РАЗКРИТА Е ОСНОВНАТА ТАЙНА КАК ДА СПЕЧЕЛИТЕ СЪРЦЕТО НА МЪЖA!

Разкрита е основната тайна как да спечелите сърцето на мъжa!
Любов и партньорство

РАЗКРИТА Е ОСНОВНАТА ТАЙНА КАК ДА СПЕЧЕЛИТЕ СЪРЦЕТО НА МЪЖA!

Внимание, рецептите идват! Две супени лъжици захар в чая. Чийзкейковете са задължителни за закуска. Топли и слънчеви, да се разчупят с вилица, а кората нежно да се спука в средата и оттам да излиза пара. А миризмата… Миризма, която не може да се сравни с нищо друго и която никога няма да забрави. Топла уютна ванилия или вкусна канела – без значение какво е в средата, каква съставка добавяте там, трябва да постигнете едно нещо – атмосферата на детството, топъл уютен дом и непоклатимо усещане, че ще става все по-добре. По принцип чийзкейковете за закуска са задължителни. И супа за обяд. Или кюфтета. Можете да експериментирате с Бьоф Строганов. Но по-добре не, той не обича експериментите – това е ходене по тънък кулинарен лед.

РАЗКРИТА Е ОСНОВНАТА ТАЙНА КАК ДА СПЕЧЕЛИТЕ СЪРЦЕТО НА МЪЖA!

 

Покажете му любовта си с някое от тези изречения. Гарантирано ще разтопите сърцето му

Любовта ще остане при вас завинаги с тези 7 правила от психолози

Разкрита е основната тайна как да спечелите сърцето на мъжa!

Какво мислиш че е това? Някой седи и обмисля менюто за следващата седмица? Сигурно някой готвач от ведомствената столова. Да, каквото и да е. Това ли е вашият път към сърцето на мъжа? Научени сме на това, нали? Колко години са ни го преподавали, век сигурно! Че пътят към сърцето на мъжа минава през стомаха му. Нашите баби-прабаби ни разказваха за това, как са постигнали успех чрез кюфтета и супа. Уж. Поне във всяко семейство такава история се крие в тежкия сандък със зестра.

Разкрита е основната тайна как да спечелите сърцето на мъжa!

Това ли е пътят към сърцето или все още е към древния мозък?
Ако бях мъж и някой се опита да проникне в сърцето ми и да нарисува легенда, в която да пише супа и кюфтета, щях да се почувствам…хм…унизен или нещо подобно. Е, как може човек да се идентифицира с храната? Ако всичко беше толкова просто, тогава менюто със чийзкейкове за закуска би било отлична ефективна и най-важното (!) Еднократна опция. Но това би проработило само в един случай – в нашия свят е останал само един човек, той живее, воден от рептилския си мозък, не расте и изобщо не се променя. Само в този случай би било възможно да се сподели установената тайна за пътя към сърцето на мъжа. Нямаше да има нужда да се хвалим с разкриването на тайната, защото тя отдавна щеше да е разкрита.
Нека не унижаваме и мъжете, и жените. Ние сме много, всички постоянно се променяме: това, което сте харесали сутринта, дори няма да привлече внимание тази вечер. Е, как можем да говорим за един начин? И като цяло търсенето на пътища към сърцата на мъжете и жените вече ни подсказва, че ги разглеждаме като някакъв продукт. Той трябва да бъде омагьосан и пазен само за мен, за да ми купи тази гривна на Cartier. Спешно трябва да остане при мен, за да се храни добре и да има стабилен и редовен секс .
Спри се! А къде става въпрос за човека? Или е мисия „опитомете кученцето“?

infomax-logo-50-15-HW Бен Афлек издаде „тайната диета“ на Джей Ло: Яде всичко и изглежда на 20 – уникална е!

Разкрита е основната тайна как да спечелите сърцето на мъжa!

Как играем роли и се преструваме, че това сме ние

Искате ли да разкриете тайните? Ето една от тях, струва ми се, че може да се счита за основна: никога не забравяйте, че когато се срещнахте за първи път, имаше един човек с вас. По време на флирта ние играем, играем някаква измислена роля, която всъщност не е характерна за нас. Тоест това е роля, илюзия, усет – това не е нашата същност. Тогава защо мамим партньор? Да, защото искаме да го привлечем и примамим! Да кажем, че вече сте разбрала, че той харесва тип-хоп, мрази да го наричат ​​“зайо“, луд е по Атлантическия океан и сърфа, не е готов да се жени, но понякога мисли за дете … вие сте с подобни разбирания и….започвате да се влюбвате.

Разбира се, ще направите всичко по силите си, за да отговорите на неговите страсти и дори ще качите няколко албума на Tricky, Massive Attack и Portishead на телефона си. И какво мислите, че ще се случи след това? Просто е, живеете заедно – седмица, месец, година. Един ден започвате да чистите къщата, той включва албума на любимия си Трики на пълна сила … И тогава вие избухвате. Накрая му казвате всичко, което мислите за трип-хопа, спомняте си как изгоряхте, докато го чакахте да задоволи сърфистката си същност до насита, признавате си, че много искате да се ожените от дете и това не е всичко… И той си признава че никога не е обичал да кара сърф, че не обича добре изпечени пържоли и че не обича много деца. Някога той само се преструваше, искаше да е толкова мистериозен и сложен, искаше да привлече вниманието ти върху себе си, а сега… Приблизително така уж установеният и ефективен път към сърцето му рухва, разпада се до ознови.

Разкрита е основната тайна как да спечелите сърцето на мъжa!

За да спечелите сърцето на мъжа, не боли да помните, че има възрастен до вас. Не дете, което има нужда от безкрайно мачкане и бърсане на носа. Това е възрастен зрял човек, който има свои собствени мисли и желания, те могат постоянно да се променят и това е нормално. И двамата партньори в една двойка имат право на това, добре е да запомните това и да го приемете. Иначе какъв е смисълът от една връзка? Тогава е по-лесно да си вземете кученце.

Това знание, че до теб има възрастен, разширява границите и прави живота ви един с друг едновременно отговорен и свободен. Това означава да бъдете естествени, да се оставяте един на друг да бъдете странни и уязвими, да знаете тайните на другия и да ги пазите. Това включва и готвене за него, защото си свободна и си в такова настроение, а не защото трябва да измислиш нещо, иначе ще те изостави. Това е да го накарате да се смее и искрено да се смеете на шегите му. Неочаквано е да му купиш билет за концерт на любимата му група някъде в Копенхаген. И не летете с него. Или, напротив, летете там заедно. Не е за да се мерите кой е по-готин. И не започвайте със списъка кой на кого какво дължи. С една дума – да бъдем възрастни. Бъдете истински и зрели. Може би това е пътят към сърцето на някой друг, който (както постоянно ни уверяват) трябва да бъде намерен.

РАЗКРИТА Е ОСНОВНАТА ТАЙНА КАК ДА СПЕЧЕЛИТЕ СЪРЦЕТО НА МЪЖA!

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе