Как мъжът може да обезкуражи жената да спи с него
Любов и партньорство

Как мъжът може да обезкуражи жената да спи с него

Опитът на мъжете да накарат жена си да спи с тях от чувство за вина е губеща стратегия, категорични са психолозите. Тя няма да почувства приятна близостта за вас и от цялата работа ще излезе само това, че отношенията ви ще се влошат.

Когато единият партньор се опитва да накара другия да направи нещо, което той не иска – най-често чрез оплаквания, заплахи или чувство за вина, резултатът винаги е в ущърб на връзката.

Разбира се, не става от един път. Може би дори първите няколко пъти нищо няма да се случи. Но ако постоянно се опитвате да накарате жената си да спи с вас по този начин, тя в крайна сметка ще го иска все по-малко, а накрая съвсем ще престане.

Какво трябва да направите, ако тя не иска интимност?

Най-малкото не я притискайте, оплаквайте се, заплашвайте или я карайте да се чувства виновна. Попитайте я какво иска и слушайте, наистина слушайте – нейният вербален и невербален отговор.

Обикновено в една връзка за единият партньор са важни предимно отношенията в леглото, а другият партньор е за романтиката. В началото може би дори тези желания да са били смесени, но след това, нещата се стабилизират горе-долу на следното ниво – колкото  по-малко романтика, толкова по-малко интимност. Просто ви трябват и двете, за да се поддържа правилния баланс.

За да получите това, което искате, трябва да спрете да мислите само и единствено за това, което вие искате, и да започнете да мислите какво иска и вашата съпруга.

Спазвайте правилото за това, че трябва да се отнасяте към другите така, както бихте желали да се отнасят те към вас и няма начин да сбъркате.

Ако се нуждаете от повече интимност, дайте повече романтика. И тогава ще получите желаното.

Романтиката започва много преди завършека в спалнята. Покажете на жена си, че тя е най-важната, красива и обичана за вас. Още щом усети това, тя ще реагира точно по начина, който очаквате. Но има едно важно условие и то е, че тя трябва да почувства вашата искреност. Това означава, че не трябва да бъдете романтични само когато се надявате на нещо, а да се стараете да превърнете романтиката в стил на поведение.

Трябва да сте романтични, защото само тогава вашата жена ще се чувства специална и ще иска да спи редовно с вас.

По материали от чуждия печат

Tagged , ,
на горе