признаци че е влюбена
Любов и партньорство

Признаци, че тя е влюбена във вас

Как да разберете дали една жена е влюбена във вас? На първо място това е въпрос на усещане. Не всички обаче могат да бъдат толкова чувствителни, че доловят фината любовна енергия. Затова психолозите са решили да ви помогнат, изброявайки някои от най-характерните признаци на влюбената жена. Ето ги и тях.

Тя иска да бъде постоянно с вас

Влюбената жена се стреми да прекара възможно най-много време с любимия човек. Тя с нетърпение чака срещата с вас, за да ви усети до себе си. И ако по някакъв начин тя се провали, се разстройва много.

Тя се притеснява за вас

Ако жената наистина обича един мъж, тогава тя започва да се тревожи за него. Например, ако не вдига телефона си и не се обади по-късно. Или пък ако сънува лош сън, ако знае, че имате сериозен проблем. Тя няма да спре да ви мисли, докато не разбере, че сте в безопасност и няма да остане безразлична към нито едно събитие в живота ви.

Тя никога няма да ви нарани умишлено

Дори и най-влюбените хора могат да се карат. Понякога в изблик на прекомерна женска емоционалност дамата може да изрече и някои не много ласкави думи. В този случай те могат да бъдат разбрани и простени. Но ако без каквато и да е кавга жената изрече лоши думи срещу вас, тогава не може да става дума за любов.

Тя се съобразява с вас

Жена, която обича един мъж, се интересува от всичко, свързано с ума и душата му. Влюбената жена никога не би искала от вас нещо, което знае, че не ви е по сърце да направите. Точно обратно – по-скоро самата тя би се отказала от нещо, заради вас.

Тя не се интересува от други мъже

Ако една жена наистина ви обича, тогава никой друг не я интересува. Тя не би приела ухажване или подаръци от други, няма да се съгласи на среща, дори и ако вие в момента сте далеч. Чуждите ухажвания само биха я раздразнили.

Tagged , ,
на горе