Кортни Кардашиян и Травис Баркър и поредната им сватба, този път в Италия

Кортни Кардашиян и Травис Баркър и поредната им сватба, този път в Италия
Лайфстайл

Кортни Кардашиян и Травис Баркър и поредната им сватба, този път в Италия

Двойката сключи брак в Портофино, Италия в неделя. На церемонията присъстваха семейството и най-близките им приятели, пише списание People.

Младоженците се ожениха в L’Olivetta, вила, собственост на Dolce & Gabbana в Портофино, Италия в неделя, заобиколени от най-близките си приятели и семейството.

Малко след като каза „Да“, Кардашиян сподели поредица от снимки от сватбената им церемония, като написа под тях „щастливи до края на живота си“.

43-годишната Кортни носеше поръчкова бяла мини рокля с корсет с дълъг драматичен воал, а 46-годишният Травис облече елегантен черен костюм. И двамата се довериха на Dolce & Gabbana.

Кортни Кардашиян и Травис Баркър и поредната им сватба, този път в Италия

Преди сватбата им в Италия двамата младоженци бяха забелязани на разходка с  лодка, наслаждавайки се на слънцето преди големия и вълнуващ  ден.

Те също така проведоха „луксозна“ вечеря, в която приветстват гостите в Ristorante Puny, където гостите се насладиха на  домашно приготвени тестени изделия, лаврак и други изискани ястия,  сподели източник пред PEOPLE. Съботните празненства включваха посещение на абатството Сан Фрутуозо за специален обяд. Същата вечер гостите се насладиха на вечеря и танци до късно през нощта във Вила Сан Бартоломео, част от комплекса от имоти Dolce & Gabbana.

Кортни Кардашиян и Травис Баркър и поредната им сватба, този път в Италия

Само няколко дни преди да пристигне в Италия, сестрата на Ким се омъжи законно за Баркър в Санта Барбара, Калифорния, като присъстваха няколко близки приятели и членове на семейството, включително бащата на младоженеца, Ранди Баркър, и бабата на булката, Мери Джо „MJ“ Кембъл.

„Те трябваше да се оженят първо законно преди голямата си италианска сватба, която предстоеше скоро“, каза вътрешен източник пред PEOPLE. „Всички подробности около сватбата са готови и цялото семейство, включително всички деца, са много развълнувани.“

Баркър и Кардашиан преди това споделиха няколко снимки от сватбата си в Санта Барбара в Instagram, включително кадър как вървят надолу по стълбите на съдебната палата, държейки ръцете си, докато позират, както и като се целуват, а на заден кадър се вижда кабриолета, пред който позират.

В скорошен епизод на реалити предаването на фамилията „The Kardashians“, Кардашиян и Баркър се насладиха на семейна вечеря с децата си, докато риалити звездата изрази щастието си с тяхното смесено семейство.

Кардашиян има двама синовете Мейсън на 12 и Рейн на 7, както и дъщеря Пенелопе, на 9 години от  бившия си партньор Скот Дисик. Баркър има син Ландън, на 18 години, и дъщеря Алабама, на 16 от бившата съпруга Шана Моуклер. Той също така остава близък с 23-годишната доведена дъщеря Атиана.

„Колкото повече деца, толкова по-весело. Има повече хора за обичане“, каза Кардашиян в изповед. „Аз съм наистина близка с децата на Травис и ги обичам и това е прекрасно нещо“, споделя още тя. „Травис е наистина невероятен баща. Това е една от причините да се влюбя в него. Той е много, много търпелив“, добави тя. „Мисля, че тъй като всички се познаваме, това улеснява обединяването на семействата ни. Това е всичко, което някога съм искала.“

През април двойката имаше „тренировъчна сватба“, на която присъства  имитаторът на Елвис Пресли, който ръководеше церемонията в Лас Вегас след церемонията „Грами“ тази година г.

Кардашиян и Баркър се сгодиха през октомври 2021 г. на плажа в Монтесито, Калифорния.

Tagged , , , , , ,
на горе