Вашето КЪСМЕТЧЕ за 20.12.2023 според зодията

Късметче

Вашето КЪСМЕТЧЕ за 20.12.2023 според зодията

Късметче за 20.12.2023 за всяка зодия:Най-добрият начин да развеселите себе си е да се опитате да развеселите някой друг.Едно от най-прекрасните чувства на света е да знаеш, че някой е щастлив заради теб.

Съвет за 20.12.2023 към всяка зодия

Златен списък: Коледа 2023 ще сбъдне най-съкровените мечти на три зодии

Пет зодии ще постигнат всичките си цели до края на годината

Късметче за вашата зодия Овен

Овен 21 март – 19 април

Днес за късмет ти се пада голяма и много силна ВЯРА! Няма по-силен човек от имащия ВЯРА, по-безгрижен от имащия Надежда и по-ботат от имащия ЛЮБОВ. Вярвай винаги в себе си и следвай мечтите си !

Късметче за вашата зодия Телец

Телец 20 април – 20 май

Подарък изпраща ти съдбата! Величествени дела са пред вратата. Смел бъди и ги поеми. Трудностите идват да ти покажат колко силно желаеш нещо. Понякога всичко, което трябва да направиш за да успокоиш някого, е да му напомниш, че си до него…

Късметче за вашата зодия Близнаци

Близнаци 21 май – 21 юни

Радост чакане и желана ще е като за двама! Да премахнеш хора от живота си не означава, че ги мразиш. Означава, че цениш и обичаш себе си повече!

Късметче за вашата зодия Рак

Рак 22 юни – 22 юли

Как ти приляга да се усмихваш най-накрая! Не позволявай на лошото в другите….да убие хубавото в теб!

Късметче за вашата зодия Лъв

Лъв 23 юли – 22 август

Никога не скромничи …таланта си го имаш ти! Действай смело и покорява планини! Ти си това, което правиш, а не това което казваш!Продължавай да обичаш доброто, простото, обикновеното, животните, цветята. И не нарушавай равновесието!

Късметче за вашата зодия Дева

Дева 23 август – 22 септем.

Здравето ти е отлично ще се радваш на ежедневие динамично! Радвайте се на новият ден-новата страница, та красивите неща около вас, на обичаните и стойностни хора около вас и на всичкото, което кара душата ви да се усмихва в този чудесен ден!

Късметче за вашата зодия Везни

Везни 23 септем. – 23 октом.

За днес УСПЕХ ти се дава, в този момент този КЪСМЕТ най ти приляга. Успешния човек е този, който строи основите на живота си с камъните, които хвърлят по него!

 

Късметче за вашата зодия Скорпион

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Щастието ще победи всякакви злини…за прекрасен ден добави -щипка мечти, шепичка Щастие, лъжичка благодарност, чашка свобода, голяма доза креативност, супена лъжица усмивки, каничка с чудеса …и всичко това го излей пред света и направи деня си прекрасен!

Късметче за вашата зодия Стрелец

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

От първия до последния слънчев лъч, благодарете за всичко, което ви е дадено, Това значи да намерите щастието, което търсите. Чудесата ще започнат да се случват, когато започнеш да влагаш повече енергия в мечтите си, отколкото в страховете си!

Късметче за вашата зодия Козирог

Козирог 22 декем. – 19 яну.

С приятели нови напред -това е днешният ти късмет. Никога не се опитвай да бъдеш разбран от никого, само тези, които имат душа, равна на твоята, ще те разберат.

Късметче за вашата зодия Водолей

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Не се шегувам, ти печелиш – късмета си днес ще намериш! Припомнете си две основни правила: 1. Чувствайте се добре винаги, когато това е възможно.2. Винаги е възможно…

Късметче за вашата зодия Риби

Риби 19 февр. – 20 март

Ако искаш да имаш успех в живота си, търси го в себе си, а не вън от себе си. Отвън са само условията на живота.

 

Последни новини
Астрология

Вашето КЪСМЕТЧЕ за 20.12.2023 според зодията

на горе