Лунен хороскоп: Идеален ден за амбициозни планове, пазете зрението

Лунен хороскоп: Идеален ден за амбициозни планове, пазете зрението
Астрология

Лунен хороскоп: Идеален ден за амбициозни планове, пазете зрението

Луната е в знак Лъв до 06:03ч на 16 юни
Луната в Лъв допринася за осъществяването на амбициозни планове, но ще създаде подвеждащо впечатление, че силата ви е достатъчна за всичко. Човек в този момент е податлив към ласкателство и е невнимателен при подписване на документи. Нараства увереността в собствените сили и самочувствието. Енергийният потенциал в това време е висок. Повечето дела ще се удават с лекота, пише tribune.bg.
Настроението е приповдигнато, възниква желание за флиртуване. В брака не е изключена възможността за измама или изневяра от страна на някой от партньорите.
Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се използват солариум и сауна през това време.
Луната излиза на празен ход от 20:28ч до сутринта в 06:03ч следващия ден.
Лунен календар – 6 лунен ден от 10:08ч на 15 юни до 11:16ч на 16 юни
Първият от “благословените дни”. В този ден към земята идва мощен енергиен поток. Символ на този лунен ден е жеравът, който олицетворява връзката с боговете и възможността да се влезе в по-висшите състояния на съзнанието.
Допълнителен символ на деня са облаците. И трябва да обърнете внимание на облаците в небето. Например леките и въздушни облаци обещават добър ден. Но тъмните облаци съобщават за дисхармония. Това не се отнася лично до вас като предсказание, а за мястото, където се намирате.
Ден на интуитивното знание. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци и съвпадения. Всичко, което се случва в шестия лунен ден, е обхванато от аура на спокойствие и равновесие. Това е период на стабилност. Всички ситуации са неутрални, те не засягат цялостната картина на живота.
Този ден е особено благоприятен за смелите и амбициозни проекти. Мечтайте, дерзайте, старайте се да бъдете по-добри от останалите и късмета ще ви се усмихне! Нещата трябва да стават плавно, без бързане. Нужно е да се подхожда съзнателно към това, което се случва, навреме трябва да се прекратят недоволството и отрицателните емоции. Ден за опрощение, стремеж към любов и благодат.
Специален ден за адаптиране, за преосмисляне, за оценка на последните събития. Добре е за отпускане, медитация, релаксация, йога. Специално се препоръчва пранаяма. Благоприятно въздействие оказват духовните практики. Добре е да се посвети на самоусъвършенстване.
Сексуалните отношения трябва да бъдат спокойни и нежни. Време за класическия секс с традиционни пози и се въздържайте от такива, които изискват по-активни действия. Бъдете мили нежни, ласкави, нека да има повече целувки и прегръдки.
Подстригването способства подобряване на вашето здраве. Ще откриете нови финансови източници в скоро време или нови способи за доходи.
Слънчев календар – 27 слънчев ден е посветен на Небесните сили.
Днес се отварят небесните порти и Висшите сили говорят с нас чрез знаци. В този слънчев ден се намираме под контрола на Небето. Цялото внимание на всички Небесни сили е насочено към нас, нашите мисли и действия. Нужно е да се съблюдават правилата за правилно общуване между хората. Да се избягват лоши постъпки, да се пожелава злото на някого, да се лъже, да се краде.
Вълшебен ден ви пожелавам!
Tagged ,
на горе