тайни които ще подлудят мъжа
Любов и партньорство

Крачка към щастието: 3 тайни, които ще подлудят мъжа

Всеки ден самотни мъже и жени се разминават един друг по улиците, в магазините, в градския транспорт, по коридорите в офисите.

Понякога между тях могат да прехвърчат искри, но никой не прави първата крачка.

Вкъщи всеки от тях чете статии за психологията на отношенията, но по някаква причина теоретичните съвети не дават резултат.

Затова решихме днес да ви запознаем с три прости стратегии, които ще ви позволят да флиртувате с мъжете така, че ефектът да е забележителен. Можете да ги приложите още днес, просто като флиртувате с непознат на улицата, за да ги изпробвате.

Мнозина се страхуват от случайни познанства, тогава как да направим първата крачка към щастието?

Психолозите съветват да подлудите мъжа, който ви харесва, с тези техники.

Просто се научете се да флиртувате и животът ви вече няма да бъде същият.

Погледът е най-голямата ви сила

Ако сте откъснали поглед от телефона само за няколко секунди, погледнали сте човека и след това сте се върнали обратно към заниманието си, нямате шанс.

Мъжете не обръщат внимание на толкова кратки погледи, тълкуват ги като случайност или смятат, че това не е интерес, а подигравка.

За да го насърчите да влезе в контакт, то погледът  ви трябва да е четири пъти по-дълъг от това, което смятате за приемливо. Само тогава обектът на обожанието ви ще ви забележи и ще започне да предприема активни действия.

Всичко гениално е просто

Където и да се намирате и каквото и да правите, видите ли хубав мъж, не се колебайте да кажете „Здравейте!“.

Особено, ако сте забелязали интерес от негова страна. Не е нужно да го казвате с вял глас или да хапете устни – флиртът ви не бива да е претенциозен.

Един прост поздрав кара мъжа да разбере, че сте приятелски настроени и готови за диалог.

Бъдете мили

Ако вече сте ходили на първа среща с мъж, кажете му, че се радвате да го видите, приятно ви е да общувате и да прекарвате време заедно. Напишете му преди срещата: „Нямам търпение да се видим!“.

Ако това е втората или третата среща и между вас вече е установена определена връзка, напишете му нещо по-дръзко, например: „Няма да лъжа, вече три дни мечтая за нашата среща!“

Тези послания не са само за флирт, но и важно условие той да ви хареса, защото дружелюбието и топлината, които излъчвате, са по-важни от високите токчета или перфектната фигура. В такъв момент мъжът осъзнава, че излиза на среща със самодостатъчен човек.

Не външен вид, а настроение

По начина, по който жената флиртува с мъж, може да се прецени за нейния характер, скорошни връзки, планове за бъдещето в личния й живот.

Дългата коса, червеното червило и дълбокото деколте няма да ви спасят, ако не се чувствате уверено и съблазнителна.

Концентрирайте се върху това, което харесвате в себе си и умножете тези качества.

Започнете да се усмихвате – на себе си, женски прояви, настроение, чувства.

Не прехвърляйте отговорността върху мъжа

Хареса ли ви той, разменихте ли си номерата? Чакате ли обаждане една седмица? Добре, но защо не направите първата стъпка сами, забравяйки за стереотипите?

Връзките са взаимодействия между двама равнопоставени хора, всеки от които има чувства и желания. Който има повече от тях, прави първата стъпка.

Изводи

Флиртът не е само съблазнителен тоалет или навиване на косата на пръста по еротичен начин. Има други техники:

Зрителен контакт

Погледнете мъжа поне пет пъти, за да сте сигурни, че е разбрал намека.

Поздрав

Поздравете и като направите това, дайте шанс на мъжа да продължи разговора.

Не забравяйте:

Да се стремите не толкова към красив външен вид, а към усещането за увереност, съблазнителност и привлекателност.

Да не прехвърляте отговорността за случващото се върху мъжа. Здравословната връзка, както и флиртът, е искрен израз на чувствата и на двамата.

Tagged , , , , , , , , ,
на горе