Любовен хороскоп за април 2021: Астролозите обявиха как ще ни зарадва вторият пролетен месец по отношение на любовта

Любовен хороскоп за април 2021
Астрология

Любовен хороскоп за април 2021: Астролозите обявиха как ще ни зарадва вторият пролетен месец по отношение на любовта

Астролозите обявиха как ще ни зарадва вторият пролетен месец по отношение на любовта.

Тези, които все още са свободни, в периода от 1 до 18 април ясно ще определят какво искат от личния си живот като цяло и по-специално от потенциалните партньори.

Търсенето на партньор ще е по-интензивно и целенасочено.

След 18-то число на месец април поведението ще стане по-разумно, жаждата за страст ще бъде заменена от желанието за психологически комфорт. Ето какво вещаят звездите и за всяка отделна зодия.

Овен

Свободните Овни през април могат да се срещнат с някой, с когото да са истински щастливи. Много е вероятно до вас да се появи човек, който напълно отговаря на вашите интелектуални изисквания и интимни нужди. И въпреки че не е изключен конфликт, вследствие на напасване на характери, като цяло отношенията ще се развият много благоприятно и добре за вас.  Конфронтацията не само ще добави острота, но и ще ви тласне към самоусъвършенстване, за да докажете вашето превъзходство.

Ако вече сте женени, тогава от 1 април до 13 април ще се погрижите още повече за своята сродна душа, ще направите нещо абсолютно добро за нейното / неговото бъдеще, както и ще внесете нещо ново в интимната сфера. След 13-ти трябва да задоволите някои материални нужди на вашия съпруг/а и да направите неговото/нейното съществуване по-комфортно във всеки смисъл на думата.

Телец

Свободният Телец през април може да избере някой, който е много активен, знае как да постигне целта си и има пробивна сила. Изключително вероятно е да се ръководите както от внезапно избухване на страст, така и от ясна калкулация и следователно ще проведете компетентно атака на всички фронтове, което ще даде отлични резултати под формата на взаимен интерес. Точно той впоследствие ще се развие в силни, дългосрочни, взаимоизгодни любовни отношения.

Ако вече сте женен, тогава от 1 април до 13 април си струва да демонстрирате, за да защитите интересите на половинката, да му/й помагате по всякакъв начин, да подкрепяте, подхранвате морално и финансово всичките му амбиции. Не поставяйте спица в колелата само защото такава самореализация отнема време от семейството. Ако можете да заглушите вътрешния си ревнив глас, тогава след 13-ти април ще получите награда под формата на най-пълното задоволяване на вашите физически, духовни и интимни нужди.

Близнаци

Свободните Близнаци през април могат да ходят на няколко срещи с различни хора, след като са получили много удоволствие от междуличностната и дори интимна комуникация. Но дали ще се спрете на някого, дали ще изберете един от тези кандидати, ще зависи от това, към което сте насочени сега в личния си живот. Ако жадувате за дългосрочна и сериозна връзка, тогава отдайте предпочитание на някой, който има подобни планове за бъдещето, а ако просто искате интимни отношения, тогава има шанс да продължите да се срещате паралелно с двама или трима, без да се спирате на никого. Ако сте женени, тогава от 1 април до 13 април ще можете да трансформирате връзката си с половинката си към по-добро, да я изненадате с нещо по приятелски начин, да промените нещо в себе си за нея  него. След 13-и не се изключват спорове по финансови, битови и други утилитарни въпроси, особено ако тя/той отдавна има оплаквания срещу вас, опитайте се да отговаряте по-често на очакванията на половинката.

Рак

Свободните Раци през април могат да бъдат съблазнени активно от някой ярък, чаровен, твърдо уверен в себе си човек. Може би такъв натиск ще ви изплаши и дразни в началото, но е много вероятно много скоро да започнете да получавате голямо удоволствие от общуването. Ако сте женени, тогава от 1 април до 13 април е важно да не поставяте вашите очаквания и желания над интересите на половинката – нейната / неговата работа, личните нужди. След 13-и, ще се появят нови общи цели и задачи, които ще укрепят връзката многократно и отворят нови, невероятни дълбини и интересни аспекти в нея.

Лъв

Свободните Лъвове през април има огромна вероятност да влязат във връзка с някой, който с удоволствие ще подкрепи техните творчески или професионални начинания. Някой, който наистина ще им се възхищава и ще тласне някои от техните изявления към интересни или дори наистина брилянтни мисли. Изключително вероятно е да ви очаква не само любовен съюз, но и един вид съавторство. Ако сте женени, то от 1 април до 13 април ще се случат много нови и приятни за вас събития във връзка с половинката ви и лично вие ще покажете емоционалната си зрялост, като поемете нещо, с което тя / той не се справя много добре.

Дева

Свободните Деви през април могат да приемат нечие дългогодишно ухажване. Ако някой се е стремял към вас в продължение на много месеци / години, тогава е възможно най-накрая да решите, че този човек е достоен за вас, и да го пуснете по-близо, да се съгласите на връзка. Ако вашият личен хоризонт все още е напълно ясен, тогава има шанс да се срещнете с някой, който има качества, на които се възхищавате, ресурси, които бихте искали да имате на ваше разположение, планове, като се присъедините към изпълнението на които можете да получите не само влюбен партньор, но и някои доста впечатляващи материални блага. Ако сте женени, тогава от 1 април до 13 април трябва дълго време да изпълнявате обещание, дадено на половинката, да й покажете, че я познавате добре и да й помогнете в нещо, което включва дипломатически подход и преговори. След 13-ти може по някакъв начин да увеличите благосъстоянието на семейството, както и физическия и психологическия комфорт на съпруга/та.

Везни

Свободните Везни имат два пътя, очертани през април. Първо, в периода от 1-ви до 18-ти можете да се влюбите – отчаяно, но неуспешно. По-добре е да се опитате да не позволите това да се случи, за да не страдате напразно няколко години и да не пропуснете съдбата си. И второто, има голяма вероятност след 18-ти до вас да се появи някой, за когото ще бъдете въплъщение на красотата и най-добрите морални качества, който иска да бъде с вас при всякакви условия и ще ви даде всичко, което може.

Очаква ви щастие с този човек, дори и да се справи без оглушителна любов от двете страни – възхищението и взаимното удовлетворение ще бъдат напълно достатъчни за един проспериращ и дълъг съюз. Ако сте женени, тогава от 1 до 13 април е важно да избягвате и най-малките конфликти, дори ако наистина искате да демонстрирате своето недоволство – всяка кавга лесно ще доведе до криза.

Скорпион

Свободните Скорпиони през април най-накрая могат да постигнат реципрочност от някой, когото са копнели достатъчно дълго. Възможно е да намерите правилния подход към обекта на вашата похот и той / тя да падне във вашите обятия. Ако все още изобщо не симпатизирате на никого, тогава има шанс да се срещнете с някой, който ще се окаже въплъщение на вашата идея за смелост и лична независимост; бързо сформиран съюз ще ви донесе щастие и много забавни изненади, които няма да ви позволят да скучаете в компанията на този човек. Ако сте женени, от 1 април до 13 април ще се увеличи нуждата от някои не съвсем нежни интимни игри. Тогава можете да направите много забележими корекции в междуличностните и битовите отношения с половинката си. Вероятно е да се случат няколко събития, които са важни за нея / него и имат отношение към вашето съвместно бъдеще.

Стрелец

Свободният Стрелец през април може да започне да търси някой, който е умен, много независим и има изключителен подход към всичко. Не е задължително, обаче,  връзката да се развие. Изключително вероятно е да не сте единственият претендент за вниманието на този човек и ще бъдете демонстративно поставени наравно с останалите кандидати. И въпреки че най-вероятно ще имате шанс да правите любов, гордостта и нежеланието да бъдете един от многото ще свършат работа и симпатията бързо ще бъде заменена с отвращение. Ако сте семейни, тогава от 1 до 13 април връзката обещава да бъде бурна – с множество спорове и чупене на съдове, с горещи помирения, със сцени на ревност. След 13-ти може изведнъж да решите да обвържете половинката си с нещо материално и също така ще можете да я спасите от причината за най-силния психологически или дори физически дискомфорт за нея / него.

Козирог

Свободните Козирози през април може да се интересуват от онези, които внасят нещо градивно във важна за тях област и в същото време активно защитават собствените си позиции. Възможно е в началото интересът ви да е чисто професионален и едва след това да придобие по-личен оттенък. Любовта е доста вероятна, но не очаквайте лесна победа – ще трябва да използвате някои специални ресурси, така че симпатията ви да се превърне във взаимно, а някои цели и задачи „изведнъж“ съвпадат. Ако сте семейни, тогава от 1 април до 13 април е изключително важно да не се опитвате да направите от половинката това, което тя / той всъщност не е. Не бива също така да изисквате подчинение, както и да отказвате интимни отношения. След 13-ти ще настъпи подобряване на отношенията с вашия партньор/ка и много от тези качества, които бихте искали да видите в него / нея, ще започнат да се показват и да се развиват много интензивно.

Водолей

Свободните Водолеи през април могат да започнат връзка с някой, който като тях е много находчив, не се страхува от драстични промени и извънредни проекти. Много е вероятно вие и някой човек да развиете не само любовен, но и творчески съюз, заедно с него ще отворите много територии, непознати и за двама ви – лични, фактически, професионални. Но в същото време ще запазите своята същност.

Ако сте женени, то от 1 април до 13 април ще подобрите нещо в интимните и междуличностни отношения със сродната си душа, ще укрепите съюза си, но ще постигнете по-голяма независимост.  С помощта на семейството си ще реализирате своите амбиции, свързани с работа или друго. Но тогава не са изключени разногласия и дори жестоки кавги за пари, домакински задължения, намеса на роднини и интимният живот може да се превърне временно в елемент от вашата система за награди и наказания.

Риби

Свободните Риби през април могат да отговорят на ухажването на силна и активна личност, която обожава да се меси в чуждия бизнес и да подрежда нещата там. Големи са шансовете, че преливащата енергия на някого ще се окаже точно това, което отдавна ви липсва, за да се „събудите“ и да започнете да действате, да промените нещо и да решите какво да правите с живота си. Най-вероятно този човек, със своите чувства към вас, ще преобрази вашето възприятие за света и чрез действията си ще ви даде положителен пример, ще ви тласне към много постижения. Романът обещава да бъде забързан, но много щастлив. Ако сте женени, тогава от 1 април до 13 април половинката ще ви призовава към подвизи повече от веднъж – лични, любовни, дори професионални. Честотата на интимните контакти ще се увеличи. Ще станете по-малко податливи на прояви на някои от нейните / неговите характеристики. След 13-ти вие и вашият съпруг/а вероятно ще започнете да се подготвяте за някои важни ежедневни промени и на междуличностно ниво и точно тогава се очаква вашето влияние да нарасне.

Tagged , , ,
на горе