хороскоп за октомври 2022 дева
Астрология

ЗОДИЯ ДЕВА – ХОРОСКОП за м. МАРТ, 2022

Хороскоп за месец март, 2022 – зодия Дева: Хороскопът за месец март, 2022 г. предсказва балансиран период за Девата, въпреки че почти всички ситуации ще са свързани, по един или друг начин, с финансите. Това не е типично за текущият месец, повечето ситуации ще бъдат напълно различни.

ЗОДИЯ ДЕВА - ХОРОСКОП за м. МАРТ, 2022Меркурий, управителят и активатор на Девата, ще укрепи позицията си поради енергията на Юпитер, която обикновено е отговорна за ограничаването на възможностите на вашия знак, но сега ще промени модалността си на влияние. Това ще накара емоциите да отстъпят място на рационалния подход, дори и в най-чувствените моменти.

Това е предимство, защото в името на стабилността и постигането на глобални цели е напълно възможно леко да пренебрегнете романтиката. Ето защо, разглеждайте това състояние на нещата като уникална възможност. Но внимавайте с разходите си. Сега е важно правилно да се подредят, не само приоритетите, но и потенциалите.

В сферата на личните отношения не предприемайте прибързани стъпки, не рискувайте дори в малките неща. Но не бъдете подозрителни към всеки, когото срещнете, някои познанства могат да бъдат интересни.

Вижте и за останалите знаци от зодиака:

ЗОДИЯ ОВЕН – ХОРОСКОП за м. МАРТ, 2022 

ЗОДИЯ ТЕЛЕЦ – ХОРОСКОП за м. МАРТ, 2022 

ЗОДИЯ БЛИЗНАЦИ – ХОРОСКОП за м. МАРТ, 2022 

ЗОДИЯ РАК – ХОРОСКОП за м. МАРТ, 2022 

ЗОДИЯ ЛЪВ – ХОРОСКОП за м. МАРТ, 2022 

ЗОДИЯ ВЕЗНИ – ХОРОСКОП за м. МАРТ, 2022 

ЗОДИЯ СКОРПИОН – ХОРОСКОП за м. МАРТ, 2022 

ЗОДИЯ СТРЕЛЕЦ – ХОРОСКОП за м. МАРТ, 2022 

ЗОДИЯ КОЗИРОГ – ХОРОСКОП за м. МАРТ, 2022 

ЗОДИЯ ВОДОЛЕЙ – ХОРОСКОП за м. МАРТ, 2022 

ЗОДИЯ РИБИ – ХОРОСКОП за м. МАРТ, 2022

Tagged , , , , ,
на горе