Кои знаци са най-склонни да изневерят и още любопитни факти за зодиите

Кои знаци са най-склонни да изневерят и още любопитни факти за зодиите
Астрология

Кои знаци са най-склонни да изневерят и още любопитни факти за зодиите

В човешката природа е да искаме да знаем повече за себе си и за заобикалящия ни свят. И за много хора астрологията,изучаваща как небесните тела се подреждат и как това може да повлияе на живота ни, представлява златна възможност. Макар и да не са малко тези, които я отричат, има някои тенденции, които се базират именно на нея.

 

Събрахме някои любопитни факти за зодиакалните знаци, които със сигурност ще са новина за вас – независимо дали сте сертифициран експерт или обикновен читател.

Два знака произведоха най-много президенти в САЩ.

В разбивката на всички президенти на САЩ в историята зодиите Скорпион и Водолей се появяват по-често от всички други знаци. Петима президенти, включително и настоящия Джо Байдън, са Скорпиони, а четирима са родени под знака на Водолей. В историята е имало само двама Овен и двама Дева, което ги прави двата най-рядко срещаните знака в Белия дом.

Най-старият хороскоп, за който знаем, е от 410 г. пр. Н.е.

Хората се опитват да получат представа за живота си въз основа на звездите от хиляди години.

Според статия за вавилонските хороскопи,  най-старият открит хороскоп е за 29 април 410 г. пр.Н.е. и е написана с клинопис.

Жените от зодия Лъв са най-склонни да посещават фитнес залите.

Проучване от 2013 г. сред 10 000 жени в Обединеното кралство, установява, че Лъвовете са два пъти по-склонни да ходят на фитнес в сравнение с всеки друг знак.

Работодател е подложен на критика за отказ да наеме определени знаци.

През 2011 г. мениджър по наемане на работа за компания за обучение на китайски език е включил в изискванията за длъжността, че не е необходимо да кандидатстват кандидати, които са Деви или Скорпиони.

Последва незабавна обратна реакция към дискриминационната политика, но мениджърът е оправдал решението си с мотива, че тези знаци имат тенденция да бъдат прекалено критични.

Стрелците е по-вероятно да станат деца-звезди.

В проучване, проведено през 2009 г., са прегледани зодиите на 100 знаменитости, които станаха известни, когато бяха деца.

Оказало се е, че една от пет известни личности в тази категория е зодия Стрелец. Такива са например Бритни Спиърс и Скарлет Йохансон.

Лъвовете са най-лошите шофьори.

Австралийската автомобилна компания прави проучване сред 100 000 от нейните потребители през 2017 г., за да разбере кои са най-добрите и най-лошите шофьори. Оказва се, че най-вероятните, които биха нарушили правилата на пътя, са Лъвовете. В другата крайност са Овните, които са най-внимателните шофьори, с най-малко нарушения в анкетата.

Козирозите може да са склонни към изневяра.

От всички знаци в зодиака, Козирозите имат най-много акаунти в уебсайтове за запознанства, сочи друго проучване, според което и те са най-склонни към изневяра Водолеите са на второ място в тази класация.

По-голямата част от милиардерите са Везни.

На база на традиционната класация за най-богатите хора на списание „Forbes“ е направено и проучване от кои зодии са тези хора. Оказало се е, че най-много милиардери има от зодия Везени, което не е изненадващо предвид склонността на представителите на този знак да бъдат перфекционисти във всичко, което правят.

Световните лидери често са Скорпиони.

Установено е, че сред световните лидери, най-много са тези от зодия Скорпион, Тези знаци са известни със своята независимост и амбиция, което може да им помогне да се изкачат по стълбата към успеха.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе