Любовен хороскоп-август 2023 за всички зодии

Любовен хороскоп-август 2023 за всички зодии

Любовен хороскоп-август 2023 за всички зодии

Любовен хороскоп-август: Малцина са онези, които не обичат пленяващите любовни истории, нали? Кой не би копнял за пеперудите, които идват от това прекрасно чувство? Но какво се случва, когато пърхането спре да се усеща? Какво се случва, когато розовите очила понижат ефекта си? Продължавате ли да играете ролята или започвате да се стремите към нещо повече? Този месец ви се предоставя възможността да постигнете повече. Любовен хороскоп-август: Да положите основите на живота, който искате да живеете заедно – такъв, който е изграден върху взаимно уважение и доверие. Какво ви напомня Вселената: никога няма да сте „твърде много“ за вашия любим човек!

Зодия „неукротим огън“ или 10 личностни черти на Лъва

Любовен хороскоп-август 2023 за всички зодии 12 растения в градината според всяка зодия

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Но Вселената иска да бъдете истински щастливи, Овни! Вселената иска да изпитате най-високото ниво на блаженство, което е възможно тук на земята. Така че, позволете си да се наслаждавате на любовта, която сте проявили с вътрешното съзнание, че от тук нататък нещата само ще се развиват добре. Различното при вас този път е, че не чакате нечие разрешение, за да придвижите нещата напред. Звездите ви съветват да продължите със смелите ходове, като същевременно трябва да бъдете наясно какво търсите от дадена връзка. Вярвайте, че вашата честност ще ви помогне да положите основата на солидна връзка. През този месец вие сте благословени да бъдете с някой, който обича вашата същност, сърцевината ви.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец:  Големите промени са равни на големи благословии. Звучи ви интересно или мистериозно за вашите взаимоотношения? Това е така, Телци! Ако твърде често срещате хора, които привечер носят слънчеви очила, това се дължи на вашата светлина, която излъчвате. Подобно на вас, връзката ви е едновременно душевна и изпълнена с изненади, а не само частите на тялото, които са привлекателни за окото. Що се отнася до необвързаните представители на знака, романтичните запознанства, това може да се случи на места, които обичате на посещавате или сред групи и общности със сходни интереси.

близнаци-хороскоп за м. октомври 2023

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Всички говорят за среща с другата си половина. Тук става дума за проявяването на тази божествена сродна душа, която е прославяна до безкрай във всяка любовна история, писана някога. Но, за да се случи това, звездите ви съветват, че трябва да обикнете и себе си, да се приемете такива, каквито сте. Така че, когато всичко е перфектно, всъщност съвършено като картина, може да откриете, че сърцето ви е изпълнено с чувство на копнеж, което може да бъде наситено с всичко, което се намира във вашата външна реалност. Откажете се от навика да търсите лесното бягство, а се изправете срещу всичко, което ви създава чувство на дискомфорт. Чуйте какво има да ви каже вътрешният ви глас. Този месец открийте онзи вечен извор на щастие в себе си ще ви помогне да изпитате по-дълбока интимност във всичките си взаимоотношения.

Рак-хороскоп за м. октомври 2023

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Раци, звездите ви съветват да не бързате със слагането на етикети на хората. Да ги поставяте в обща рамка. Въз основа на вашите собствени разбирания за тяхната личност, не е съвсем правилно. Но тази кутия не служи нито на тях, нито на вас, защото ограничава възможността за това, което може да бъде. Ето защо, помислете върху мъдростта: оставете предубежденията и се оставете да бъдете изненадани. Това може да е началото на нещо съвсем ново. Това може да е началото на нещо съвсем ново, лунно дете. Да, скоростта, с която нещата ще се развият, също може да бъде силно изненадваща, като се има предвид склонността ви да обмисляте внимателно нещата. Колкото и плашещо да ви изглежда да се хвърлите в дълбокия край, това може да се окаже единственият начин да се трансформирате.

Лъв-хороскоп за октомври 2023

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Има всякакви любови на този свят, Лъвове. О, толкова много видове любов, които тепърва ще имате възможност да откриете! Така че, когато възникне възможността да промените гледната си точка, уверете се, че не се придържате само към думата „трябва“. Да бъдете в едно с потока е единственият начин да откриете по-нови аспекти за себе си чрез процеса на общуване с другия. За някои от вас това може да е време за мащабна промяна. Време за освобождаване от това, в което сте вярвали, че ще продължи цяла вечност и повече. Изместете малко фокусна си. Почитайте това, което ви се предоставя като възможност да изследвате свободата си и да изградите по-дълбока връзка със себе си. И още нещо! Не позволявайте на клишетата около романтиката, които ви заобикалят този месец, да ви накарат да се чувствате недостойни за нещо. Вие също заслужавате най-доброто от този живот.

дева-хороскоп за месец ноември 2023

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Както тектоничните плочи се местят, така и животът се променя, Деви. Този месец ще имате реален избор да тествате основата, върху която сте изградили живота си. Ако любовта, която споделяте, е силна, вярвайте, че ще намерите начин да оцелеете в тази буря. Ако обаче сте останали в тази връзка в името на обществените норми и чужди интереси, ще ви бъде по-трудно. Има два начина да възприемете този привидно разтърсващ момент: краят на света или началото на нова глава във вашето съществуване. Позволете си да бъдете преобразени от ветровете на промяната. Ако любовта, която споделяте, е силна, вярвайте, че ще намерите начин да оцелеете в тази буря.

везни-хороскоп за ноември 2023

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Вселената ви изпраща истински послания и покровителства над вас. Само бъдете внимателни с тази личност, която знае всичките ви слаби места и има способността да ви направи слаби и уязвими. Ето за какво трябва да внимавате, Везни: ангажираността може или не може да бъде вашата силна страна. Така че, стъпвайте внимателно. Не забравяйте, че тялото и душата не функционират като взаимно изключващи се единици. Ако споделяте физическото си пространство с някого, има голяма вероятност да уловите чувствата му. Начертайте граници там, където са необходими.

Зодия Скорпион-хороскоп за 2024

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Понякога искаме този един човек в живота ни да бъде източникът на всичко, от интелектуална стимулация и чувствено удоволствие до емоционална подкрепа. Понякога невъзможността това да се постигне може да предизвика понижено настроение. Възможно ли е това да е вярно във вашия случай, Скорпиони? Вашите предварителни очаквания ли са причината да не можете да оцените красотата и изяществото, които ви заобикалят? Нещо, за което да помислите в началото на месеца. Новолунието отключва портала за радикална промяна, особено в областта на любовта и романтиката. Така че, посрещнете този момент с отворени обятия. Намерете своите основни идеали, общувайте с ясно съзнание. Това ще ви помогне да върнете енергията на хармонията във връзката.

стрелец-хороскоп

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Стрелци, през този летен месец много от вас ще усетят каква привилегия е да обичаш и да бъдеш обичан! През първата половина на месеца ще се потопите в света на романтиката. Ухажването е толкова красиво и смело, че ще се изкушите да преминете границите на позволеното. Ако обаче направите рязка крачка, може да отблъснете партньора си. В една дългосрочна връзка може да има изненади. Някой може да се опита, да се намеси в любовния ви живот.

Стрелците, които са в двойка ще бъдат в центъра на вниманието. Единственото нещо, което може да разруши идиличната атмосфера, е ревността. Не оказвайте натиск върху партньора си по някаква причина. Не предизвиквайте скандал, изберете други средства и ще се чувствате добре един с друг. В края на месец март ви очаква забавно пътуване с приятели.

козирог-хороскоп

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Семейните Козирози трябва да работят върху самочувствието си. Не бива да оказвате голям натиск върху партньора си и не бива да сте невнимателни в думите си. Ако искате да изградите стабилна връзка, изберете други тактики. Звездите ви насърчават да експериментирате, без да се страхувате. Обърнете специално внимание на интимните отношения.

Необвързаните представители на знака имат голям шанс да срещнат любовта си през август. Малко вероятно е обаче това да е любов от пръв поглед. Огледайте се и може би вече сте срещнали някого, който от известно време изпитва топли чувства към вас. Съществува и вероятност приятелските отношения да прераснат в романтика. Вероятно ще излизате по-често на партита с приятели. Бъдете възможно най-честни и открити със себе си и с другите.

водолей-хороскоп

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Този месец, по ваш собствен специален начин, организирайте пречистващ ритуал, за да се освободите от фалшиви очаквания и минали болки. Вие сте на пътя към свободата, Водолеи. Вие сте на път да преоткриете себе си чрез междуличностните отношения. Звездите предвещават нещо прекрасно – почти лирична връзка, която не може да се опише с думи. Отдайте се на това чувство на разтапяне и сливане един в друг. Изживейте танца на космоса всеки път, когато се съберете в прочувствена прегръдка. Но не само телата ви са у дома едно с друго. Вашите умове също работят в тандем. Споделете идеите си за това как искате да промените света и синхронизирайте силите си за по-велика кауза. Накъдето и да погледнете има магия.

риби-хороскоп

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Месецът ще започне с избор. Търсете нови интереси. За щастие през този месец животът ви ще бъде в разгара си. Предвиждат се вълнуващи пътувания, запознанства с необикновени личности, море от общуване на живо и, разбира се, флирт. За семейните Риби е възможно да възникнат дребни недоразумения. Ако човекът, с който сте в семейни отношения, има властен и ревнив характер, по-добре не му давайте повод.

Случващото се трябва да ви насърчи да разберете себе си. Когато се окажете на кръстопътя между миналото и настоящето, бъдете изключително честни със себе си. Това, което е категорично неприемливо, е опитът да се седи на два стола. Говорете за очакванията си, вместо да замитате нещата под килима. Обсъдете причините, в които дълбоко и страстно вярвате, докато работите за постигане на по-висока цел. Звездите ви напомнят за вашата сила да засадите семената на радикална промяна в света около вас.

Последни новини
Астрология

Любовен хороскоп-август 2023 за всички зодии

на горе