, нищо друго няма да ви помогне в тази ситуация!

РАК

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 09.03.2022 - сряда
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Любовен хороскоп за зодия Рак, 9 март: Оставете бизнеса и сериозността настрана и се забавлявайте. Днес е денят на игрите: можете да отидете в зоологическата градина с децата си или да отидете на боулинг с приятели – решението е ваше. Основното нещо е да забравите, че вече не сте дете, и да се насладите на деня като на празник.

ЛЪВ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 09.03.2022 - сряда
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Любовен хороскоп за зодия Лъв, 9 март: Днес вашият любим човек ще научи много полезни знания от вас, които някога е научил от разговорите по между ви. Затова се опитайте, още сутринта, да обсъдите с него колкото се може повече въпроси, които могат да го интересуват: може би нещо свежо, също ще му бъде от полза.

ДЕВА

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 09.03.2022 - сряда
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Любовен хороскоп за зодия Дева, 9 март: Днес звездите препоръчват да се наслаждавате на всяка минута, прекарана заедно. Да, през уикенда ще има доста, но дори и тогава. Грижете се за щастието си, не го оставяйте да ви подмине незабелязано. Не се опитвайте да правите нищо сами. Защо да се потите сами, ако днес лесно можете да привлечете маса от хора към каузата ви.

ВЕЗНИ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 09.03.2022 - сряда
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Любовен хороскоп за зодия Везни, 9 март: Днес не бива да отправяте мистериозни погледи и да шепнете зад гърба като желание да не обидите сродната душа. Най-вероятно вашият любим човек ви подготвя изненада, чиято цел е да ви доближи още повече един до друг. Така че, не се намесвайте в приготовлението му! Вашето любопитство може да съсипе всичко. Днес може да се наложи да се поддадете на нечие настояване. Разбира се, вие ще устои на това, ако искате.

СКОРПИОН                                          

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 09.03.2022 - сряда
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Любовен хороскоп за зодия Скорпион, 9 март: Днес се опитайте да се отнасяте към любимия си човек така, както бихте искали да се отнасят към вас. Най-вероятно точно в този ден такава система за огледално отразяване ще работи по най-добрия начин и вие ще се убедите в ефективността на схемата „ти на мен – аз на теб“. Около вас витае някаква изненада. Бъдете в готовност.

СТРЕЛЕЦ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 09.03.2022 - сряда
♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Любовен хороскоп за зодия Стрелец, 9 март: Днес на любимият ви човек ще му бъде трудно да се убеди, че постъпва правилно с вас, че действията му не предизвикват у вас чувство на негодувание, тъга, недоумение и други подобни. Във вашата сила е да му помогнете да се справи със съмненията си, колкото се може по-скоро.

КОЗИРОГ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 09.03.2022 - сряда
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Любовен хороскоп за зодия Козирог, 9 март: Позволете си да бъдете слаби около любимия човек. Можете, дори, да пролеете сълза, ако желаете. Сродната ви душа ще ви разбере, ще ви погали и ще направи всичко възможно, за да се чувствате добре, топло и уютно. В противен случай, можете да се заключите във висока недостъпна кула, откъдето вашата любов ще трябва да ви спаси. Днес никой няма да се съмнява ни най-малко, че сте най-добрият във всички области на човешката дейност.

ВОДОЛЕЙ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 09.03.2022 - сряда
♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Любовен хороскоп за зодия Водолей, 9 март: Няма безизходни ситуации, има неприятни изходи и решения. Както казва фолклорът, дори и да си скъсан, пак имаш два избора. Вашата задача днес е да намерите най-малко неприятния изход от ситуацията, която вие и вашият любим човек сте създали. Той е, това е сигурно! Днес няма да се разстройвате от нищо. Ще станете и ще се опитате да направите всичко, възможно най-добре.

РИБИ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 09.03.2022 - сряда
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Любовен хороскоп за зодия Риби, 9 март: Снощи (или по-скоро вашите мечти) ще остави незаличимо впечатление у вас. Звездите предричат, че можете да се влюбите толкова много насън, че да объркате съня с реалността. През целият ден ще бъдете под силното впечатление от съня си. В действителност, обаче, вашият мистериозен нощен непознат, е твърде вероятно, и наяве да се появи.

 

Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе