Четири начина за по-добра комуникация с жена
Любов и партньорство

Четири начина за по-добра комуникация с жена

Всяка една комуникация с жена може да се окаже предизвикателство, ако не всеки има тази дарба. Да знаеш как да подходиш към жената и да я ангажираш в стимулиращ разговор, изисква практика. Добрите умения за разговор демонстрират социално доверие. Това означава, че мъжът трябва да покаже, че се интересува от нея, вместо да впечатлявате всяка друга жена, която среща. Много хора обаче имат проблеми с измислянето на неща, които да кажат или се притесняват, че това, което казвате, е скучно. Ако е така, вие сте попаднали на правилното място.

Ето четири основни неща за това как да развиете по-добра комуникация с жена.

Търпението е ключово.

Ако мъж започне комуникация с жена и очаква тя да говори непрекъснато, това няма да се случи. Много малко хора се чувстват комфортно да чатят с непознати. Преди тя да се разкрие, трябва да знае някои ключови подробности за човека отсреща. Това означава, че когато двамата започнат разговор, ще трябва време, докато тя се отпусне.

Поп културата може да бъде призована на помощ.

Ако мъж как да започнете разговор с жена, извеждането на актуалната поп култура е добро място за начало. Той може да направи коментар или да се пошегува за нещо, с което вероятно тя е запозната. Последните филми в кината, актуалната музика и риалити телевизиите са подходящи варианти. Много е важно обаче тонът на разговора да остане позитивен. В стремежа си да се покажат колко разбират, някои мъже започват разговори за политика. А повярвайте, това определено не е подходяща тема за някого, с когото тепърва се запознавате. Макар максимата, че жените не разбират от спорт, да има своите аргументи, това невинаги е така. Има дами, които наистина се интересуват от футбол, баскетбол, тенис или друг спорт. Ако мъжът знае, че тя е от тях, може да повдигне темата, но отново, без да се стига до спорове. Ако пък не – така жената може само да се отегчи и разговорът да не потръгне.

Мъжът не трябва винаги да се съгласява.

Тук ви изненадахме малко, признайте. Като начало обаче двама души не могат да мислят по един и същи начин за всичко. Ако го правят пък, няма ли да е досадно? Много мъже обаче прибягват до тази грешка в своята комуникация с жена. Те се съгласяват с нея с надеждата, че тя няма да ги „отхвърли“. Затова се опитват да й угодят на за всичко. Жените обаче (както и мъжете) отдават висока стойност на хората, които имат силно чувство за себе си. Не го губете.

Никой не знае всичко, приемете го.

Прекалено осведоменото поведение може да бъде отблъскващо за жените. Има ситуации, в които обаче мъжът грубо подценява интелигентността на жената. Той обяснява неща, които тя очевидно вече разбира. По този начин той иска да й покаже знанията си, но всъщност предизвиква обратен ефект с действията си. Никой не обича всезнайковците.

Разбираме, че за мъжете понякога е трудно да разберат как да водят добра комуникация с жена. Те може да се страхуват от отхвърляне или да не тръгнат по грешен път. Говоренето с жени обаче не е ракетна наука. Всичко се свежда до самоувереност и практика. Най-лошото, което тя може да каже, е не. Но ако не рискувате, няма как да разберете какво е можело да се случи.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе