ЗОДИЯ КОЗИРОГ – ХОРОСКОП за м. МАРТ, 2022

хороскоп за октомври 2022 козирог
Астрология

ЗОДИЯ КОЗИРОГ – ХОРОСКОП за м. МАРТ, 2022

Хороскоп за месец март, 2022 – зодия Козирог: Според астролозите Козирозите преминават през интересен период, който ще бъде придружен от повишени нива на вибрациите.

ЗОДИЯ КОЗИРОГ - ХОРОСКОП за м. МАРТ, 2022Понякога на представителите на знака ще им се струва, че всички около тях се опитват да ги вбесят. В тази ситуация си струва да помислите за поведението си – а позволявали ли сте си твърде много преди? Напълно възможно е близки хора и колеги да се опитват да ви се отплатят с една и съща монета.

Месецът ще бъде благоприятен за Козирозите, чиято професионална дейност е свързана с обществена служба. Според астролозите, през март има много голяма вероятност някои представители на знака да открият свой мощен покровител.

Ще настъпи период на стабилност във финансовия сектор.

С настъпването на пролетта Козирозите ще почувстват безпрецедентен прилив на емоции и чувства. Свободните представители на знака ще тръгнат да търсят сродна душа – напълно възможно е опитът да бъде успешен.

Що се отнася до здравето, астролозите предупреждават Козирозите, че пролетната умора крие носи някои не особено приятни усещания. Вземайте повече витамини, ако е необходимо.

Вижте и за останалите знаци от зодиака:

ЗОДИЯ ОВЕН – ХОРОСКОП за м. МАРТ, 2022 

ЗОДИЯ ТЕЛЕЦ – ХОРОСКОП за м. МАРТ, 2022 

ЗОДИЯ БЛИЗНАЦИ – ХОРОСКОП за м. МАРТ, 2022 

ЗОДИЯ РАК – ХОРОСКОП за м. МАРТ, 2022 

ЗОДИЯ ЛЪВ – ХОРОСКОП за м. МАРТ, 2022 

ЗОДИЯ ДЕВА – ХОРОСКОП за м. МАРТ, 2022 

ЗОДИЯ ВЕЗНИ – ХОРОСКОП за м. МАРТ, 2022 

ЗОДИЯ СКОРПИОН – ХОРОСКОП за м. МАРТ, 2022 

ЗОДИЯ СТРЕЛЕЦ – ХОРОСКОП за м. МАРТ, 2022 

ЗОДИЯ ВОДОЛЕЙ – ХОРОСКОП за м. МАРТ, 2022 

ЗОДИЯ РИБИ – ХОРОСКОП за м. МАРТ, 2022 

Tagged , , , , ,
на горе