Киану Рийвс най-накрая предложи брак на любимата си

Киану Рийвс най-накрая предложи брак на любимата си
Интересно

Киану Рийвс най-накрая предложи брак на любимата си

Холивудският актьор Киану Рийвс ще се жени за първи път. На 58-годишна възраст звездата от „Матрицата“ и „Джон Уик“ реши най-накрая да узакони връзката си с любимата си, американската художничка Александра Грант.

Киану Рийвс най-накрая предложи брак на любимата си

21 цитата на Киану Рийвс: Едно нещо, което хората не знаят за мен е, че имах депресия. Човекът, който не ми позволи да бъда щастлив, бях АЗ

Всичко ще бъде успешно: 3 зодии скоро ще претърпят МОЩНИ ПРОМЕНИ

Киану Рийвс най-накрая предложи брак на любимата си

Миналия месец Киану Рийвс изненада всички на килима на Музея за модерно изкуство, когато за първи път целуна избраницата си пред публика . Сега, както съобщава RadarOnline , актьорът е решил да промени статута си на ерген и да се ожени за Александра Грант. Двойката планира да направи малка церемония в тесен кръг  само най-близките хора, така че не искат да си правят реклама.

Те искат да запазят всичко в тайна, с изключение на членовете на семейството и няколко близки приятели,– цитира пред изданието информатор.

Трябва да се отбележи, че любовната връзката между Киану Рийвс и Александра стана известна през 2019 г.. Тогава се разкри, че двойката отдавна е променила връзката си от приятелство към любовна връзка. Актьорът и художничката се познават от над 20 години – за първи път се срещат през 2001 г., когато актьорът подготвя за издаване първата си стихосбирка. Александра Грант му помага с премиерата. Тогава те много се сближават и стават приятели.

Вижте още интересни теми:

infomax-logo-50-15-HW Кошмар! Изкуственият интелект вече може да чете мислите на човека

На крилете на любовта: Джия откри своя ерген след „Ергенът“

Вълнуващи събития и сърцераздирателни церемонии в Ергенът – финала е все по близо

Като по филмите: Победителката в Ергенът е една, но Евгени вдига сватба с друга

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе