Лунен календар на красотата за февруари 2022 г. – втора част

Лунен календар на красотата за февруари 2022 г. – втора част
Астрология

Лунен календар на красотата за февруари 2022 г. – втора част

 

 

Преди да отидете в салона за красота или да направите каквито и да било козметична манипулация у дома, не забравяйте да погледнете нашия лунен календар на красотата за февруари 2022 г.

 

Лунен календар на красотата за февруари 2022 г. – първа част

 

Второ десетдневие на февруари

 

11 февруари, петък, 11-ти лунен ден (до 11:45, по-късно се фокусира върху 12-ия лунен ден), Луна в Близнаци.

 

Страхотен ден за подстригване и боядисване, можете радикално да промените имиджа си, да направите нещо ярко, креативно на главата си, да удължите косата си, допълвайки къдриците си, например, с многоцветни кичури. Между другото, днес дори простото подрязване на краищата ще ви отърве от натрупаната отрицателна енергия, ще даде невероятно усещане за лекота и вътрешна свобода. От домашните процедури се препоръчва само дълъг сеанс на разресване.

 

12 февруари, събота, 12-ти лунен ден (до 12:25, по-късно се фокусира върху 13-ия лунен ден), Луна в Рак.

 

На 12-ия лунен ден можете да направите креативна прическа, фантастично боядисване, домашна или салонна йонизация. От домашни процедури се препоръчват маски: подхранващи на базата на водорасли, укрепващи със синя глина, възстановяващи с морски дарове.

 

13 февруари, неделя, 13-ти лунен ден (до 13:19, по-късно се фокусира върху 14-ия лунен ден), Луна в Рак.

 

Струва си да се подстрижете само при условие, че смените дългата си коса с прическа „таралеж“ и, между другото, това ще ви помогне да излезете от някакъв порочен кръг, да се освободите от нещо, от което вече сте доста уморени. Можте радикално да промените цвета, ако, разбира се, сте психологически готови за това. Ден за почистване на лицето.

 

14 февруари, понеделник, 14-ти лунен ден (до 14:27, по-късно се фокусира върху 15-ия лунен ден), Луна в Лъв.

 

И отново, денят не е подходящ за всички видове прически, а само за радикална промяна в дължината на косата – това ще ви помогне да се отървете от някаква психологическа зависимост и да започнете нещо от нулата. Можете също да промените цвета, но в същото време трябва да се въздържате от оцветяване в мрачни нюанси – ефектът им върху настроението ви ще бъде преувеличен. У дома стягащата маска за лицето ще даде отличен резултат.

 

15 февруари, вторник, 15-ти лунен ден (до 15:43, по-късно се фокусира върху 16-ия лунен ден), Луна в Лъв.

 

Изключително неблагоприятен ден за подстригване – ще се отрази много негативно на самочувствието ви, ще спрете да се харесвате за дълго време, възможна е и творческа криза и може да има проблеми с финансите. Също така силно се препоръчва да се въздържате от боядисване, салонни и домашни процедури.

 

16 февруари, сряда, 16-ти лунен ден (до 17:04, по-късно се фокусира върху 17-ия лунен ден), Пълнолуние, Луна в Дева.

 

На 16-ия лунен ден прическата не само ще се получи добре, но и значително ще подобри вашата привлекателност, ще даде вдъхновение, ще привлече положителното внимание на другите към вас, ще ви зареди със страхотно настроение и самочувствие за дълго време; струва си при боядисване да се даде предпочитание на златисти, пшенични, медени и червеникави тонове или тяхната хармонична комбинация. Витаминна маска се препоръчва у дома.

 

17 февруари, четвъртък, 17-ти лунен ден (до 18:26, по-късно се фокусира върху 18-ия лунен ден), Луна в Дева.

 

На 17-ия лунен ден можете да направите елегантна класическа прическа (тя ще привлече допълнителни материални ползи за вас), боядисване в естествени тонове, извършване на всякакви домашни процедури – те ще дадат отлични резултати.

 

18 февруари, петък, 18-ти лунен ден (до 19:48, по-късно се фокусира върху 19-ти лунен ден), Луна в Дева.

 

Страхотен ден за подстригване – ще се получи перфектно, ще ви разкраси много и на метафизично ниво ще ви помогне да коригирате някои грешки, направени по-рано, да коригирате това, което не ви подхожда сега, да придобиете знанията, от които се нуждаете. Боядисването също ще бъде много успешно, но е по-добре да се въздържате от използване на неестествени нюанси – реакцията, както вашата, така и тези около вас, към яркостта и цветът ще бъде изключително двусмислена. Всяка домашна процедура – маска на косата, на лицето, епилация, ще бъде много ефективна.

 

19 февруари, събота, 19-ти лунен ден (до 21:11, по-късно се фокусира върху 20-ия лунен ден), Луна във Везни.

 

Категорично неблагоприятен ден за подстригване – изпълнен е със загуби и кавги, влошаване на физическото и психологическото състояние, разсъждения, съмнения, загуба на вътрешна хармония и самочувствие. Също така силно се препоръчва да се въздържате от боядисване, салонни и домашни процедури.

 

20 февруари, неделя, 20-ти лунен ден (до 22:36, по-късно се фокусира върху 21-ви лунен ден), Луна във Везни.

 

Страхотен ден за симетрична прическа – ще ви даде спокойствие, ще привлече нещо много красиво в живота ви и ще получите положително внимание от онези хора, които са важни за вас по някакъв начин. При боядисване трябва да се избягват резки контрасти. По-добре не правете домашни процедури.

 

 

 

Трето десетдневие на февруари

 

21 февруари, понеделник, 21-ви лунен ден , Луна в Скорпион.

 

На 21-ви лунен ден можете да направите симетрична прическа, оцветяване с нисък контраст и йонизация.

 

22 февруари, вторник, 21-вият лунен ден продължава (до 0:03, по-късно се фокусира върху 22-ия лунен ден), Луната е в Скорпион.

 

Неподходящ ден за подстригване и боядисване, но се погрижете за кожата на лицето и тялото.

 

23 февруари, сряда, 22-ри лунен ден (до 1:35, по-късно се фокусира върху 23-ия лунен ден), Луна в Стрелец.

 

 

 

Днес си струва да се подстрижете – ще ви помогне да вземете решение за нещо, за което сте мислили от дълго време, но досега сте отлагали, тъй като това действие изобщо не е във вашия характер. Боядисването не е забранено, но се препоръчва да се избягва черното и други мрачни нюанси – те ще имат лош ефект върху психологическото състояние и настроението. Домашното лечение няма да донесе ползи.

 

24 февруари, четвъртък, 23-ти лунен ден (до 3:08, по-късно се фокусира върху 24-ия лунен ден), 4-та четвърт, Луна в Стрелец.

 

Изключително неблагоприятен ден за подстригване – изпълнен е със здравословни проблеми, дългосрочна зависимост от хора и обстоятелства. Също така силно се препоръчва да се въздържате от боядисване, домашни и салонни процедури.

 

25 февруари, петък, 24-ти лунен ден (до 4:38, по-късно се фокусира върху 25-ия лунен ден), Луна в Козирог.

 

На 24-ия лунен ден не си струва да се подстригвате, боядисвате и да правите допълнителни фризьорски процедури.

 

26 февруари, събота, 25-ти лунен ден (до 5:54, по-късно се фокусира върху 26-ия лунен ден), Луна в Козирог.

 

Можете да направите смела оригинална прическа (макар и само ако сте психически готови за това), фантастично оцветяване, нанесете подхранваща маска на базата на млечни продукти.

 

27 февруари, неделя, 26-ти лунен ден (до 6:49, по-късно се фокусира върху 27-ия лунен ден), Луна във Водолей.

 

Лош ден за подстригване. Но боядисването не е забранено, отличен резултат ще даде стягаща маска за лице на базата на бяла глина и изплакване с отвара от планински билки. Струва си да направите акупунктурен масаж на главата и ушите.

 

28 февруари, понеделник, 27-ми лунен ден (до 7:23, по-късно се фокусира върху 28-ия лунен ден), Луна във Водолей.

 

Прическата ще бъде много успешна и дори ще ви помогне да вземете важно решение.

 

 

 

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе