втора среща; за среща
Любов и партньорство

6 начина да избягате от класическата идея за среща

Имате приятел, всичко върви чудесно, но сякаш вече ви омръзва от класическите места за среща като кафенетата. Ако искате нещо различно, но без много усилия, тук сте на правилното място.

HappyWoman_Astrology_1200x300

infomax-logo-50-15-HW Българските алевити-потомци на скалната цивилизация на траките, Ататюрк вероятно е от тях

infomax-logo-50-15-HW Ето новата веганска диета, която укрепва сърцето само за 8 седмици

Ето и някои прости, но по-нестандартни идеи за среща, които може да пробвате с половинката:

Настолни игри

Това е един от най-забавните начини да прекарвате време с вашия любим. И двамата можете да изберете игра заедно, като по този начин отприщите приятелско съревнование, което може да породи часове смях. Изготвяте стратегии, решавате проблеми и се опитвате да победите другия в играта, което дава възможност за естествен разговор.

За по-притеснителните хора това премахва продължителните и непрекъснати разговори – нещо, което те може би искат да избегнат. Освен това, като се съсредоточат върху играта, те ще имат време да се презаредят и да се включват както в случайни, така и в смислени дискусии от време на време, с напредването на играта. А това няма как да се осъществи на класическите места за среща.

Посетете музей на изкуствата

За творците по душа няма нищо по-хубаво от среща в музей на изкуствата – там е тихо и спокойно, а вие ще останете възхитени, гледайки изложените шедьоври. Можете да споделите мислите и гледните си точки с партньора си или да изберете да разгледате внимателно детайлите пред вас.

Освен това, ако ви се струва, че нямате много за говорене или не знаете откъде да започнете, изкуството може да подейства като интересно начало на разговор, който по-късно да доведе до вашите възгледи и предпочитания. Освен това все още можете да сте сред хора, без да е необходимо каквото и да било социално взаимодействие. Така че, ако се опитвате да се чувствате комфортно да излизате повече, това е чудесно начало. Ако пък не си падате по изкуствата, посетете подобно място за среща, което допада и на двамата.

Разходка в парка

Представете си следното: разхождате се ръка за ръка с партньора си с лежерно темпо и спирате, за да се полюбувате на цветята, на някоя пеперуда, а може би дори на няколко играещи деца. Спирате до една пейка и решавате да седнете, като се вглеждате във всичко, което е около вас. Звучи толкова релаксиращо, нали? Случката в парка е идеалният баланс между социална и интимна идея за среща – можете да бъдете сред хора, но и насаме със себе си.

Можете да водите истински разговори, да се отваряте със собствено темпо и дори да правите почивки, за да наблюдавате заобикалящата ви среда. И най-хубавото – винаги има парк, който е наблизо, не е нужно да се притеснявате, че ще пътувате далеч, а може би дори ще можете да стигнете пеша до там.

втора среща, е успешна; за среща
6 начина да избягате от класическата идея за среща

Къмпинг

Срещата на къмпинг е съчетания от толкова много страхотни неща едновременно! От уютното настаняване в палатката до слушането на звуците на природата и наблюдаването на прекрасното небе в цялата му прелест – тя ви свързва обратно с природата по един толкова дълбок начин. Участието в тази дейност с партньора ви може да създаде спомени, които ще пазите цял живот, което я прави вариант за среща, който не бива да пропускате.

За интровертите тя създава предпоставки за дълбоки разговори за живота, без прекалената стимулация на претъпканите и шумни места. И двамата партньори също ще бъдат спокойни – няма социални очаквания или обществени стандарти, в които трябва да се впишете, а само вие и величествената природа.

Пикник

Има ли нещо по-възхитително от класическа и очарователна идея за среща на пикник? Вероятно не. Има причина тя да е била ценена през годините. Натоварена кошница, пълна с вкусни лакомства, уютно одеяло, на което да седнете, и природа като гледка – всяка част от това звучи просто перфектно! Можете да се наслаждавате на компанията си, докато свежият въздух и бризът ви заобикалят.

Невероятният фон, изпълнен с природа, ще ви остави елементи, на които можете да се любувате заедно, споделяйки своите възгледи и мисли, и водейки естествен разговор.

на среща; за среща
6 начина да избягате от класическата идея за среща

Играйте видеоигри

Някои хора жадуват за приключения, обаче не обичат да излизат от къщи и това прави трудно осъществяването на идеята за среща. Точно тук се намесват видеоигрите! Заедно те могат да прекарат време в най-невероятните и въображаеми виртуални светове, докато се разхлаждат на един и същи диван. Видеоигрите предизвикват смях, разработване на стратегии и органични разговори, като обогатяват връзката ви по един безпроблемен начин. Освен това ви помагат да се научите да работите заедно и да преодолявате предизвикателствата по кооперативен начин.

За интровертите това е още по-подходящо – двамата можете да бъдете в личното си пространство и да се свържете онлайн за виртуална среща за игри. Това е още един чудесен начин да се опознаете, преди да помислите към друг план за среща. Освен това, тъй като ще сте съсредоточени върху играта и нейните цели, няма да изпитвате нужда постоянно да водите светски разговори.

Всички нестандартни идеи за среща, които споменахме по-горе, ще ви помогнат да заздравите връзката си по специален начин, като ви помогнат да създадете спомени въпреки предпочитанията ви за по-малко социални контакти. Опитайте всички тях, ако имате възможност, и наблюдавайте как връзката ви се издига на нови висоти.

Вижте още:

Зодиите, които обичат да обзавеждат дома си и дават пари за скъпи предмети

Какви тренировки да правите в зависимост от зодиакалния ви знак 

Четири признака, че мъж от зодия Рак е влюбен във Вас

Зодиите, които си падат само по смислените връзки и не биха били с някого за една нощ

Зодиите, които не могат да преодолеят старата си връзка

Четирите зодии, които обичат да водят останалите

Четири неща, които трябва да знаете, преди да си паднете по Дева

Зодиите, които се влюбват в тялото вместо в душата

Три съвета как да спрете да губите себе си във връзката

Какви плодове пасват най-добре на зодията ви

Tagged ,
на горе