Как мъжете най-често ухажват жената, която харесват
Любов и партньорство

Как мъжете най-често ухажват жената, която харесват

Обикновено в обществото е прието, че мъжът трябва да прави първата крачка, когато харесва някоя жена. С времето начините на ухажване са се променили много, а социалните мрежи заеха основна роля дори и в това. Подходът на даден мъж една дама е много определящ към развитието на този романс . Много често от това зависи може ли да се стигне до нещо повече или кавалерът ще получи отказ от дамата, която харесва. Понякога е лесно да разберете кога един мъж се опитва да сваля жена, но в някои случаи задачата не е толкова елементарна. Затова ви предлагаме някои начини за свалки при мъжете, по които можете да разберете, че той има интерес към някоя от представителките на нежния пол.

Той ви пише съобщения ден и нощ. Ако човек не пропуска ден, в който да ви поздрави сутрин, напомняйки ви да се грижите за себе си и да внимавате, когато пътувате или ви изпраща съобщение „лека нощ“, преди да заспи, тогава е нещо, за което да помислите. Защо е толкова внимателен към вас? Това със сигурност не е случайно.

Той ви се обажда постоянно. Човек не би се обаждал редовно на жена и да прекарва часове, разговаряйки с нея по телефона за нищо. Това означава, че му е приятно да говори с вас и иска да знаете това. Ако и вие се чувствате добре с това, покажете му го. Може би той има нужда точно от това, за да придобие повече увереност.

Посещава ви у дома. Ако той настоява да ви посети у дома или ако обича да стои повече време в дома ви, трябва да се чудите защо. Ако е грижовен и когато ви идва на гости, не пропуска да донесе нещо за вас и вашето семейство, определено е знак, че той се опитва да ви покаже колко много ви харесва.

Той се сприятелява със семейството ви. Освен че носи храна, когато отиде у вас, човек, който се интересува от това да бъде с вас, полага и други усилия, за да се доближи до семейството ви. Той играе компютърни игри с братята ви, носи сладолед на сестра ви и започва разговори с родителите ви на различни теми. Със сигурност той би искал да получи одобрението на най-близките ви, което също да даде начален старт на бъдещата ви връзка.

Той ви прави подаръци. Друг ясен знак, че за него вие не сте безразлична е, когато ви прави подаръци. Може да започне с едно шоколадово блокче, за да разбере как бихте реагирали на нещо подобно. След това може да ви прави и по-големи подаръци, като продължи с цветя, плюшено мече и стигне до нещо по-скъпо като бижу.

Постоянно ви изпраща до вкъщи. Ако той има кола и ви предлага да ви закара до вас след работа, защото къщата ви е напът, това може да е обикновен приятелски жест. Ако обаче той не разполага с превозно средство, но все пак е готов да ви чака след работа всеки следобед или вечер, тогава това е нещо по-смислено.

Той ви пита за вашите интереси. Мъж, който иска да ви накара да се чувствате специални, показва, че се интересува от живота ви. Не му омръзва да пита за вашите страсти, семейство, интереси и хобита. Това също е един от начините той да ви опознае по-добре.

Tagged , , ,
на горе