Общуване свише: Как да изпратим молба до Вселената и да получим отговор

Как да изпратим молба до Вселената
Интересно

Общуване свише: Как да изпратим молба до Вселената и да получим отговор

Вселената постоянно комуникира с нас, насочва или предупреждава за нещо с помощта на своите послания. Но ние често пренебрегваме знаците в живота си. Понякога поради скептицизъм, а понякога от чисто невежество. Така пропускаме уникалните шансове пропускайки уникалните шансове да изберем най-добрия вариант от всички възможни.

И диалогът не работи, докато не се случи нещо, което ще преобърне живота ни …

Как да говорим с Вселената, да привлечем нейната помощ и подкрепа?

Очевидни и скрити признаци в живота ни

Понякога чакаме знак „отгоре“, без да подозираме дори. И така, концентрирайки се максимално върху решаването на проблем, ние формираме намерение – нашето силно вътрешно послание.

Мисловната енергия, която се генерира в този случай, се връща под формата на отговор на нашите въпроси.

Да предположим, че имаме парични проблеми. В този случай денем и нощем „превъртаме“ изходите от ситуацията. Дори не мислим за знаците на Вселената. Но всъщност, съществува така нареченият инструмент – синхронност, който може неочаквано да обърне нещата в наша полза, създавайки верига от „говорещи“ събития около нас.

„Съобщенията отгоре“ съвсем не са случайни признаци в живота ни, а ясно дават да се разбере, изобилието е близо, а посоката е правилната!  

 Как да се научим да виждаме знаците на Вселената?

За да се научите да виждате и разбирате знаците на Вселената  е важно да бъдете възможно най-често в настоящия момент, като същевременно държите ума и сърцето си отворени.

За да получите „отговор“ от Вселената, е необходимо:

Да зададете въпрос към Вселената

Да получите отговор

Да имате доверие в най-висшата мъдрост

Изглежда толкова просто! Но вече на първия етап много от нас правят фатални грешки, които не ни позволяват да видим знаците на съдбата и да разрушим диалога с Вселената.

Правилна заявка към Вселената

За да сте сигурни в отговора на Вселената , можете да поискате писмено някакъв личен знак.

Ето пример за това как правилно да направите заявка към Вселената и от книгата на американският метафизик Калабрезе:

 

В рамките на 24 часа (36 часа, 48 часа, седмици и т.н.) ми покажете знак под формата на _____________, което е благоприятно (неблагоприятно) ____________ за мен. Благодаря ти за това, Вселена.

Съществуват още няколко правила за това как да поискате от Вселената знак

Не можете да поискате знак, който би могъл да навреди на друг човек

За да избегнете духовна манипулация, избягвайте да включвате имената на конкретни хора в искането до вселената

Като знак поискайте нещо, което не се появява често във вашето ежедневие, за да можете по-уверено да го разпознаете

Не искайте повече от един знак наведнъж

Преди да поискате нов знак , изчакайте, докато се появи предишният

Изчакайте поне един ден, преди да поискате от вселената нов знак

Как да поискаме от Вселената знак

Ето един пример за подходяща молба:

„Отворен съм, готов и искам да получа знака на Вселената заради най-висшето си благо и всичко, което има общо с него. Божественият знак идва при мен по мил и любящ начин, той е много ясен и разбираем. Благодарен съм за това. И наистина е така!“

Как да разберем знаците на Вселената

От личен опит: ако се стремите към появата на знак и го чакате, тогава в точното време ясно ще разберете – той е! Вероятно първо ще „проговори“ интуицията, последвана от бърза логична обработка, след което ще ви осветли прозрение: да, това е, което чаках!

Всичко, което е необходимо, за да получим знак от Вселената и да го „разгадаем“, е да бъдем по-чувствителни от обикновено:

  1. Обърнете внимание на реални предмети, ако сте си ги представяли като знак.
  2. Обърнете внимание, ако се случи нещо, което не е типично за обикновения ви живот – срещи, събития, явления.
  3. Бъдете готови да срещнете знаците, изпратени от Вселената на познати места и неща: книжарници, заглавия на вестници, рекламни банери, надписи и рисунки, в музикални композиции, в телевизионни предавания, филми и просто в разговорите на минувачите.

Висшите сили имат много начини да ви „доставят“ знак под най-различна форма.

И не се плашете от потенциалния обем входяща информация. Просто поправете това, което подсъзнателно усещате, че трябва да направите. И скоро ще се научите да разпознавате безпогрешно знаците на Вселената. Основното нещо е да вярвате, че отговорът е на път.

Как да спрем да се съмняваме в реалността на даден знак?

Вярването, че знаците в живота ни са истински, е може би най-трудното нещо. В крайна сметка ритуалите са ритуали, но е необходим осезаем резултат! Страхотно е, когато го получите незабавно. А ако не? Тогава какво да правим?

Загрижеността на Вселената се изразява именно в това, че всичко идва в точното за това време. Тогава – просто изчакайте, времето още не е дошло!

Какво да правите, когато получите знака от Вселената?

„Отгоре“ винаги са готови да ни помогнат. След като сте получили съобщение от Вселената, приемете го с благодарност и следвайте съветите.

Пренебрегвайки го, вие като че ли изразявате недоверие или недоволство и в бъдеще ще започнете да получавате истински причини за това да се чувствате така. Все още никой не е успял да отмени закона за обмена на енергия.

Затова, след като сте получили и дешифрирали знаците, изпратени от Вселената, действайте според тях! Това правило важи и когато съобщение пристигне неочаквано, без предварителна заявка.

Най-често това се прави чрез предупреждение или, точно обратно – чрез одобрение на действията ви.

Какво да направите, ако знакът не се появи?

Случва се, че при цялото ви участие, знакът не се появява. Но това не означава, че не сте получили отговор. Отговорът е просто „Не“.

Какво да правите в този случай? Не изгаряйте мостове. Изчакайте. Може би, опитайте се да формулирате искането по-ясно. Знаците на Вселената със сигурност ще дойдат и ще ви насочат към по-нататъшни действия. Ще се появи и алтернативна опция.

Важното е да не спирате да общувате с Вселената , както и да не залитнете в другата крайност – да я бомбардирате нон стоп с молби.

Всъщност, често по този начин се опитваме да се освободим от отговорността за вземане на решения. Ясното определяне на приоритетите ще помогне тук. Решете какво е по-важно за вас сега и поискайте само един знак. Отправяйки по няколко молби подред, сами ще се объркате и ще получите неясни отговори.

Не забравяйте, че когато се обърнем към висши сили с молба за подкрепа, винаги я получаваме. Не трябва нито за миг да се съмнявате в това!

Tagged , , , ,
на горе