Как се променят зодиакалните знаци, когато придобият власт?  

Как се променят зодиакалните знаци, когато придобият власт?  
Астрология

Как се променят зодиакалните знаци, когато придобият власт?  

 

Овен

Веднага става ясно кой е лидерът и кой трябва да работи! Демокрацията е измислена дума, измислена от онези, които обичат празни приказки и не правят нищо. Огнените представители на този знак са винаги готови за работа, без никакви теории и излишни думи.

 

Овните бързо организират всичко, поставят точните хора на правилните места и са в състояние да контролират всичко наведнъж.

 

Телец

 

Консервативният Телец разбира демокрацията дори по-зле от Овена. На първо място трябва да бъде стабилността и пълният стомах. Трябва да има ясен социален ред, в който всички членове на обществото да живеят по правилата. Така Телецът може да живее стотици години без никакви промени.

 

Близнаци

 

Гъвкавият Близнак винаги е пълен с идеи. И е доста нетърпелив, когато става въпрос за тяхното изпълнение. Тези хора незабавно намират опитни експерти с единомислие, които са в състояние да оценят всички области, които се нуждаят от промяна.

 

Близнаците ценят бързината и оригиналността при решаването на проблеми.

 

Рак

 

Традиции, дом и семейство – някои ценности трябва да бъдат вечни. Трябва да почитаме страната си и границите, които разделят една нация от друга, а също и да помним миналото и това какви сме били. Освен това Раците смятат за необходимо да се грижат за бедните, болните и възрастните хора. Типичните представители на този знак винаги се грижат на първо място за най-слабите и уязвими членове на обществото.

 

Лъв

 

Всеки Лъв знае какво би направил. Лъвовете имат вродена способност да управляват. Те винаги предприемат ясни и конкретни действия. Те винаги успяват да сформират отличен професионален и организиран екип. Лъвовете се противопоставят на всяка тайна – всичко трябва да е видно. И не понасят критики.

 

Родените под този знак може да твърдят, че са за демокрацията, но се държат в същото време като еднолични владетели, чиито решения трябва да бъдат подкрепяни от всички.

 

Дева

 

Работа, работа и още работа. Ако всеки прави това, което му кажете, тогава страната може бързо да се превърне в новата Швейцария. Мъжете Дева трябва да внимават да не се открояват твърде много от тълпата. По правило Девите са участници в създаването на нова система.

 

Везни

 

Важно е всичко да е законно. Истината и справедливостта трябва да управляват света. Законът е един и същ за всички, без изключение. Ще отнеме време, за да се приложи този принцип, но всички представители на Везни се стремят да гарантират, че никой не излиза извън рамките на закона. Несправедливостта и жестокостта трябва да бъдат изкоренени от обществото на първо място.

 

Скорпион

 

Необходима е смяна на целия персонал, наемане на способни хора и реорганизация на цялата система. И ако това не може да стане доброволно, ще трябва да се използва сила. Войни и битки ще се водят, докато има хора на света.

 

За какво развитие на човечеството може да говорим, ако няма войни? Кой ще се съгласи доброволно да се промени? Всичко в този свят непрекъснато се движи и променя. Промяната е единствената константа и ние трябва да я приемем.

 

Стрелец

 

Моралът и етиката са над всичко. Обществото се разпада, така че трябва да се установят нови ценности. Представителите на този знак внимателно подхождат към решаването на всеки проблем. Първо, те се фокусират и изучават проблема, а след това се опитват да предвидят последствията от своите решения.

 

Много е важно да се приемат постоянни закони, които да се спазват от хората и да могат да укрепят позициите на страната на международната арена.

 

Козирог

 

Имало е и по-лоши времена, ще преживеем това. Без значение какво. Типичните представители на този знак знаят, че ако стане трудно, това не е завинаги. Те са наясно със своите силни страни и степента на своята издръжливост, така че не бягат от нищо дори в трудни моменти.

 

Козирогът тактично, бавно, но сигурно ще изгради нов ред, опитвайки се в същото време да запази всичко, което вече съществува.

 

Водолей

 

Братството и равенството се проявяват най-добре в общество, в което всички хора са равни помежду си. Водолеите, като правило, стоят в основата на всички промени. Те са децата на революцията. Те не обичат да бъдат управлявани и са в най-добрия си вид, когато са в опозиция.

 

Водолеите винаги забелязват провалите и грешките на управляващите. Ако властта на страната е в техните ръце, те си създават силна опозиция.

 

Риби

 

От детството си Рибите мечтаят да управляват собствената си империя и всички да ги обичат и ценят. Водени от емоциите си, те приемат всеки, който ги обича.

 

Рибите плуват лесно във всички морета, сръчни са и невъзможни за улов. Те нямат равни в моменти, когато е необходимо да излязат на повърхността и да започнат да управляват нещо. И в смутни времена те лесно заемат ръководни позиции.

 

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе