Как да спечелите сърцето на жена Близнаци: Как да ухажвате тази специална дама

как да спечелите сърцето на жена Близнаци
Астрология

Как да спечелите сърцето на жена Близнаци: Как да ухажвате тази специална дама

Жената Близнаци е очарователна дама, но не е от тези, които можете да държите у дома, превръщайки я в обикновена домакиня.

Тя се нуждае от постоянна промяна, приключения и пространство, за да се развива добре. Също така, нейната независимост и свободно пространство са от голямо значение и тя не обича да се подчини на никого.

Надарена е с красноречие, ум и любопитство, затова постоянно търси изненади и приключения.

Какво трябва да запомните, ако искате да ухажвате жена Близнаци?

Не е лесно да накарате жената Близнаци да ви обича, така че бъдете сигурни, че ви очакват сериозни изпитания.

Ако тя е мила и приятелски настроена, не приемайте това като знак, че се интересува от вас. Любовта й към флирта е само една от многото й „подвеждащи“ качества.

Жената Близнаци е универсална, приказлива, много енергична и активна. Нуждае се от социално взаимодействие, за да държи твърде активния си ум далеч от скуката и рутината в живота.

Ако наистина искате жената Близнаци в живота си, ще трябва да следвате тези правила:

Направете й добро първо впечатление

Тя е забавна, приветлива и винаги ще ви кара да се чувствате комфортно. Но вътрешно ще ви наблюдава внимателно. Покажете й своята интелигентност, чувство за хумор и знания за различни аспекти на живота.

Работете върху уменията си за слушане

Въпреки че всяка жена би оценила мъжа, който я слуша, този критерий е изключително важен, когато става въпрос за жената Близнаци. Тя може да говори за абсолютно всичко! Вие трябва активно да участвате в разговора. Ако не сте запознати с темата, то поне искрено се интересувайте от това, което тя казва. Това ще й допадне много.

Уважавайте нуждата й от свобода

Жената Близнаци има нужда да общува, да създава нови приятелства, да пътува по нови пътища. Всичко това й е необходимо, за да се чувства жива и да следва своя духовен път. Ако не можете да се справите с това, тогава поне й дайте възможност да бъде центъра на вниманието ви.

Ако види, че й се доверявате достатъчно и я оставяте да бъде независима в живота си, тя ще отговори на това доверие още по-голяма доза от него. Също така, ще бъдете и допълнително възнаградени –  ежедневието ви ще е изпълнено със смях и забавление, благодарение на нейния нестихващ ентусиазъм и страхотно й чувство за хумор.

Не забравяйте, че имате работа с две жени

В единия случай тя ще покаже своята зрялост, а в другия ще се държи като любопитно дете. Но при всички случаи ще ви бъде интересно с жената Близнаци – постоянно ще се чудите коя страна от нея ще се появи в следващия момент. Но именно непредсказуемостта на дамата допринася за нейния чар. За дългосрочна връзка с жена Близнаци, трябва непременно да имате предвид този аспект от нейния характер.

Tagged , , ,
на горе