Вашето КЪСМЕТЧЕ за 15.11.2023 според зодията

късметче за деня

Вашето КЪСМЕТЧЕ за 15.11.2023 според зодията

Късметче за 15.11.2023: Само онези хора могат да бъдат щастливи и ще разберат смисъла на живота, които обичат духа си, които обичат душата си, вярват в светлината на своя ум, които се греят на пламъка на своето слънце!

Червени хромирани нокти- тенденция 2023 за празничен маникюр

Червени хромирани нокти- тенденция 2023 за празничен маникюр

Щастлива сряда: Огромен КЪСМЕТ на 15.11.2023 за четири зодии

infomax-logo-50-15-HW Емил Кошлуков: Ето защо Канал 4 обяви как Фейсбук вече ще ви таксува по 4,99 долара

Късметче за вашата зодия Овен

Овен 21 март – 19 април

Днес 15.11.2023- направи така, че да разпръскваш повече доброта по света! Тази светлина ще ти се върне от света…точно като „мексиканска вълна“. Когато имаш любов в сърцето си, всяко цвете е ароматно,всеки ден е изпълен с живот и всеки момент е зареден с нови вълнуващи възможности!

Късметче за вашата зодия Телец

Телец 20 април – 20 май

Готов ли си да полетиш? Хайде бързо се стегни и се приготви чудеса да започнат да ти се случват от сега!Чудесата започват да се случват тогава, когато спреш да отдаваш енергията си на страховете си и започнеш да я влагаш в мечтите си. Хубавите дни никога не остават в миналото. Те винаги предстоят.

Късметче за вашата зодия Близнаци

Близнаци 21 май – 21 юни

Необиквен ден те очакват с голям късмет. Денят ще ти доносе своята красота и изненади, затова мисли с ума си, чувствай с душата си и живей със сърцето. Бъдете доволни от това, което имате. Радвайте се на нещата точно такива, каквито са. Когато осъзнаеш, че нищо не ти липсва, целият свят започва да ти принадлежи…

Късметче за вашата зодия Рак

Рак 22 юни – 22 юли

Успех, щастие и късмет отново ще летят към теб. Свободата е правото да решаваш, кое е добро за теб и кое не. Свободата е да следваш пътя на сърцето си, без страх и предразсъдъци! Всеки има право на личен избор – включително и да живее живота си по погрешен за другите начин!

Късметче за вашата зодия Лъв

Лъв 23 юли – 22 август

Днес се отпуснете и усмивката сложи, защото те очаква Любовта…ще се радваш и ще оцениш деня! Най-хубавото настроение е слънчевото, а най-хубавият и безценен подарък – усмивката! Твърде често подценяваме силата на докосването, усмивката, добрата дума, изслушващото ухо, искрения комплимент или най-дребния акт на загриженост, а всички те… имат потенциала да преобърнат цял един живот!

Късметче за вашата зодия Дева

Дева 23 август – 22 септем.

Ще пътуваш някъде далеч ти ще покоряваш скоро нови висини! Всеки избира в какъв цвят да украси живота си. Някой обича – слънчево жълто, друг предпочита- облачно сиво, а трети – потискащо черно. Всеки от нас е отговорен за своя избор, и всеки живее в неговия цвят – свят…но вие изберете цветната дъга ..дори това да ви носи понякога беда!

Късметче за вашата зодия Везни

Везни 23 септем. – 23 октом.

Отличник си днес да знаеш…ще трябва за миг да спреш… и да помечтаеш! За да се чувстваш добре не е важно колко са хората около теб, а кои са. Не е важно мястото, а атмосферата, която създава!

Късметче за вашата зодия Скорпион

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Щастие ще блести през твоите очи!Това, което блести най-силно, винаги е вътре в нас… в мечтите ни, които никога не трябва да избледняват.Чудесата наистина съществуват.На всеки ден трябва да се гледа като на един малък цветен живот.

Късметче за вашата зодия Стрелец

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Късметчето дава се на вас в този час! Днес изпийте до дъно всяка емоция, която този чуден ден ви предлага, опитайте се да откривате щастието дори и в най-малките нещица,… Животът е наистина щастлив, когато към него добавяме красиви малки мигове, а не години…

Късметче за вашата зодия Козирог

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Днес награда ти се пада – да се наслаждаваш на неща…предизвикани с любовта! На този свят не му трябват деца със сърца на възрастни – трябват му повече възрастни с детски сърца..и помни – хубавите неща не обичат да бъдат планирани. Те винаги държат да ни изненадат…

Късметче за вашата зодия Водолей

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Здравето ти е отлично ще се радваш ти безгрижно!Един мъдрец е казал: – Най – добрите лекарства са любовта и грижата! А ако не помогнат…Увеличете двойно дозата! Животът е като цветна градина. Каквото посеете, това и ще жънете…

Късметче за вашата зодия Риби

Риби 19 февр. – 20 март

Щастието е тук и сега..намира се във всекидневните малки ежедневни неща…,трябва само да се потопиш в мига… и да го почувстваш с цялата си душа…Щастието не е конкретна дестинация, а посока. Да си щастлив, означава да си в тази посока, която те кара да бъдеш щастлив…

Последни новини
Астрология

Вашето КЪСМЕТЧЕ за 15.11.2023 според зодията

на горе