Кои цветове ви носят късмет и кои не спрямо датата ви на раждане (втора част)

Кои цветове ви носят късмет и кои не спрямо датата ви на раждане (втора част)
Интересно

Кои цветове ви носят късмет и кои не спрямо датата ви на раждане (втора част)

Цветовете имат голяма роля в нашия живот, макар понякога да подценяваме влиянието им. Забелязали ли сте как през лятото обикновено се обличате с пъстри дрехи, докато през зимата залагате на по-тъмни и не толкова ярки нюанси? Всичко това подсъзнателно зависи от вътрешната ни нагласа, тъй като обикновено през лятото сме настроени позитивно и се наслаждаваме на топлото време, като искаме да го покажем и на околните. От друга страна мрачните и студени дни през зимата също влияят и на настроението ни, като това се отразява и в стила ни на обличане.

Ето и друг пример – разгледайте стаята си. Кои цветове преобладават – ярките или по-бледите? В стремежа си да си създадем по-голям комфорт, обикновено се обграждаме с неща, които визуално ни допадат. Това зависи от индивидуалните предпочитания на всеки, но е хубаво да познаваме и какво казва нумерологията.

В зависимост от датата ни на раждане всеки има свое базисно число, на което съответстват определени цветове. То се образува при постоянния сбор от цифрите в рождената дата, така че да се получи едноцифрено число. Вече ви представихме кои са най-късметлийските цветове за номерата от 1 до 5 в първата част на темата ТУК, като сега ви разкриваме и за останалите – от 6 до 9.

Номер 6: Родените на 6, 15 и 24 на всеки месец са базов номер 6. Тези хора са под влиянието на планетата на любовта Венера. Като идеални цветове за тях са смятани тъмнозеленият и тъмносиният – точната противоположност на тези с базов номер 3. Различните нюанси на тези цветове също са късметлийски за родените с номер 6. Те  обаче трябва стриктно да се въздържат да носят дрехи в бял, жълт и розов цвят, както и да ги избягват в ежедневието си, защото не им носят късмет.

Номер 7: Хората, родени на 7, 16 и 25 на всеки месец, попадат под базов номер 7. За тях светлозеленото, светложълтото и светлосиньото носят голям късмет, успех в личен и професионален план, както и много просперитет във всеки аспект от живота. Препоръчително е обаче хората с номер 7 да избягват около себе си тъмните цветове, като това в най-голяма степен важи за черното и червено.

Номер 8: Хората, родени на 8, 17 и 26 от всеки месец, са с базов номер 8. Те се управляват от планетата Сатурн и се нуждаят увереност, за да постигнат успех във всички фази от живота. За това най-добре може да спомогне жълтият цвят. Добри резултати може да се очакват също с тъмнозелено и тъмносиньо. Интересното е, че тези хора се привличат от черния цвят, но трябва да се въздържат от използването му. Същото важи и за червеното, тъй като то може да им донесе провал и проблеми в живота.

Номер 9: Хората, родени на 9, 18 и 27 от всеки месец, са под базов номер 9. Тук главна роля има планетата Марс. Червеният цвят е щастлив за тези хора и те трябва да се стремят да го използват, когато и където е възможно, без да прекаляват, разбира се. Червена блуза или рокля би била свършила страхотна работа, а в дома си те могат да се снабдят с червена чаша, килим или перде за спалнята например. Хората с номер 9 обаче трябва да избягват светлите цветове, като тук се включва и белият.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе