Когато мъжът разбере, че не можете да живеете без него, той променя отношението си към вас

Когато мъжът разбере, че не можете да живеете без него, той променя отношението си към вас
Любов и партньорство

Когато мъжът разбере, че не можете да живеете без него, той променя отношението си към вас

Да накараш мъжът да усети липсата ти всъщност е лесно… това е, ако знаеш какво правиш. Всъщност всичко е игра и трябва да използвате различни техники, за да излезете победител.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Как да накараш мъжът да усети липсата ти

Играйте „трудна за получаване“

Нека си признаем: този човек може да ви върне обратно в живота си с един поглед. Би било достатъчно той да ви намигне или да поддържа дълбок зрителен контакт, за да изтичате обратно в ръцете му.

Това осъзнаване обаче няма да ви направи привлекателни. Той не трябва да знае това. Вместо това той трябва да мисли, че се налага да се бори за вас. Ето защо ще играете ролята на „трудна за получаване“. Дори да дойде при вас и да ви каже колко много му липсвате, не се дръжте така, сякаш това сте чакали през цялото време.

Напротив, дръжте се така, сякаш се замисляте. Той трябва да спечели вашата любов, уважение и внимание. В крайна сметка повечето мъже са просто големи деца. Те искат това, което не могат да имат, и това всъщност е единствената причина зад този психологически трик.

Задействайте инстинкта му на герой

Вторият от тези трикове, които ще го накарат да му липсвате, също е игра, която можете да играете с половинката си. Ето някои важни съвети за връзката: всички мъже обичат да бъдат герои. Виждате го в приказките и романтичните комедии с причина. Ваша работа е да го осъществите.

Не се притеснявайте, никой не ви мисли за неспособна да живеете живота си без мъж до себе си. Но това, че си независима и самодостатъчна, не те доведе никъде, нали?

Покажете му, че нямате нужда от него

Има огромна разлика между това да искаш някого и да се нуждаеш от него. Когато се чудите как да накарате някого да ви липсва, трябва да му покажете, че нямате нужда от него – искате той да бъде част от живота ви.

Знам, че мислите, че това е невярно. Влюбена си в този човек от първата си среща и чувстваш, че имаш нужда от него, както се нуждаеш от въздуха, който дишаш. Той обаче не трябва да знае това. Всеки експерт по връзките ще ви каже едно и също нещо: моментът, в който един мъж разбере, че не можете да живеете без него, е моментът, в който той променя начина си на поведение.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Ще се върне ли при теб отново? Нима това е краят на двама души, които се обичаха?

Мъжът е секси, когато мирише на мъж. На Сигурност. Увереност. Любов.

Истински проблем е, когато мъжът не докосва жената до себе си – интимността е важна

 

Tagged , , , , , , , ,
на горе