КАК ИЗРАЗЯВА ЛЮБОВТА СИ ВСЯКА ЗОДИЯ
Астрология Любов и партньорство

КАК ИЗРАЗЯВА ЛЮБОВТА СИ ВСЯКА ЗОДИЯ

 

 

   

 

    Лесно ли е да кажем обичам те? За всеки човек е различно, някой искат да го признаят веднага, щом решат че са влюбени, за други пък е трудно и се изрича бавно. Ето как се случва при всяка една от зодиите.

 

ОВЕН – тази огнена зодия не се затруднява да каже „обичам те“, но с нея трябва да се внимава, защото те са много самовлюбени и бързо забравят какво са казали.

 

ТЕЛЕЦ – тази зодия са твърде земни и внимателни към чувствата, които изпитват. Първо обмислят и тогава казват „обичам те“  само трябва да решат, че са сигурни в себе си.

 

БЛИЗНАЦИ – тяхната двойственост затруднява признанието в любов, но пък веднъж почувстват ли я те могат да я заявят по различни много странни начини.

 

РАК – тези представители на зодиака са много отдадени и сериозни, когато усетят любовта от отсрещната страна, тога вече не се страхуват да кажат „обичам те“.

 

ЛЪВ – гордите и изтънчени лъвове правят това признание много различно от останалите. Те го правят, като че ли са на награждаване на Оскар, тържествено и с патос. Но после не искат да го повтарят всеки ден.

 

ДЕВА – те са много  прями, не парадират с любовта си, но ако са сигурни в нея, я заявяват смело. Не отстъпват от това признание и обичат силно.

 

ВЕЗНИ – те са влюбени, във всичко което правят, усетят ли любовта към половинката си, ще извикат на висок глас „обичам те“.

 

СКОРПИОН – премисля много преди да заяви любовта си, при него няма никакво съмнение, че „обичам те“ означава точно това.

 

СТРЕЛЕЦ – също огнена зодия, трудно обича, а да го признае също така не може. В краен случай, ще  го каже, но никак няма да му бъде лесно.

 

КОЗИРОГ – винаги е бил много деен, това му е слабост, не се занимава с приказки, а само дела. Те са показателни и достатъчни за половинката им.

 

ВОДОЛЕЙ – това е знакът, който е най-потаен и сдържан, по принцип се сприятелява лесно, но признанието „обичам те“ предпочита  да не го казва. Прави разни неща, с които цели да избегне прекия отговор, с други думи използва всякакви методи за дипломатично поведение.

 

РИБИ – те са романтични, но не и щедри на думи. Предпочитат да си го знаят и да си мълчат. Така, че не очаквайте признания за любов от тях, очакват и от вас същото.

 

    Това са  прийомите на всяка зодия, правят това което ги кара сърцето от вътре. Някои не се страхуват да повтарят „обичам те“, но някои им е по-важно да го  доказват с дела.

Tagged , , , , ,
на горе