7 модни съвета как да прикрием корема

7 модни съвета как да прикрием корема
Мода

7 модни съвета как да прикрием корема

Оформящото бельо може да помогне при прикриването на корема, но пък е неудобно и особено в горещините. Както всички други недостатъци във фигурата, коремчето също може да се прикрие, ако знаете какво да облечете и правилно съчетаете дрехите си.

Искате да излезете с него? Поканете го

Ако ви предстои ремонт на вашето жилище – потърсете нашите партньори от Диас Билд! Гаранция за качество и стил!

 

Най-добрите тенденции в сандалите пролет 2024

4 витамина и хранителни вещества за здрави нокти

7 модни съвета как да прикрием корема

1. Търсете дрехи от плътни материи

По-дебелите тъкани вършат по-добра работа при скриването на проблемните зони в сравнение с по-леките материи като лен или сатен. По-тежките материали имат по-вградена структура. Кожата и денимът също ще скрият корема. Искате да стоите далеч и от трико, защото не прощава.

Ако купувате артикули, които са направени от по-леки материали, уверете се, че са подплатени. Допълнителният слой плат ще помогне да се създаде същата структура като някои по-дебели материали.

Освен това потърсете структурирани топове и блузи, защото те ще свършат много по-добра работа при скриването на излишните килограми около средата.

 

Ако искате да изглеждате зашеметяващо – Тук може да си поръчате продукти с високо качество за поддържане на вашата кожа и коса здрава, бляскава и сияйна.

 

2.Рокля в едноцветни цветове

корема
7 модни съвета как да прикрием корема снимка: pinterest

Този трик работи независимо коя част от тялото искате да прикриете. Ако искате да изглеждате по-слаби или по-високи, винаги е полезно да се обличате в един цвят от главата до петите. Работи още по-добре, ако вашето едноцветно облекло е в по-тъмен цвят, като черен, тъмносин или шоколадов. Така ще прикриете по-лесно корема.

3.Оформящо облекло — за ваше спасение

Трябва да опитате тези, ако още не сте. Те са вашите спасители. По принцип прибира неприятните мускули и умората обратно в корема, поне създава илюзията. Това меко, удобно и плътно прилепнало бельо е отличен вариант да прикриете паласките и корема си. Лесно можете да се измъкнете с тези рокли, прегръщащи тялото, които завинаги са били част от списъка ви с желания. Има голяма разлика, особено ако правите интелигентен избор. Уверяваме ви, че ще ви хареса.

4.Позата на тялото – има значение!

корема
7 модни съвета как да прикрием корема снимка: pinterest

Не обръщаме много внимание на стойката си, но е време всички да го направим. Да не сте наясно с ергономичността си, докато седите или стоите, в крайна сметка ще доведе до много други неща. Доказано е, че лошата стойка увисва и разхлабва коремните мускули допълнително и раздува издутината, повече от това, което вече е. Не само за носене на страхотни дрехи, работата върху стойката ви е здравословна практика дори иначе. Направете съзнателно усилие да му отделите малко време; сами ще видите промяната. Не забравяйте, че мърлявата поза само ще влоши положението. Добрата поза ще ви помогне да прикриете корема.

 

Ако искате да изглеждате зашеметяващо – Тук може да си поръчате продукти с високо качество за поддържане на вашата кожа и коса здрава, бляскава и сияйна.

 

5.Обличайте се умно — познавайте триковете на занаята

Отминаха дните, когато да си шумен и крещящ беше ужас. Да се ​​обличаш елегантно и да го носиш добре е изцяло новата мантра. Но, първо, трябва да разберете правилно основите си. Разберете проблемните си области и силните си страни. Носете рокли, които отклоняват вниманието от корема ви.Можете също така да изберете рокли, които показват талията, като туника с колан или рокля с обвивка, за да скриете средната част, и дънки с вградена коремна част. Струва си да споменем, че е най-добре да стоите далеч от прилепнали по тялото дрехи, освен ако не сте сигурни, че ще извадите изпъкнал корем. Изберете какво искате да направите център на привличане и се облечете съответно.

6.Прилепналите рокли – може да не са добра идея

корема
7 модни съвета как да прикрием корема снимка: pinterest

Така или иначе, най-добре е да изберете нещо, което има поток, отскок и дефиниция.По-свободните дрехи могат да прикрият корема ви. Ако се чувствате комфортно в кожата си и каквото и да носите, давайте – няма спиране!

7.Асиметрични дрехи

корема
7 модни съвета как да прикрием корема снимка: pinterest

Асиметричният подгъв е отличен избор за прикриване на корема, като същевременно добавя стилен привкус към визията ви. Изберете горнища или рокли с този дизайн, тъй като отвлича вниманието от средната част. Различните дължини създават визуално интересен силует, отклонявайки фокуса от областта на корема.

По-дългата страна на подгъва грациозно покрива средната част, докато по-късата страна добавя елементи на модерен стил и изтънченост. Комбинирайте къси дрехи с асиметричен подгъв с добре вталена долна част, за да балансирате цялостната визия. Този стил не само предлага покритие, но и добавя шикозна нотка към вашето облекло, което ви позволява да се чувствате удобно и уверено, като същевременно отвлича вниманието от корема ви.

Tagged , ,
на горе